persian hero
کاربر سایت
خیر دوست عزیز چون من در یکی از مطالبی که توی gamespot در مورد 3000 نوشته بود دیدم نوشته یکی از پکاش با 2گیگ مموری همراه هست
Slimـهای قدیمی هم بازی های جدید رو اجرا میکنن. البته همون Fatـها هم مشکلی ندارند ولی یک سری میگن که Limitـه !من تو تاپیکی پرسیدم خرید PSP FAT به صرفه نیست جواب دادند خیر!!چون بازیهای جدید اجرا نمیکنه........
حالا که Slim3000 میاد ممکنه بازی های جدید روی Slime کار نکنه و فقط روی 3000 کار کنه؟!!یعنی من صبر کنم یا همین Slim قدیمی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
اسلیم رم دستگاه دوبرابره فت هست برای همین بعضی ها میگن بازی های جدید سخت تر روی فت اجرا میشه ولی 3000 از نظر سخت افزار داخلی هیچ فرقی نداره پس از نظر اجرای بازی هم فرقی نداره:smile:من تو تاپیکی پرسیدم خرید PSP FAT به صرفه نیست جواب دادند خیر!!چون بازیهای جدید اجرا نمیکنه........
حالا که Slim3000 میاد ممکنه بازی های جدید روی Slime کار نکنه و فقط روی 3000 کار کنه؟!!یعنی من صبر کنم یا همین Slim قدیمی بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!
سلام خواستم بدونم psp 3000 آمده ؟ الان تو بازار هست(خارج)
من دوستم خارجه گفتم برام psp slim بخره خواستم ببینم اگر اومده بدم یک 3000 بخره....
دوست عزيز بايد تا اخر هاي مهر صبر تازه تو امريكا و اروپا ولي اگه صبر نداري ميخواي اسليمسلام خواستم بدونم psp 3000 آمده ؟ الان تو بازار هست(خارج)
من دوستم خارجه گفتم برام psp slim بخره خواستم ببینم اگر اومده بدم یک 3000 بخره....
نه فقط كيفيت lcd تغيير كرده:cheesygriاندازه ی LCD تغییر کرده؟
نگران نباش تا اون موقع هكرا بيكار نميشينن:cheesygriحلش ميكننداقا وقتی مادربورد جدید سونی تبدیل نمیشه.میشه توقع داشت psp3000 تبدیل بشه
بله ميشه فقط اساتيد ميگن اون كاربردي كه رو 3000 ميده رو 2000 نميدهبه نظرتون میشه LCD مدل 3000 را روی مدل 2000 گذاشت؟؟؟؟
اگه بشه که خیلی خوبه.....