New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

دوست عزیز آپدیت نکست جن اول نسخه بتا بود
بعد از اومدن آپدیت اصلی نسخه اصلی رو البته بدون آواتور رو سایتشون گذاشتن
شما هم اگر اون رو ریخته باشی دیگه نمیشه این 74 مگی رو بریزی
باید به لایو وصل بشی و آواتورها رو از اون طریق بگیری
مگر اینکه راهی پیدا بشه

در کل من نمیدونم کسی که نمیتونه به لایو وصل بشه آواتور میخواد چیکار؟
البته حرفه شما متین اما من خودم کنسولم اول اپگرید بتا ریختم بعد دوباره یکی سایت نکسجن که گفته میشه نسخه اصلی ریختم و اخر سرهم همین نسخه 74 مگی اواتور ریختم;)بدون هیچ مشکلی
از بچه هایی که اپگرید 125 مگی از لایو گرفتن هم یه سوال داشتم:دوستان شما که اپگرید کردید فرقش با نسخه بتا فقط تویه اواتور بود یا نه؟ اون پیکچرای بازی نشون میده منظورم اون کاوراست که وقتی این اپگرید میخواستن نشون بدن یارو وقتی میرفت روی اسم بازی کنار اسمش یک کاورم از بازی نشون میده از شماهم اینجوریه؟(درست مثل عکسی که تو سایت نکسجن گذاشته شده)
اخه این اپگرید 74 مگی که من ریختم فقط قابلیت اواتور اضافه کرده و از عکس کاورای بازی خبری نیست ماله شما هم اینجوریه؟

آخرین ویرایش:
پدرام جان خالی کردم نشد؟:wallbash:
برای منم یبار اینجوری شد (وقتی نسخه بتا ریختم) بعد از اون یبار دیگه داخله داشبورد فریز نکردم
اون موقع که این اتفاق افتاد امدم اینجا پرسیدم گفتن باگ بعضی وقتا اینجوری میشی(این مشکل خیلیا دارن مخصوصا اونور ابیا) خیالت راحت انشا الله چیزی نیست;)

البته حرفه شما متین اما من خودم کنسولم اول اپگرید بتا ریختم بعد دوباره یکی سایت نکسجن که گفته میشه نسخه اصلی ریختم و اخر سرهم همین نسخه 74 مگی اواتور ریختم;)بدون هیچ مشکلی
از بچه هایی که اپگرید 125 مگی از لایو گرفتن هم یه سوال داشتم:دوستان شما که اپگرید کردید فرقش با نسخه بتا فقط تویه اواتور بود یا نه؟ اون پیکچرای بازی نشون میده منظورم اون کاوراست که وقتی این اپگرید میخواستن نشون بدن یارو وقتی میرفت روی اسم بازی کنار اسمش یک کاورم از بازی نشون میده از شماهم اینجوریه؟(درست مثل عکسی که تو سایت نکسجن گذاشته شده)
اخه این اپگرید 74 مگی که من ریختم فقط قابلیت اواتور اضافه کرده و از عکس کاورای بازی خبری نیست ماله شما هم اینجوریه؟
اون picture های بازی فقط به صورت آنلاین و وقتی به live وصل باشی نشون داده می شه.

یا سلام
پس من چی کار کنم بازی که اپدیت روش باشه کی میاد دیگه فکر کنم همین یه راه برام مونده که امتحان کنم
تر خدا جواب بدید

دوست عزيز من هم چون قبلاً آپديت 7 مگ رو ريخته بودم، آپديت 76 مگ وارد نميشد، ولی اين کار رو کردم شد، شما انجام بده شايد شد :
من اول يکی از فلش مموری هام رو کاملاً با فرمت خالی کردم، بعد فايل 76 مگ رو بعد اين که از حالات زيپ در آوردم با همون پوشه به اسم: SystemUpdate$ داخل فلش مموری انتقال دادم(يعنی وقتی پوشه SystemUpdate$ رو باز کنی بايد 10 فايل رو ببينی)
بعد XBOX رو روشن کرم تا کاملاً لود بشه،سپس فش مموری رو به XBOX زدم، همين که فلش مموری رو زدم بهم پيغامی داد مبنی بر آپديت کنسول..
و بقيه ماجرا و آپديت شدن کامل...

دوست عزيز من هم چون قبلاً آپديت 7 مگ رو ريخته بودم، آپديت 76 مگ وارد نميشد، ولی اين کار رو کردم شد، شما انجام بده شايد شد :
من اول يکی از فلش مموری هام رو کاملاً با فرمت خالی کردم، بعد فايل 76 مگ رو بعد اين که از حالات زيپ در آوردم با همون پوشه به اسم: SystemUpdate$ داخل فلش مموری انتقال دادم(يعنی وقتی پوشه SystemUpdate$ رو باز کنی بايد 10 فايل رو ببينی)
بعد XBOX رو روشن کرم تا کاملاً لود بشه،سپس فش مموری رو به XBOX زدم، همين که فلش مموری رو زدم بهم پيغامی داد مبنی بر آپديت کنسول..
و بقيه ماجرا و آپديت شدن کامل...

وقتی نمیشه یعنی میشه؟؟؟
شما مطمئن هستید که میشه؟؟
اقایونه اساتید نظر بدن
میدونی چرا میگم نمیشه اخه کاری که شما کردی خیلی عجیب نبوده ولی شده!!!!!!!!!!!

ببین (full game) عزیز من هم 7 مگی هر کاری کردم نتونستم بریزم ولی 76 مگی رو به راحتی ریختم رو کنسول
کافی فایل unzip کنی و پوشه systemupdate$ را توی روت اصلی cd ویا flash بریزی و وارد کنسول کنی وبعد روشن کنی والی آخر
فایل رو از server مایکرو سافت بگیر
شاد باش:biggrin1::blushing::-"

راستی من که آپدیت 70 مگی رو نصب کرده بودم بعدش برای اولین بار که رفتم تو لایو یک چیزی نوشت به اسم آپدیت نمیدونم چی چی که یک 20 دقیقه ای طول کشید و بعد هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد..

این چی بود..؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or