m_nazary2001
کاربر سایت
فک نکنم نیازی به این همه پست باشه!!!!!!!!!
با یه پست هم شما میتونستید........
زدن 2 تا پست پشت سر هم و...........
سلام
بعد از نصب نسخه جدید بعضی وقت ها فریز می شم
اگر برخورد کردید کمک کنید
البته حرفه شما متین اما من خودم کنسولم اول اپگرید بتا ریختم بعد دوباره یکی سایت نکسجن که گفته میشه نسخه اصلی ریختم و اخر سرهم همین نسخه 74 مگی اواتور ریختمبدون هیچ مشکلیدوست عزیز آپدیت نکست جن اول نسخه بتا بود
بعد از اومدن آپدیت اصلی نسخه اصلی رو البته بدون آواتور رو سایتشون گذاشتن
شما هم اگر اون رو ریخته باشی دیگه نمیشه این 74 مگی رو بریزی
باید به لایو وصل بشی و آواتورها رو از اون طریق بگیری
مگر اینکه راهی پیدا بشه
در کل من نمیدونم کسی که نمیتونه به لایو وصل بشه آواتور میخواد چیکار؟
برای منم یبار اینجوری شد (وقتی نسخه بتا ریختم) بعد از اون یبار دیگه داخله داشبورد فریز نکردمپدرام جان خالی کردم نشد؟:wallbash:
اون picture های بازی فقط به صورت آنلاین و وقتی به live وصل باشی نشون داده می شه.البته حرفه شما متین اما من خودم کنسولم اول اپگرید بتا ریختم بعد دوباره یکی سایت نکسجن که گفته میشه نسخه اصلی ریختم و اخر سرهم همین نسخه 74 مگی اواتور ریختمبدون هیچ مشکلی
از بچه هایی که اپگرید 125 مگی از لایو گرفتن هم یه سوال داشتم:دوستان شما که اپگرید کردید فرقش با نسخه بتا فقط تویه اواتور بود یا نه؟ اون پیکچرای بازی نشون میده منظورم اون کاوراست که وقتی این اپگرید میخواستن نشون بدن یارو وقتی میرفت روی اسم بازی کنار اسمش یک کاورم از بازی نشون میده از شماهم اینجوریه؟(درست مثل عکسی که تو سایت نکسجن گذاشته شده)
اخه این اپگرید 74 مگی که من ریختم فقط قابلیت اواتور اضافه کرده و از عکس کاورای بازی خبری نیست ماله شما هم اینجوریه؟
یا سلام
پس من چی کار کنم بازی که اپدیت روش باشه کی میاد دیگه فکر کنم همین یه راه برام مونده که امتحان کنم
تر خدا جواب بدید
دوست عزيز من هم چون قبلاً آپديت 7 مگ رو ريخته بودم، آپديت 76 مگ وارد نميشد، ولی اين کار رو کردم شد، شما انجام بده شايد شد :
من اول يکی از فلش مموری هام رو کاملاً با فرمت خالی کردم، بعد فايل 76 مگ رو بعد اين که از حالات زيپ در آوردم با همون پوشه به اسم: SystemUpdate$ داخل فلش مموری انتقال دادم(يعنی وقتی پوشه SystemUpdate$ رو باز کنی بايد 10 فايل رو ببينی)
بعد XBOX رو روشن کرم تا کاملاً لود بشه،سپس فش مموری رو به XBOX زدم، همين که فلش مموری رو زدم بهم پيغامی داد مبنی بر آپديت کنسول..
و بقيه ماجرا و آپديت شدن کامل...
مرسی از توجه شما ولی این آپدیت بارها توسط دوست خوبم پدرام گذاشته شده و آپدیت رسمی MIC می باشد!
مرسی از توجه شما ولی این آپدیت بارها توسط دوست خوبم پدرام گذاشته شده و آپدیت رسمی MIC می باشد!