اقا یکی هم به من توجه کنه میگم با این اپدیت بتا بن نشدم ولی الان وقتی پیغام اپدیت میاد و میخوام بریزم تا قبول میکنم ارور میدههر چی شما بگید همون میشه.صحبتهای اقا پدرام رو باید پرستش کردraying:raying:
اقا یکی هم به من توجه کنه میگم با این اپدیت بتا بن نشدم ولی الان وقتی پیغام اپدیت میاد و میخوام بریزم تا قبول میکنم ارور میده
UPDATE FAILED
ممنون...مبارک باشه. به سلامتی.
ببینم آپدیت NXE که نیست ؟@؟@
عزیز جان فدای شما بشم خوده 360 پیغم اپدیت میده بعد شما میگی هیچ اپدیتی نیومده!!!!update failedبه دلیل این نیست که بن شدید به این منظور failed میشه که هنوز اپدیتی نیامده که شما بخوا هید دستگاهتون اپدیت بشه
بابا يكي به اين دوستمون كمك كنه گناه دارهعزیز جان فدای شما بشم خوده 360 پیغم اپدیت میده بعد شما میگی هیچ اپدیتی نیومده!!!!
مگه من کلابیم
من نگرانیم از این هست که ما اول باید این اپدیتا دانلود کنیم تا بتونیم اپدیت اصلی را دان کنیم
من الان نسخه بتا روی 360م است
اگه شما این اپدیت را ریختید برید امتحان کنید متوجه میشید
عزیزم متوجه منظور من نیستی:biggrin1:من نگفتم گلابی:biggrin1: من میگم زمانی فیلد میشه که اپدیتی وجود نداشته باشه وگرنه اونایی که nxe ندارن باید تا حالا دستگاهشون اپدیت میشده برای بار چندم اپدیت هنوز نیامده که بخواد update بشهعزیز جان فدای شما بشم خوده 360 پیغم اپدیت میده بعد شما میگی هیچ اپدیتی نیومده!!!!
مگه من کلابیم
من نگرانیم از این هست که ما اول باید این اپدیتا دانلود کنیم تا بتونیم اپدیت اصلی را دان کنیم
من الان نسخه بتا روی 360م است
اگه شما این اپدیت را ریختید برید امتحان کنید متوجه میشید
اقا ببخشيناولین کاری که انجام میدم اینه که یه اوتار درست وحسابی درست میکنم
خنده نداره دوست عزیز.وظیفه است.این آواتار به وسیله XBOX درست خواهد شد ولی از جزئیات در زمان آمدن آپدیت با خبر خواهیم شد.اقا ببخشين
نخندين ها ميخواستم بپرسم از كجا اين اواتار رو درست ميكنين؟