New Xbox Experience, Xbox360 Fall Update

بچه ها هیچ گونه نگرانی در خصوص بن شدن به خاطر ریختن nxeنسخهbetaوجود نداره خود major nelsonهم گفت تا 19 نوامبر کسایی که زودتر ریختن غیر فعال میشه سادس چون کسایی که زودتر ریختن از سیستم جدید استفاده میکنن و به خاطر اینکه مایکرو تا قبل19 نوامبراز سیستم قدیم استفاده میکنه به محض اینکه سیستم جدید لایو فعال کردن شما هم میتونید وصل شد...

آخرین ویرایش:
ای بابا.
این ایميل ها رندوم فرستاده ميشن؟
چرا برای من يک ایميل مياد که گلدت داره تمام ميشه . اما تا الان هيچکدوم از ایميل هايی که دوستان تو تاپيک های مختلف گزاشتن نيامده. اه. لعنت
شما از کجا میری میلت رو چک میکنی؟

اقا یکی هم به من توجه کنه میگم با این اپدیت بتا بن نشدم ولی الان وقتی پیغام اپدیت میاد و میخوام بریزم تا قبول میکنم ارور میده
UPDATE FAILED

update failedبه دلیل این نیست که بن شدید به این منظور failed میشه که هنوز اپدیتی نیامده که شما بخوا هید دستگاهتون اپدیت بشه و به همین منظور failed میشه.

update failedبه دلیل این نیست که بن شدید به این منظور failed میشه که هنوز اپدیتی نیامده که شما بخوا هید دستگاهتون اپدیت بشه
عزیز جان فدای شما بشم خوده 360 پیغم اپدیت میده بعد شما میگی هیچ اپدیتی نیومده!!!!
مگه من کلابیم:mad:
من نگرانیم از این هست که ما اول باید این اپدیتا دانلود کنیم تا بتونیم اپدیت اصلی را دان کنیم
من الان نسخه بتا روی 360م است
اگه شما این اپدیت را ریختید برید امتحان کنید متوجه میشید

عزیز جان فدای شما بشم خوده 360 پیغم اپدیت میده بعد شما میگی هیچ اپدیتی نیومده!!!!
من نگرانیم از این هست که ما اول باید این اپدیتا دانلود کنیم تا بتونیم اپدیت اصلی را دان کنیم
بابا يكي به اين دوستمون كمك كنه گناه داره
راستش از دست من كاري بر نمياد والا دريغ نميكردم

عزیزم متوجه منظور من نیستی:biggrin1:من نگفتم گلابی:biggrin1: من میگم زمانی فیلد میشه که اپدیتی وجود نداشته باشه وگرنه اونایی که nxe ندارن باید تا حالا دستگاهشون اپدیت میشده برای بار چندم اپدیت هنوز نیامده که بخواد update بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or