NeverWinter Night 2

سلام

میدونم زمان زیادی تا انتشار این بازی مونده.ولی به قول اقا عماد حیفه توی بازی سنتر از این بازی شاهکار بگذریم.

آخرین کار استودیوی Obsidian که این بازی دومین بازیش محسوب میشه.حالا میخواد با تغییر نما در دوربین و استفاده از دوربین در نمای پرسپکتیو حالی به همه RPG باز ها بده.

تا حالا از بازی حدود 20 تا شات منتشر شده و 2 تا تریلر.

سایت بازی هم راه افتاده.

اینم سایت بازی :

سایت رسمی بازی

این آخرین مصاحبه عوامل بازی هستش که تا حدودی دارن با بازی Oblivion کل میندازن.

سعی میکنم بازم مثل تاپیک Oblivion در مورد بازی و کرکتر ها و نکات بازی مطالبی رو بنویسم.

آقا من گذاشتم این پچ شد الان شده 1.5912.
الان کرک کپی کنم؟!چون برای این ورژن تو Gamecopyworld فقط کرک هست.ایمیچ نی.ولی خوب فکر کنم کرک کنم دیگه نتونم اپدیت کنم.
هنوز کرک نکردم(با اتوآپدیت خود بازی آپدیت کردم!)
xUI رو هم گرفتم(همونی که هات بار اضافه میکنه)اون چیزی رو هم که محمدرضا چند صفحه پیش واسه AI گذاشته بود رو هم گرفتم،ولی با این پچی که گرفتم بازم لازمه که نصبش کنم یا نه؟

ُسلام

عماد چرا پچ تو رسیده به 1.5912 ؟؟؟

ببین این پچ آخر بازی هستش. یعنی 1.06.937. من تازه اپدیت کردم. یک هفته نمیشه.

می دونم کرک این پچ اومده توی GCW. در ضمن نسخه هایی که پچ اولیه بازی روش نصب می شد حتما نیاز به Yasu داشت. من نسخم یکم فرق می کنه نیازی به این چیزا ندارم. بنابر این نمی تونم چیزی بگم.

عماد یه چک کن ببین می تونی فایل Exe اصلی بازی رو نگر داری هر وقت خواستی بریزی روش تا از اول اپدیت کنه.در ضمن ورژن Auto Update ت هم باید 1.09 باشه. یعنی از ورژن 1.06 که در پچ اول بازی اومد 3 ورژن رفته بالاتر .

یا علی ...

خداحافظ

expantion Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer اومد.GS 8.0 به بازی داده.دقیق مطمعن نیستم ولی مثل اینکه با یه کارکتر level 18 بازی رو شروع میکنیم و فکر نکم مثل اکسپنشن Titan Questلازم باشه دوباره از اول بازی رو بریم در صورت نداشتن save.ریس elemental genasi و wood elves و prestige classe و کاراکتر جدید ازافه شده.افکت های حاصل از spell ها هم بهتر شده.زاویه دید بازی هم مثل همیشه واقعا عذاب آور ولی حداقل تو این اکسپنشن فریم ریت بالا نگه داشته میشه و افت فریم کمتر از قبل دیده میشه.
چون NWN1 رو بازی نکرده بودم NWN2 به سختی روند انجام کوست دستم اومد و اول آشنایی نداشتم حیف که الان PC م به باد رفته تا 1 ماه دیگه نمیتونم بازی کنم:(( تا یه PC جمع کنم شما بازی کنید لذت ببرید.

expantion Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer اومد.GS 8.0 به بازی داده.دقیق مطمعن نیستم ولی مثل اینکه با یه کارکتر level 18 بازی رو شروع میکنیم و فکر نکم مثل اکسپنشن Titan Questلازم باشه دوباره از اول بازی رو بریم در صورت نداشتن save.ریس elemental genasi و wood elves و prestige classe و کاراکتر جدید ازافه شده.افکت های حاصل از spell ها هم بهتر شده.زاویه دید بازی هم مثل همیشه واقعا عذاب آور ولی حداقل تو این اکسپنشن فریم ریت بالا نگه داشته میشه و افت فریم کمتر از قبل دیده میشه.
چون NWN1 رو بازی نکرده بودم NWN2 به سختی روند انجام کوست دستم اومد و اول آشنایی نداشتم حیف که الان PC م به باد رفته تا 1 ماه دیگه نمیتونم بازی کنم:(( تا یه PC جمع کنم شما بازی کنید لذت ببرید.
دوست گلم خودتو ناراحت نکن شرکت ها دیگه Expansion Pack نمی زنند فقط دات کام گفته از هفته دیگه شاید بزنه.به خدا من خودم کشتم ولی پیداش نکردم چون همه گفتند Expansion فروش نداره ما نمی زنیم.

بازی Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer رو یه هفته ای هست که دارم بازی میکنم..
بازی رو از لول 18 باید بازی کرد و یه سری کاراکترهای جدید اضافه شدن به بازی.. ولی منم که
مثل همیشه fighter انتخاب کردم ..

ولی بنظرم بازی زودتر از قسمت قبلیش داره تموم میشه.. و اون قشنگتر بود تا این... ولی بازم
خیلی بازی جذابی هست من که دارم با سرعت تمومش میکنم ..
راستی بازی رو 1 dvd هست.

این sprit eater هم بیچارمون داره میکنه دارم دنبال یه چیت میگردم که بشه اینو ورش داشت!

بازی Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer رو یه هفته ای هست که دارم بازی میکنم..
بازی رو از لول 18 باید بازی کرد و یه سری کاراکترهای جدید اضافه شدن به بازی.. ولی منم که
مثل همیشه fighter انتخاب کردم ..

ولی بنظرم بازی زودتر از قسمت قبلیش داره تموم میشه.. و اون قشنگتر بود تا این... ولی بازم
خیلی بازی جذابی هست من که دارم با سرعت تمومش میکنم ..
راستی بازی رو 1 dvd هست.

این sprit eater هم بیچارمون داره میکنه دارم دنبال یه چیت میگردم که بشه اینو ورش داشت!
از کجا گرفتی؟؟؟؟؟من که اصفهانو زیر رو کردم خبری نیست!!!بگو که دارم دق می کنم!!!!!

NWN 2 :MOTB رو تموم کردم ،

میشه در خلاصه گفت یک کار قابل قبول دیگه از obsidian .
.داستانش جالب بود ، ایده spirit eater که داستان بر اساس اون بود جالب بود . ولی میتونستن بهترش کنن (مثلا با نشون دادن Akachi و یا صحبت با اون و ... )
، مدت زمان بازی 40 ساعتی میشه . از این لحاظ از OC کوتاهتر بود ولی با توجه به زمان نسبتا کوتاهی که روش کار کردن نشون میده خیلی زحمت کشیدن ، چون ساخت یه rpg فقط از ساخت Game Engine راحتتر هست و از ساخت بقیه ژانرها مسلما مشکلتره . (جدای از Engine بازی)

کلاسهای جالبی به بازی اضافه شده مثلا برای caster ها بعد از این همه مدت یه prestige کلاس درست حسابی بالاخره ساختن به نام Arcane Scholar of Candlekeep

قابلیت جدیدی دیگه ای که ساختن همون Spirit Energy هست که باید بازی کنید . من سری اول با sorceress بازی کردم ولی تقریبا سطح 25 بودم رفتم دوباره با fighter + weapon master + frenzied berserker بازی رو شروع کردم . با کاراکتر دوم اصلا مشکلی با Spirit Energy نداشتم . البته چند تا نکته هم هست که باید حتما رعایت کنید تا مشکل پیدا نکنید.

بازی نسبت به OC دارای مبارزه های سختتری هست ولی باز هم در کل چندان سخت نیست و در کل بازی راحتتر از اون چیزیه که باید باشه.

بازی با سطح 18 شروع میشه و تا 30 بالا میره . همراهان شما مثل OC شخصیتهای جالبی هستن ، مخصوصا okko که صداگذاری عالیی داره . (توجه کنید چقدر باید گشت تا کسی رو پیدا کرد که صداش به این شخصیت بخوره)

نقاط مثبت نسبت به OC : کلاسهای بیشتر و جالبتر ، مبارزات مشکلتر ، موسیقی زیباتر ؛ engine روانتر، سیستم enchantment قویتر ؛ Influence Feat ها ، پایان های متفاوت ، انتخاب بین دو همراه (بین okko و one of many یکیش بنا به روند بازی ) ، انتخاب های بیشتر مبتنی بر good یا evil .

نقاط منفی نسبت به OC : کوتاهتر (یک سوم )، store ها خیلی کمتر هستند ، item های store ها خیلی کمتر هست ، صحبتهای بین همراهان شما تقریباً وجود نداره در حالیکه تو OC کلی مکالمه بین شخصیتها و همراهان و همراهان با هم بود ؛ بازی نسبتا balance نیست ، مشخصا برای fighter ها ساده تر هست ( شاید به خاطر spirit energy )

NWN 2 :MOTB رو تموم کردم ،

میشه در خلاصه گفت یک کار قابل قبول دیگه از obsidian .
.داستانش جالب بود ، ایده spirit eater که داستان بر اساس اون بود جالب بود . ولی میتونستن بهترش کنن (مثلا با نشون دادن Akachi و یا صحبت با اون و ... )
، مدت زمان بازی 40 ساعتی میشه . از این لحاظ از OC کوتاهتر بود ولی با توجه به زمان نسبتا کوتاهی که روش کار کردن نشون میده خیلی زحمت کشیدن ، چون ساخت یه rpg فقط از ساخت Game Engine راحتتر هست و از ساخت بقیه ژانرها مسلما مشکلتره . (جدای از Engine بازی)

کلاسهای جالبی به بازی اضافه شده مثلا برای caster ها بعد از این همه مدت یه prestige کلاس درست حسابی بالاخره ساختن به نام Arcane Scholar of Candlekeep

قابلیت جدیدی دیگه ای که ساختن همون Spirit Energy هست که باید بازی کنید . من سری اول با sorceress بازی کردم ولی تقریبا سطح 25 بودم رفتم دوباره با fighter + weapon master + frenzied berserker بازی رو شروع کردم . با کاراکتر دوم اصلا مشکلی با Spirit Energy نداشتم . البته چند تا نکته هم هست که باید حتما رعایت کنید تا مشکل پیدا نکنید.

بازی نسبت به OC دارای مبارزه های سختتری هست ولی باز هم در کل چندان سخت نیست و در کل بازی راحتتر از اون چیزیه که باید باشه.

بازی با سطح 18 شروع میشه و تا 30 بالا میره . همراهان شما مثل OC شخصیتهای جالبی هستن ، مخصوصا okko که صداگذاری عالیی داره . (توجه کنید چقدر باید گشت تا کسی رو پیدا کرد که صداش به این شخصیت بخوره)

نقاط مثبت نسبت به OC : کلاسهای بیشتر و جالبتر ، مبارزات مشکلتر ، موسیقی زیباتر ؛ engine روانتر، سیستم enchantment قویتر ؛ Influence Feat ها ، پایان های متفاوت ، انتخاب بین دو همراه (بین okko و one of many یکیش بنا به روند بازی ) ، انتخاب های بیشتر مبتنی بر good یا evil .

نقاط منفی نسبت به OC : کوتاهتر (یک سوم )، store ها خیلی کمتر هستند ، item های store ها خیلی کمتر هست ، صحبتهای بین همراهان شما تقریباً وجود نداره در حالیکه تو OC کلی مکالمه بین شخصیتها و همراهان و همراهان با هم بود ؛ بازی نسبتا balance نیست ، مشخصا برای fighter ها ساده تر هست ( شاید به خاطر spirit energy )
از نقد خوبت ممنونم محمد,
منم از این بازی لذت زیادی بردم, البته هنوز تموم نشده. این چند وقت اینقدر بازی اومده که وقت سر خاروندن هم ندارم.
منم می خام دو تا نکته رو به حرفات اضافه کنم.
-موسیقی فوق العادست. به دوستان توصیه می کنم تو سایت
http://www.atari.com/nwn2/motb/US/index.html
به چند تا ترکش گوش کنن. واقعا جالبه که برای یک expansion بیش از 2 ساعت موسیقی جدید ضبط کنند.
-من تو بازی یه مقدار با دوربین (ایزومتریک) مشکل داشتم, سیستم دوربین با سیستم NWN2 یه مقداری متفاوت بود.
راستی دوتا سوال هم داشتم.
- آیا اشتباه می کنم؟ هیچ کلاس پرستیژ حماسی (epic) تو بازی نیست.
- در کوئست رویای انیا من تمام کارها را انجام دادم ولی انیا به خواب نمی ره. نظرت چیه؟
موفق باشی.

موسیقی فوق العادست. به دوستان توصیه می کنم تو سایت
http://www.atari.com/nwn2/motb/US/index.html
به چند تا ترکش گوش کنن. واقعا جالبه که برای یک expansion بیش از 2 ساعت موسیقی جدید ضبط کنند.
-من تو بازی یه مقدار با دوربین (ایزومتریک) مشکل داشتم, سیستم دوربین با سیستم NWN2 یه مقداری متفاوت بود.
راستی دوتا سوال هم داشتم.
- آیا اشتباه می کنم؟ هیچ کلاس پرستیژ حماسی (epic) تو بازی نیست.
- در کوئست رویای انیا من تمام کارها را انجام دادم ولی انیا به خواب نمی ره. نظرت چیه؟
موفق باشی.

دقیقا . موسیقی بازی واقعا عالیه
---------------------------------------

ماکزیمم سطح در کلاس های پرستیژ 5 یا 10 هستش .بعضیها 5 بعضیها 10 . کاراکتر شما به سطح 21 که میرسیه میشه epic character . ولی اگه اشتباه نکنم در کلاسهای اصلی اگه 20 لول کامل از یک کلاس داشته باشید میشید اپیک اون کلاس مثلاً sorceress سطح 21 میشه epic sorceress .

کلاسهای پرستیژ فکر نکنم epic بشند چون ماکزیمم 10 سطح بیشتر ندارن.

-----------------------------------------
رویای انیا فکر کنم منظورت اینه که از خواب بیرون نمیاد ؛ به هر حال برای حلش اول باید قابلیت dream hunting ability رو بدست بیاری که برای بدست آوردنش من از خیر جون مادر gaan گذشتم (شایدم بکشیش بازم بدست بیاری ؛ نمیدونم) که hag’s eye رو بهت میده که میتونی باهاش وارد رویای دیگران بشی ، بعد با gaan باید بری پیشه انیا و .... (بقیش دیگه مشخصه)

------------------------------------------
یه چند تا عکسم برای دوستان میذارم ، سعی کردم کوچیک و کم حجم باشن

6z93v5v.jpg

6l987lh.jpg

81ge4c0.jpg

7x3s088.jpg

اینم شمشیرم که خودم ساختمش :p

80kx0e0.jpg

6tacsaf.jpg

82ny2z6.jpg

6qdgkdv.jpg

۞۩ محمد ۩۞

رویای انیا فکر کنم منظورت اینه که از خواب بیرون نمیاد ؛ به هر حال برای حلش اول باید قابلیت dream hunting ability رو بدست بیاری که برای بدست آوردنش من از خیر جون مادر gaan گذشتم (شایدم بکشیش بازم بدست بیاری ؛ نمیدونم) که hag’s eye رو بهت میده که میتونی باهاش وارد رویای دیگران بشی ، بعد با gaan باید بری پیشه انیا و .... (بقیش دیگه مشخصه)
ممنون. ولی من dream hunting رو بدست آوردم. منظورم این بود که با این قابلیت هم نتونستم از خواب بیرونش بیارم.

NWN2 Mysteries of Westgate Adventure Pack

خوب این دفه به جای expansion pack گروه Obsidian با همکاری گروه Ossoian که یه ماجول پولی قبلا برای NWN درست کرده بوده ، یه ماجول پولی ساختن که توضیحاتشو عینا براتون میارم

development of the first Neverwinter Nights(TM) 2 Adventure Pack to be available exclusively by digital download. Created by Atari and some of the most prominent members of the Neverwinter Nights 2 communities, Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate provides hours of additional entertainment with all new engrossing storylines, professional voice acting, enchanting musical scores, new in-game content, and much more. Neverwinter Nights 2 is set in the DUNGEONS & DRAGONS(R) Forgotten Realms(R) universe created by Wizards of the Coast, a subsidiary of Hasbro, Inc. (NYSE: HAS). DUNGEONS & DRAGONS is under license from HPG, the licensing division of Hasbro.

Developed by Ossian Studios, Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate is the first full featured Adventure Pack available from Atari. Set in the infamous Forgotten Realms city of Westgate, players find themselves in possession of a powerful but cursed treasure that threatens to destroy them. Linked to the underworld organization known as the Night Masks, the treasure will draw players into a city-spanning clash between warring factions. Players must choose their allegiance in order to break the curse and ultimately uncover a plot that threatens Westgate itself.

From the creators of the critically-acclaimed Neverwinter Nights module, Darkness over Daggerford, Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate will feature a non-linear, open-ended single-player campaign with numerous side quests covering more than 15 hours of game play. Atari's new Adventure Pack will also feature 3 new companions; an entirely new underground sewers tile set themed after the seedy underbelly of Westgate; a host of new monsters to do battle with, including some truly epic foes; an exciting new and original musical score; as well as thousands of new lines of professionally recorded dialogue.

این ماجول قرار بوده 2007 بیاد ولی به این دلیل نیمومده

قابل توجه همه کسایی که با یکی از محصولات Atari کار دارن

My name is Keehwan Her and I am the Atari producer for Mysteries of Westgate (MoW) among other D&D products. Most of you know that the release of Mysteries of Westgate has been delayed because of ongoing development of a new security system. Near the end of MoW’s development last year, we realized that the traditional protection of the .exe file would not work with it so we scrambled to find a reliable commercial method that would do the job. At the time, there was no solution that met our requirements. That is why, since the end of 2007, Atari has been working hard to develop a new security system that can be used not just for MoW but for all Atari products that need protection for data files without using the traditional route of wrapping the .exe file. Unfortunately, developing this system has taken longer than we anticipated and MoW’s release has suffered as a result, because it is the first product that will use this new system.

Atari has been working closely with Obsidian and Ossian to try to integrate the new system with NWN2 and MoW specifically. Although we wanted the security modifications to go out with Update 1.12, it simply was not ready in time so we unfortunately had no choice but to push it into Update 1.13.
:((

میبینم که این تاپیک از یادها رفته:دی
من بعد مدتها دوباره NWN 2 رو نصب کردم تا ورژنهای متعالی هم پچ کردم:دی ولی الان مسئله اینه که Game Copy World اصلا همه چیزاشو واسه این بازی ورداشته،میخواستم ببینم اگه خیّری هست اون ایمیجه Maxi رو برسونه به ما:دی

میبینم که این تاپیک از یادها رفته:دی
من بعد مدتها دوباره NWN 2 رو نصب کردم تا ورژنهای متعالی هم پچ کردم:دی ولی الان مسئله اینه که Game Copy World اصلا همه چیزاشو واسه این بازی ورداشته،میخواستم ببینم اگه خیّری هست اون ایمیجه Maxi رو برسونه به ما:دی
عماد GCW که برای NWN 2 همه چی داره:دی
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_neverwinter_nights_2.shtml

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir

دومین اکسپنشن nwn2 به نام Storm of Zehir که احتمالاً اواخر 2008 میاد.

اطلاعاتی راجع به بعضی امکانات جدید

Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir (NWN2:SoZ) is an expansion pack for Neverwinter Nights 2 developed by Obsidian Entertainment and published by Atari. The game is presumed to have been designated by the codename NX2 by its developers.

Storm of Zehir hearkens back to the days of the Baldur's Gate and Icewind Dale franchises by including full party customization, dungeon crawling, and free exploration of a non-linear game world via an Overland Map. The storyline foreshadows the events that will take place in the Forgotten Realms with the coming of release this June of the Fourth Edition of Dungeons & Dragons.

Races

Storm of Zehir features all of the races from Neverwinter Nights 2 and Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer, as well as introducing several new ones. Two that have been confirmed are the Gray Orc and Yuan-ti Pureblood.
Gray Orc - A more civilized version of the common Orc, albiet still violent and prone to instinctual outbursts.
Yuan-ti Pureblood - The "infiltrator" caste of the Yuan-ti, these evil humanoids appear mostly human, except for slight reptilian features that are easily hidden.

[edit]
Classes

Similarly, Interviews with Atari and Obsidian have reported new Classes are in the works for Storm of Zehir, however little information has been released about this. The three that have been confirmed are the Swashbuckler base class and the Hellfire Warlock and Doomguide[2][7] prestige classes.
Swashbuckler - The Swashbuckler is a base melee class that emphasizes dexterity over strength. It is similar to using a fighter with Weapon Finesse, but contains several distinct advantages over fighters.
Hellfire Warlock - A prestige class for Warlocks that take brimstone blast, this prestige class focuses on amplifying the Warlocks fire based attacks by giving them a new unresistable Hellfire Blast, as well as giving the warlock the ability to create a hellfire shield and enchanting items with hellfire based effects. Due to the Warlocks item crafting feats being removed after the first NWN2 patch, it is unknown if the item crafting aspect will end up in NWN2:SoZ.
Doomguide - A type of prestige class for divine spellcasters. In the original pen and paper ruleset, Doomguides were a specific type of prestige cleric of Kelemvor, the god of the dead in NWN2 -- however, these diety specific requirements were removed for Neverwinter Nights 2. Doomguards focus on anti-undead and melee abilities.

منابع و اطلاعات بیشتر

http://en.wikipedia.org/wiki/Neverwinter_Nights_2:_Storm_of_Zehir

و

http://nwn2forums.bioware.com/viewforum.html?forum=128

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or