Neversoft فاش کرد ! اطلاعاتی از Modern Warfare 4

HosseinBrusli

کاربر سایت
MW4.jpg

Neversoft ادعا کرده که قسمت بعدی از فرنچایز بزرگ Modern Warfare 4 در حال توسعه است . انطوری که خودشان ادعا کرده اند این قسمت به انها سپرده شده ! این استودیو سازنده سری بازی های Guitar Hero و Tony Hawk تا الان است . همچنین مالک اصلی این استودیو Activision Blizzard است . بر همین اساس در ماه July پست های شغلی مرتبط با بازی توسط Tony Hawk از استودیوی Activision و در مورد یک بازی شوتر جدید لینک شد . و حالا Neversoft به قول معروف اجازه داده تا اطلاعاتی ا ز بازی فاش شود .

Se7ensins نشان داد که یک خبرچین از شرکت Neversoft اطلاعاتی راجع به طراحی گرافیکی محیط ( concept art ) و همچنین ویژگی های جدید را فاش کرده . خبرچین سایت گفت " این بازی بزرگ و جدید از سری MW است ".
همچنین او گفته که در این بازی هم چیزهایی به نام " هوا پیماهای بدون سرنشین وجود دارد " ( ‘Drone Survaillance ) ، و همچنین انها در حال کار بر روی یک " هاله " ( منظور چیزی که دارای جهش زیادی باشه ) هستند که سطحش زیر صفر است . همچنین در بازی فناوریهایی پنهان هم وجود دارند که هنوز نام دقیقی ندارند . اما یکی از این فناوری ها " Dominator UAV " نام دارد که تا به حال در سری MW دیده نشده .

این خبر اطلاعات کوچکی را ارائه میدهد و هنوز چیزی از حقایق بازی منتشر نشده . اما چیزی که مسلم است ساخته شدن MW4 است که احتمالا همزمان برای PS3 و X360 و برای کنسولهای نسل بعدی منتشر خواهد شد . ضمن اینکه اطلاعات هنوز نه تایید شده و نه تکذیب شده .

همچنین Activision هنوز تاریخی را برای ارائه اولین اطلاعات از بازی اعلام نکرده .

ایا واقعا تغییری اساسی در Modern Warfare 4 شاهد هستیم که استانداردهای جدید را تعیین کند ؟ یا باید منتظر یک کلون دیگر از این سری باشیم ؟

برای اطلاعات بیشتر از متن منتشر شده به ادرس زیر رجوع کنید :

Tony Hawk dev set to work on Call of Duty | VG247
منبع

به جای این همه ترول کردن و در نهایت خریدن این بازی و تموم کردنش، ببینین جریان چیه. خود اکتی تا حالا چیزی نگفته. جالبه همه نسبت به اسم COD آلرژی گرفتن

پس این infinity ward داره چه غلطی میکنه که اول CoD از انحصارش توی شماره ی 3 خارج شد، حالا حتی MW رو هم ازش گرفتن. بعد این همه هایپ و ترول و ... که MW3 آخر این سری بود و CoD جدید با داستان جدید و خط مشی جدید استاندارد های FPS رو میخواد عوض کنه چی بود؟
بعدش Neversoft؟ جدا؟ فکرش رو بکنین وسط جنگ و تیراندازی و انفجار یکدفعه افسرتون برمیگرده میگه با اسکیت درحال گیتار زدن به سمت هدف بعدی برین! من موندم Activision خجالت نمی کشه انقدر دروغ تحویل مردم میده؟ (چه سوال مسخره ای! معلوم خجالت نمی کشه وگرنه یکم شرم داشت و به جز پول به فکر بالا بردن کیفیت این سری میشد).
حیف اون CoD 2 و خاطرهامون باهاش. باید منتظر MW6 توی همین نسل (تا آخر 2013) با عنوان CoD MW6: War against Russian on Mars باشیم.

البته من فکر میکنم که ساخت بازی توسط Neversoft یه جور هایپ باشه تا عکس العمل طرفدارا رو ببینن . البته شایدم Neversoft قراره نسخه کنسولهاینسل بعد رو بسازه و استودیویی دیگه این بازی رو برای نسل فعلی بسازه . چون قطعا Neversoft نمیتونه از پس تمام ورژن ها بر بیاد .

شایدم Neversoft نسخه wii u رو میخواد بسازه ! فعلا باید صبر کنیم !

دوستان برای اطلاعات کامل و دقیق تر از گرافیک و گیمپلی، انیمیشن ها و احتمالاً داستان بازی میتونید فوراً دیسک MW1 رو بزارید توی کنسولتون! از پرایس یادتون نره!

حالا دیسکشو نداریم چیکار کنیم ؟ چیخبره مگه MW1 ؟ خودت توضیح بده .

طعنه بود رفیق، جدی که نگفتم!

آخرین ویرایش:
دوستان برای اطلاعات کامل و دقیق تر از گرافیک و گیمپلی، انیمیشن ها و احتمالاً داستان بازی میتونید فوراً دیسک MW1 رو بزارید توی کنسولتون! از پرایس یادتون نره!

حالا دیسکشو نداریم چیکار کنیم ؟ چیخبره مگه MW1 ؟ خودت توضیح بده .

واقعا که COD این سال تماما در موضع شکست قرار گرفته بود و از اون ور بازیهای رغیب ( BF و KZ و MOH و C2 و.. ) با فروشی استثنائی و نمراتی بی نظیر رو به جلو در حرکت بودن و توانستن سازمان و بنیاد سری کفر آمیز COD رو از صنعت گیم برچینن..!

سازنده ی تونی هاک و گیتار هیرو بیاد یک شوتر بسازه مهاله:d

داداش شما نگران نباش .اگه پای پول در میون باشه ، محال و غیر ممکن ، واسه Activion معنا نداره :d MW 1 و MW2 و MW3 رو با هم میکس میکنه ، نتیجه میشه معجون خوشمزه ای به نام MW4=))

ولی خدایی جدا از این شوخیا ، نمیدونم این همه ترول کردن دوستان (والبته خودم که از ته دل نبود !!!) واسه چیه ؟! این COD هم مثل هر شوتری که هر سال منتشر میشه ،دستمون میرسه و بازی میکنیم و کیفشو میبریم و وقتی سیر شدیم می توپیم بهش !!! چرا ؟ نمیدونم ولی معتقدم این ترول کردنا واسه ما ایرانیا که خوب توش استادیم ، بی معنیه . چون اکثرا نسخه کپی این بازیا رو میگیریم فکر نمی کنم امثال ما که 3-4 هزار تومن ناقابل پاش میدیم قد کسی که چند دلار از جیبش میره ، حق اعتراض و مسخره کردن داشته باشیم .به هر حال هر سه نسخه این بازی به اندازه کافی لذت بخش و جذاب بود (هر چند MW1 یه چیز دیگه بود !!!!) و بی انصافیه که تا این حد گیر بدیم بهش.

البته شکی نیست که مضخرف ترین سیاست های صنعت گیم، متعلق به Activion هست .ناشری که همه پروژه های مهم و پر طرفدارشو واسه خاطر یه بازی شوتر پول ساز که صد البته یه عنوان AAA نیست ، کنسل میکنه و صد در صد این کارش بخشیدنی نیست ، ولی خوب با این همه ، کدوممون حاضریم یه سال COD بازی نکنیم ؟!؟!؟! اگه بگن COD BO2 برای 3 سال دیگه منتشر میشه ،بازم این عنوانو ترول میکنیم ؟؟!!!! یا حاضریم با COD بعدی ، توی نسل بعد ملاقات داشته باشیم ؟!؟!

در یک کلام : سری COD تو نسخه های Modern Warfare و World at War (من که با بازیش حال کردم هیچیشم نبود نوب ها از اون بازی بدشون میاد :d) به اوج رسیدن و در نسخه MW2 و Black Ops تکرار شدن و در نسخه MW3 و Black Ops 2 سقوط میکنن . فعلا که MW3 سقوط کرد به طوری که Infinity Ward فکر کنم ازش دست کشید یا Activision نزاشتش ادامه بده :d . به امید روزی که ویروس های اینچنینی از صحنه حذف بشن و یه سازنده ای مثل DICE بتونه به ملت بفهمونه که یه بازی 2012ی باید چقدر خوب باشه :> .

داداش شما نگران نباش .اگه پای پول در میون باشه ، محال و غیر ممکن ، واسه Activion معنا نداره :d MW 1 و MW2 و MW3 رو با هم میکس میکنه ، نتیجه میشه معجون خوشمزه ای به نام MW4=))

ولی خدایی جدا از این شوخیا ، نمیدونم این همه ترول کردن دوستان (والبته خودم که از ته دل نبود !!!) واسه چیه ؟! این COD هم مثل هر شوتری که هر سال منتشر میشه ،دستمون میرسه و بازی میکنیم و کیفشو میبریم و وقتی سیر شدیم می توپیم بهش !!! چرا ؟ نمیدونم ولی معتقدم این ترول کردنا واسه ما ایرانیا که خوب توش استادیم ، بی معنیه . چون اکثرا نسخه کپی این بازیا رو میگیریم فکر نمی کنم امثال ما که 3-4 هزار تومن ناقابل پاش میدیم قد کسی که چند دلار از جیبش میره ، حق اعتراض و مسخره کردن داشته باشیم .به هر حال هر سه نسخه این بازی به اندازه کافی لذت بخش و جذاب بود (هر چند MW1 یه چیز دیگه بود !!!!) و بی انصافیه که تا این حد گیر بدیم بهش.

اصلا بحث 3 یا 4 هزارتومان پول نیست . اولا که ما تحریم هستیم . خوب پس ایرادی نداره . دوما کشورهای دیگه هم هستن که از همین نخه های ما استفاده میکنن . مثل روسیه و برزیل و ....
دوما نکته مهم اینه که وضعیت اقتصاد کشور و ارز و .... تو ایران چون دست یه عده محدود هست که هر وقت عشقشون بکشه بالا و پاینش میکنن ، پس 3 یا 4 هزارتومان هم خیلی برای ما گرونه :d همین بازی تو خارج مثلا 60 دلار قیمتشه . اگه بیاد تو ایران و ایران هم عضویت سازمان تجارت جهانی رو قبول کنه ( در این صورت حق کپی رایت هم باید رعایت بشه ) همین بازی 60 دلاری رو ما باید 120000 تومان بخریم . ( اخه مگه میشه ارز قیمت واقعیش 1200 تومان باشه و بعد ازادش 2200 تومان باشه !!! ) درنتیجه ما باید 2 برابر پول بیشتر بدیم و تازه اصلا شاید از بازی هم خوشمون نیاد !!!

از طرفی سرعت اینترنت هم بخش دیگه قضیه هست . فکر کن تو خارج ( بعضی ها همین الانش هستن با سرعت 64.65 MB/S ) با سرعت ایتنرنت بالا طرف میتونه کلی پیش نمایش از بازی ببینه و کلی نقد در مورد بازی بخونه و .... اما ما تو ایران یه تریلر 200 MG رو هم به زور میتونیم دانلود کنیم تا بفهمیم بازی چه طرویه .
لاینارو گفتم که بهت بگم بازی باید تو ایران 4 هزارتومان بیشتر نباشه . من با شرایط فعلی ایران که هیچ زیر ساخت و تعریف درستی تو صنعت گیم براش وجود نداره حاضر نمیشم 50000 تومان پول مفت بدم برای بازی اورجنیال که نه بتونم از انلاینش اسفاده کنم و ... به همین دلیل من مخالف اجرای قانون کپی رایتم .

اصلا بحث 3 یا 4 هزارتومان پول نیست . اولا که ما تحریم هستیم . خوب پس ایرادی نداره . دوما کشورهای دیگه هم هستن که از همین نخه های ما استفاده میکنن . مثل روسیه و برزیل و ....
دوما نکته مهم اینه که وضعیت اقتصاد کشور و ارز و .... تو ایران چون دست یه عده محدود هست که هر وقت عشقشون بکشه بالا و پاینش میکنن ، پس 3 یا 4 هزارتومان هم خیلی برای ما گرونه :d همین بازی تو خارج مثلا 60 دلار قیمتشه . اگه بیاد تو ایران و ایران هم عضویت سازمان تجارت جهانی رو قبول کنه ( در این صورت حق کپی رایت هم باید رعایت بشه ) همین بازی 60 دلاری رو ما باید 120000 تومان بخریم . ( اخه مگه میشه ارز قیمت واقعیش 1200 تومان باشه و بعد ازادش 2200 تومان باشه !!! ) درنتیجه ما باید 2 برابر پول بیشتر بدیم و تازه اصلا شاید از بازی هم خوشمون نیاد !!!

از طرفی سرعت اینترنت هم بخش دیگه قضیه هست . فکر کن تو خارج ( بعضی ها همین الانش هستن با سرعت 64.65 MB/S ) با سرعت ایتنرنت بالا طرف میتونه کلی پیش نمایش از بازی ببینه و کلی نقد در مورد بازی بخونه و .... اما ما تو ایران یه تریلر 200 MG رو هم به زور میتونیم دانلود کنیم تا بفهمیم بازی چه طرویه .
لاینارو گفتم که بهت بگم بازی باید تو ایران 4 هزارتومان بیشتر نباشه . من با شرایط فعلی ایران که هیچ زیر ساخت و تعریف درستی تو صنعت گیم براش وجود نداره حاضر نمیشم 50000 تومان پول مفت بدم برای بازی اورجنیال که نه بتونم از انلاینش اسفاده کنم و ... به همین دلیل من مخالف اجرای قانون کپی رایتم .

داداش یعنی شما از کل حرفای من ، همون 3-4 هزار تومنو گرفتی ؟!:-? بحث من یه چیز دیگه بود .این حرفو گفتم که همون بحثو جا بندازم .میدونم چی میگی و حرفت درسته ولی صحبت من سر گیر دادنای افراطی ماها به این جور بازیاست .میخوام بگم این همه که از این بازیا ایراد میگیریم و پاش بحث میکنیم ، وقتی دستمون برسه و بازی کنیم همه چی یادمون میره و بیشتر از پولی که دادیم (حتی 1 اپسیلون:d)ازش لذت میبریم .من نمیگم چرا بازی کپی توی مملکت ما میفروشن .خودمم سر گنج ننشستم که بخوام از این ادعا ها بکنم .ولی میگم این ترول بازیا و گیر دادنا هر چه قدر به جا ، ولی حدی داره .حرفای پست قبلیمو یه بار دیگه بخونی به خصوص جمله های پاراگراف آخرمو ،متوجه منظورم میشی .وضعیت مالی کشور و تحریم و اوضاع خیط اینترنت درسته ولی جاش توی این تاپیک نیست .واسه همین میگم منظورم این بحثا نیست برادر من ;)

داداش یعنی شما از کل حرفای من ، همون 3-4 هزار تومنو گرفتی ؟!:-? بحث من یه چیز دیگه بود .این حرفو گفتم که همون بحثو جا بندازم .میدونم چی میگی و حرفت درسته ولی صحبت من سر گیر دادنای افراطی ماها به این جور بازیاست .میخوام بگم این همه که از این بازیا ایراد میگیریم و پاش بحث میکنیم ، وقتی دستمون برسه و بازی کنیم همه چی یادمون میره و بیشتر از پولی که دادیم (حتی 1 اپسیلون:d)ازش لذت میبریم .من نمیگم چرا بازی کپی توی مملکت ما میفروشن .خودمم سر گنج ننشستم که بخوام از این ادعا ها بکنم .ولی میگم این ترول بازیا و گیر دادنا هر چه قدر به جا ، ولی حدی داره .حرفای پست قبلیمو یه بار دیگه بخونی به خصوص جمله های پاراگراف آخرمو ،متوجه منظورم میشی .وضعیت مالی کشور و تحریم و اوضاع خیط اینترنت درسته ولی جاش توی این تاپیک نیست .واسه همین میگم منظورم این بحثا نیست برادر من ;)

من زیاد حرف شما رو قبول ندارم . چون ادم وقتی بازی میکنه ، دوباره یاد مشکلات و ... بازی می افته . البته من به دوستان دیگه هم حق میدم . بازی نه گرافیکش تغییر میکنه و نه گیم پلی اش و نه هوش مصنوعیش و .... اش . تو فروم های خارجی هم همین بحث ها هست و کسی ترول نمیکنه به نظرم . اینها نظرات شخصی افراد هست که دارن بیان میکنن .

مثلا شاید شما موقع بازی کردن MW جدید فراموش کنی همه چیز رو ولی همه اینطوری نسیتن . فقط چون بازی جدید از یک سری بزرگ هست همه میخرنش . وگرنه این بازی دیگه نه چیز جدیدی برای ارائه داره و . نه ....

میدونی من فکر میکنم که سرنوشت این بازی هم میشه کپی سرنوش بازی PES شرکت کونامی . روزهایی که تو اوج بود و استانداردهای سبک ورزشی رو تعیین میکرد ، حلا دراه تو یه باتلاق دست و پنجه نرم میکنه و رقیبش که قبلا خیلی مذخرف بود لاان به بهترین و خوش ساخت ترین بازی ورزشی تبدیل شده .

سری بازی MW هم در مقابل بتل فیلد به نظرم همینطوری میشه .

بلک اوپس لابد استقبال خوبی نداره دارن قسمت بعدی مدرن وارفار رو رونمایی می کنن.
به چه کسانی هم واگذار شده! تونی هاوک چه ربطی به عنوان های بزرگ با این سبک و با این طرفدار رو داره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or