Se7ensins نشان داد که یک خبرچین از شرکت Neversoft اطلاعاتی راجع به طراحی گرافیکی محیط ( concept art ) و همچنین ویژگی های جدید را فاش کرده . خبرچین سایت گفت " این بازی بزرگ و جدید از سری MW است ".
همچنین او گفته که در این بازی هم چیزهایی به نام " هوا پیماهای بدون سرنشین وجود دارد " ( ‘Drone Survaillance ) ، و همچنین انها در حال کار بر روی یک " هاله " ( منظور چیزی که دارای جهش زیادی باشه ) هستند که سطحش زیر صفر است . همچنین در بازی فناوریهایی پنهان هم وجود دارند که هنوز نام دقیقی ندارند . اما یکی از این فناوری ها " Dominator UAV " نام دارد که تا به حال در سری MW دیده نشده .
این خبر اطلاعات کوچکی را ارائه میدهد و هنوز چیزی از حقایق بازی منتشر نشده . اما چیزی که مسلم است ساخته شدن MW4 است که احتمالا همزمان برای PS3 و X360 و برای کنسولهای نسل بعدی منتشر خواهد شد . ضمن اینکه اطلاعات هنوز نه تایید شده و نه تکذیب شده .
همچنین Activision هنوز تاریخی را برای ارائه اولین اطلاعات از بازی اعلام نکرده .
ایا واقعا تغییری اساسی در Modern Warfare 4 شاهد هستیم که استانداردهای جدید را تعیین کند ؟ یا باید منتظر یک کلون دیگر از این سری باشیم ؟ برای اطلاعات بیشتر از متن منتشر شده به ادرس زیر رجوع کنید :
Tony Hawk dev set to work on Call of Duty | VG247

.
بحث من یه چیز دیگه بود .این حرفو گفتم که همون بحثو جا بندازم .میدونم چی میگی و حرفت درسته ولی صحبت من سر گیر دادنای افراطی ماها به این جور بازیاست .میخوام بگم این همه که از این بازیا ایراد میگیریم و پاش بحث میکنیم ، وقتی دستمون برسه و بازی کنیم همه چی یادمون میره و بیشتر از پولی که دادیم (حتی 1 اپسیلون:d)ازش لذت میبریم .من نمیگم چرا بازی کپی توی مملکت ما میفروشن .خودمم سر گنج ننشستم که بخوام از این ادعا ها بکنم .ولی میگم این ترول بازیا و گیر دادنا هر چه قدر به جا ، ولی حدی داره .حرفای پست قبلیمو یه بار دیگه بخونی به خصوص جمله های پاراگراف آخرمو ،متوجه منظورم میشی .وضعیت مالی کشور و تحریم و اوضاع خیط اینترنت درسته ولی جاش توی این تاپیک نیست .واسه همین میگم منظورم این بحثا نیست برادر من