netherrealm به فکر Mortal VS ???? جدید است؟!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
قطعا همه ی دوستان عنوان Mortal Kombat VS DC universe رو یادشون هست که شخصیت های دو دنیای کاملا مختلف رو به صورت بالانس شده در یک بازی مبارزه ای در کنار هم قرار داده بودند.

در سوالی که خبرنگار سایت G4 از آقای Ed Boon در مورد این مساله از وی پرسیده بود ایشون این چنین جواب داد:"ما دقیقا به این موضوع فکر کرده ایم."
وی در ادامه گفت:"خاص بودن دنیای Mortal Kombat باعث شده که هماهنگ کردن و بالانس کردن اون رو با مبارز های دیگر کمی سخت کنه چون اکثر بازی های مبارزه ای دارای درجه ی خشونت T هستن و بازی ما با درجه ی M عرضه میشه.ولی ما آرزو داریم که بتوانیم عنوان مشترکی با Tekken یا Street Fighter خلق کنیم.قریضه ی کشت و کشتار در بازی های ما باعث شده که درجه ی سنی بازی روی M باقی بمونه ولی ما مذاکرات زیادی در همین مورد داشته ایم."

فاتالیتی های مشهور این سری هم یکی دیگر از نقاط عطف در این سری هستند که نزدیک بود از وجود Kratos به عنوان شخصیت اضافی در نسخه ی PS3 بازی جلوگیری کنند.

Ed Boon درباره ی این مورد اینگونه توضیح داد که:"همکاران ما در شرکت سانتا مونیکا در اوایل اضافه شدن Kratos به بازی کمی محافظه کارانه عمل می کردندآنها از اینکه بر روی شخصیت Kratos فاتالیتی های مختلف اجرا می شد ، مخالفت می کردند ولی وقتی که دیدند همین اتفاق بر سر تمام شخصیت های دیگر نیز می افتند از مخالفت کردن دست برداشتند."

خالق بازی Mortal Kombat در شرکت Netherrealm اینگونه سخن خود رو به پایان برد:"نظر شخصی خودم این است خیلی جالب می شود وقتی شخصیت های دنیاهای مختلف رو به روی یکدیگر قرار بگیرند مثلا Ken و Ryu از بازی Street fighter و شخصیتی دیگر از بازی تکن."

20111025mkvsdc.jpg

یعنی واقعا بعد از MK vs DCU جرات دارن همچین کاری کنن؟ اونم با بازیهایی مثل tekken یا Street fighter؟ :-&
واقعا Ed Boon با همچین کاری فقط شان MK رو پایین میاره.
lol
مشکل Street Fighter چیه اون وقت؟؟؟ شان کامبت رو آورده پایین ؟ شان کامبت تازه بعد از 16 سال یکمی اومده بالا چون اومده یه تقلیدی از بقیه بازهای فایتنگ کره و برگشته به اصل خودش !!!!
تونستی یکمی SF بازی کنی بعد بیا در مورده این بازی نظر بده!

هر جی باشه فقط این MK vs SF نباشه . اگرم باشه مبارزه ی فایتینگ با روش MK باشه نه SF . ( استریت فایتر )
بر عکس اگه قرار باشه همچین کاری کنه سازنده MK نسازه بهتره !
عزیزان من Capcom خداوندگار بازی فایتینگ هست از همه لحاظ هر کمپانی باید از خداش باشه که کپکام بخواد یه X براشون بسازه ولی خارج این مسائل درجه سنی این شخصیتا به هم نمیخوره !!!

lol
مشکل Street Fighter چیه اون وقت؟؟؟ شان کامبت رو آورده پایین ؟ شان کامبت تازه بعد از 16 سال یکمی اومده بالا چون اومده یه تقلیدی از بقیه بازهای فایتنگ کره و برگشته به اصل خودش !!!!
تونستی یکمی SF بازی کنی بعد بیا در مورده این بازی نظر بده!

عزیزان من Capcom خداوندگار بازی فایتینگ هست از همه لحاظ هر کمپانی باید از خداش باشه که کپکام بخواد یه X براشون بسازه ولی خارج این مسائل درجه سنی این شخصیتا به هم نمیخوره !!!

وقتی چیزیو نمیدونی اظهار نظر نکن.بنده SF هم بازی کردم.ولی از هیچ نظر به عظمت Mk نمیرسه.شما هم واقعا حرفای غیر عادی میزنی.Capcom خداوندگار فایتینگه؟ الان یعنی MVC3 خیلی بازی شاخیه؟
نخیر.MK از همه لحاظ از SF بالاتره.

امیدوارم کپکام همچین چیزی رو هیچ وقت قبول نکنه که حالا وارنر به فکر این باشه که گیم پلی به چه سبکی باشه!!
واقعا ! من موندم اینا به ایناش هنوز فکر نکردن ! :|
lol

ببین عزیز هر کسی یک سبکی رو دوست داره من این رو گفتم چون من دوست دارم ! من SF رو هم دوست دارم ولی اخه این دو تا با هم مخلوط بشن اوون سنگین بودن Character های MK از بین میره ! ( مثلا فک کنید Scorpion کمبوی سبک بزنه ! :-& )

وقتی چیزیو نمیدونی اظهار نظر نکن.بنده SF هم بازی کردم.ولی از هیچ نظر به عظمت Mk نمیرسه.شما هم واقعا حرفای غیر عادی میزنی.Capcom خداوندگار فایتینگه؟ الان یعنی MVC3 خیلی بازی شاخیه؟
جالبهl-)..عظمت به چیه؟محبوبیت؟فروش؟تو اینا که SF حیلی سرتره.
و امتیاز که SF نیازی به توضیج نداره همین دوتا آخری 94 و 92 شد و اما MK زرت زرت 60 70 میاورد تا این آخری که یه تکون به خودش داد و تونست بهترین امتیازش که 86 باشه رو بدست بیاره
البته مطمئنا منظورتون از عظمت،رو باید توی محبوبیت سری MK در ایران،جستجو کرد.

آخرین ویرایش:
این ed boon عوض این فکرا بهتره همینی که زاییده رو اول بزرگ کنه
با این سرورای مضخرف و این نت کد عتیقش کلا" فایتینگ نسازه سنگین تره . جونمون به لبمون رسید 4 دست آنلاین بزنیم . اون MKvsDC هم دقیقا" همین جوری بود نمی شد آنلاین بازی کرد .فقط نگید مشکل از نت ایرانه چون ما بدون هیچ مشکلی هر وقت می خواستیم با همین نت داغون SF بازی میکردیم ( با ایرانی ها)
من که دیگه مورتال کومبات نمی خرم این آخریش بود مگه این که یه فکری به حال نت کودش بکنه

lol
برادر شما احتمالا SF بازی کردی ولی دیدی نمیتونی بازی کنی :دی . بنده به شخصه 1 سال و نیمه دارم Street fighter بازی میکنم هنوز خیلی از کمبوهای بازی رو نمیتونم بزنم شما سایت Event Hubs رو رفتید EVO میدونید چیه ؟ که بخواین از محبوبیت این 2 تا بازی بدونید!؟
شما بازی بلدی بیا تو کلن ما PERSIAN STREET FIGHTERS یه دور بازی کن SF بعد ببینیم اصلا میتونی بازی کنی یا یه روزه مثل بقیه که اومدن رفتن شما هم بری ( متاسفانه تو ایران بازی سخت مثل Street Fighter که نیاز به زمان برای یادگیری داره مورد استقبال نیست )
البته Mortal Kombat .Blaze Blue .Marvel Vs Capcom بازی های بدی نیستند ولی نسبت به SF سادتر هستند ! کسی که SF بازی میکنه براش راحت تر هست که بخواد بقیه بازی های فایتینگ رو یاد بگیره ولی کسی که MK BB یا MVC3 رو بازی میکنه به این راحتی نمیتونه SF رو بازی کنه!
شما هم احتمالا میخواین FATALITY بزنید تا بخواین رو قائده بازی رو یاد بگیرید.
ببین عزیز هر کسی یک سبکی رو دوست داره من این رو گفتم چون من دوست دارم ! من SF رو هم دوست دارم ولی اخه این دو تا با هم مخلوط بشن اوون سنگین بودن Character های MK از بین میره ! ( مثلا فک کنید Scorpion کمبوی سبک بزنه ! :-& )
خب منم گفتم اصلا این 2تا با هم جور نیستن

من نمی دونم چرا اینجا همه دوست دارن نظر خودشون رو به خورد بقیه بدن.MK , Tekken , SF و ... هر کدوم در جای خودشون قابل احترامن.اینکه من و بچه های " سِگایی " محلمون فکر می کنیم MK بهترین بازی فایتینگ دنیاست مهم نیست , چیزی که واضح ِ این وسط اینکه در دنیا فعلا SF بزرگترین گیم فایتینگ دنیاست. حالا جدا از اینکه game mechanics خیلی پیچیده تری نسبت به MK داره, SF بزرگترین کمیونیتی و بیشترین طرفدار رو داره و اونقدر تورنمنت و مسابقات برای SF برگذار شده که MK و Tekken رو جمع ببندی 1/10 به اندازه اون Event ندارن , این از قضیه.
حالا بنظر من که VS واسه گیمی مثل MK برای همون قضیه خشونت و این هاش هیچ وقت جواب نمیده ولی یادمه Yoshinari Ono چند وقت گفته بود که یه فکرایی واسه MK vs SF داره...امیدوارم جدی نباشه !
نا سلامتی داریم از SF خوب میگیم:دی Bison خور میشیا:دی

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چرا اینجا همه دوست دارن نظر خودشون رو به خورد بقیه بدن.MK , Tekken , SF و ... هر کدوم در جای خودشون قابل احترامن.اینکه من و بچه های " سِگایی " محلمون فکر می کنیم MK بهترین بازی فایتینگ دنیاست مهم نیست , چیزی که واضح ِ این وسط اینکه در دنیا فعلا SF بزرگترین گیم فایتینگ دنیاست. حالا جدا از اینکه game mechanics خیلی پیچیده تری نسبت به MK داره, SF بزرگترین کمیونیتی و بیشترین طرفدار رو داره و اونقدر تورنمنت و مسابقات برای SF برگذار شده که MK و Tekken رو جمع ببندی 1/10 به اندازه اون Event ندارن , این از قضیه.
حالا بنظر من که VS واسه گیمی مثل MK برای همون قضیه خشونت و این هاش هیچ وقت جواب نمیده ولی یادمه Yoshinari Ono چند وقت گفته بود که یه فکرایی واسه MK vs SF داره...امیدوارم جدی نباشه !

عظمت MK بالاتر از SFـه؟ ار کجاش این قضیه ثابت شده؟ مکانیسم مبارزه ـی SF خیلی خیلی بیشتر از MK ارزش داره، حالا چون سخت تره پس خوب نیست؟ معمولا کلا از بازیهایی که با Button Mash میشه کومبو های خوف زد استقبال میشه، منو Fafe داشتیم بازی میکردیم، چه کارهایی که نکردیم، کلا دفاع معنی خاصی نداشت :دی
شما اگه خیلی SF بازی کردی؟ بچه ها زیادن ، بیا کلن که کیان لینکشو داده تا ببینیم چقد طول میکشه بری.

============================
حالا اگه چیزی میخواد بیاد، واسه PCـم بیاد موافقم باهاش :دی واسه چیز دیگه میخواد بیاد، میخوام 100 سال نیاد :دی
بعد فک نکنم اگه بخوان بالانس کنن SF رو ببرن بالا چون بچه زیاد داریم :دی Makoto و Ibuki و Sakura و کی دلش میاد Cammyـو از وسط نصف کنه آخه؟:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or