netherrealm به فکر Mortal VS ???? جدید است؟!

  • Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
قطعا همه ی دوستان عنوان Mortal Kombat VS DC universe رو یادشون هست که شخصیت های دو دنیای کاملا مختلف رو به صورت بالانس شده در یک بازی مبارزه ای در کنار هم قرار داده بودند.

در سوالی که خبرنگار سایت G4 از آقای Ed Boon در مورد این مساله از وی پرسیده بود ایشون این چنین جواب داد:"ما دقیقا به این موضوع فکر کرده ایم."
وی در ادامه گفت:"خاص بودن دنیای Mortal Kombat باعث شده که هماهنگ کردن و بالانس کردن اون رو با مبارز های دیگر کمی سخت کنه چون اکثر بازی های مبارزه ای دارای درجه ی خشونت T هستن و بازی ما با درجه ی M عرضه میشه.ولی ما آرزو داریم که بتوانیم عنوان مشترکی با Tekken یا Street Fighter خلق کنیم.قریضه ی کشت و کشتار در بازی های ما باعث شده که درجه ی سنی بازی روی M باقی بمونه ولی ما مذاکرات زیادی در همین مورد داشته ایم."

فاتالیتی های مشهور این سری هم یکی دیگر از نقاط عطف در این سری هستند که نزدیک بود از وجود Kratos به عنوان شخصیت اضافی در نسخه ی PS3 بازی جلوگیری کنند.

Ed Boon درباره ی این مورد اینگونه توضیح داد که:"همکاران ما در شرکت سانتا مونیکا در اوایل اضافه شدن Kratos به بازی کمی محافظه کارانه عمل می کردندآنها از اینکه بر روی شخصیت Kratos فاتالیتی های مختلف اجرا می شد ، مخالفت می کردند ولی وقتی که دیدند همین اتفاق بر سر تمام شخصیت های دیگر نیز می افتند از مخالفت کردن دست برداشتند."

خالق بازی Mortal Kombat در شرکت Netherrealm اینگونه سخن خود رو به پایان برد:"نظر شخصی خودم این است خیلی جالب می شود وقتی شخصیت های دنیاهای مختلف رو به روی یکدیگر قرار بگیرند مثلا Ken و Ryu از بازی Street fighter و شخصیتی دیگر از بازی تکن."

20111025mkvsdc.jpg


 
اینا برن MK 10 رو بسازند! تو کفیم ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد :d
از این کارا هم نکنند که اصلا خوشمان نمی آید :d (حالا یکی دوتا مهمان مشکلی نیست :d )
 
یعنی واقعا بعد از MK vs DCU جرات دارن همچین کاری کنن؟ اونم با بازیهایی مثل tekken یا Street fighter؟ :-&
واقعا Ed Boon با همچین کاری فقط شان MK رو پایین میاره.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or