شرکت اینترنتی چین NetEase امروز رسما اعلام کرد که مقداری از سهام استدیو فرانسوی Quantic Dream سازنده عناوین Heavy Rain و Detroit: Become Human را خریداری کرده است و این سرمایه گذاری بخشی از برنامه توسعه بازی ها برای نسل بعد کنسول ها خواهد بود.
آنان گفته اند این سرمایه گذاری بخاطر حمایت از Quantic Dream و رویکرد آنان بخاطر تبدیل شدن به یک شرکت سرگرمی هست."
David Cage مدیر استدیو Quantic Dream در این باره گفت:"
چشم انداز صنعت گیم به سوری تغییرات و پیشرفت در سال های آینده می رود، با سخت افزار های جدید و مدل جدید کسب و کار که می توان راه های جدید بازی کردن را با آنان آموخت. ما می خواهیم که استدیو مان نقشی اصلی در آینده و هیجانان آن داشته باشد. و با همکاری با NetEase به عنوان یک شریک استراتژی ما قادر خواهیم بود تواناییو دستاوردهای استدیو خود را گسترش دهیم و رویکرد خلاقانه خود را به پیش ببریم. NetEase می داند که ما Quantic Dream علاقمند به ساخت بازی های با کیفیت بالا و جاه طابانه است."
NetEase سال گذشته قراردادی 100 میلیون دلاری با Bungie بسته بود.
منبع


یا بال در بیاریم
، نیاز نیست ۵-۶ سال منتظر بمونیم ببینیم سیاست هاشون ،جواب میده یا نه ... درست مثل مایکرو که از همون که از همون کنفرانس معرفی کنسولش مشخص بود ته دره ان، ولی کسی نمیخواست قبول کنه اون موقع
