Neighbours From Hell

همسایه جهنمی
کمتر کسی از بازی خورهای هستن که این شاهکار jowood رو نشناسه من شخصا علاقه خاصی به این بازی متفاوت دارم برای همین بی صبرانه منتظر نسخه سوم هستم.
خوب واسه اخبار جدید وقتی یه سرچ میکنی سایتها و فرومهای جالبی به چشم میخوره که حتی بعضیهاشون لینک دانلود نسخه 4 بازی رو هم تو سایت قرار دادن!!........به اسم ورژن روسی
اما تو فرومها داستان فرق داره. وقتی چندتا پست پائینتر رو میخونی متوجه میشی کاربرهای بینوای سایت بعد از کلی زحمت و دانلود نتونستن بازی رو اجرا کنن یا لینک دانلود مشکل داشته و بازی ناقص دانلود میشه یا CD KEY اشتباه است و اگه هیچ مشکلی نباشه سیستم کرک این بازی که باید حتما کابل کشی بشه و درایو مجازی ساخته بشه مشکل اصلی اجرای بازی میشه. وقتی پوستر بازی رو نگاه میکنی متوجه میشی شخصیتهای بازی و اسم بازی متفاوته وقتی عکسهای بازی رو میبنید کامل یقین پیدا میکنید که لینک دانلود یک بازی خیلی ضعیف از نظر گرافیکی و خیلی حجم بالا رو برای دانلود پیش رو دارید.
از طرفی شایعه ساخت این بازی خیلی قوت گرفته من یه سر به سایت www.jowood.com میزنم فقط خبر تولید نسخه دوم برای کنسول دستی رو میبینم البته یه پوستر جدید از بازی هم هست که براتون میزارم
1243146738.jpg

بچهای که اطلاع دقیقی دارند تو این پست مطرح کنن تا ما هم مطلع بشیم....

یادش بخیر خیلی بازی قشنگی بود. :biggrin1: خصوصاً 2 ـش.
Jowood همین 2 تا رو ساخته، ولی یادمه خیلی وقت پیش ها تو همین بازی سنتر یک جا یک لینک برای دانلود 3 ـش دیدم. البته اون 3ـش مال Jowood نبود و یک شرکت دیگه درستش کرده بود در نتیجه ادامهء این بازی هم نبود ولی عکس هاش نشون میداد که بازی بدی نباشه.

دسپرادوس جان دستت درست ! :love:

--------------------------------------------

اميد جان اين همه شركت براي خريد اينترنت پرسرعت با قيمت هاي ريز و درشت و امكانات متفاوت
اونوقت از از نظر شما به رخ كشيدن داره اينترنت پر سرعت ؟
در ضمن من گفتم بازي رو بذاريد براي داونلود . از نظر شما اينترنت پر سرعتم رو به رخ كشيدم ؟
نزنيد اين حرفارو لطفا عزيزان زشته ;)

لینک تورنت بازی
http://www.mininova.org/tor/2021965
البته الان SEEDE صفر داره
اگه این نکات رو انجام بدی دیگه هیچوقت با راپید مشکل نداری
1-حتما از اینترنت اکسپور 8 یا فایرفکس استفاده کن اینطوری با دانلود منیجر دانلود میکنی
2-بهترین دانلود منیجر واسه دانلود از راپید Internet Download Manager
3-فایلها رو تک تک دانلود کن چون وقتی از این سایت در حال دانلودی دیگه نمیتونی دانلود کنی وقتی دانلودت تموم شد 15 دقیقه صبر کن تا بتونی مجدد دانلود کنی
4-تو قسمت دانلود اون بالا یه تنظیماتی داره به نام Advanced download settings این گزینه را انتخاب کن Level(3) #3
5-به هیچ وجه تا دانلود تموم نشده دانلود منیجر رو نبند شما هم که adsl داری احتمال دیسکانکتت صفره
موفق باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or