Neighbours From Hell 5

925014.jpg

پس از سالها انتظار بالاخره نسخه 5 بازي پرطرفدار و خنده دار همسايه جهنمي رسيد . در نسخه 5 جديد تغييرات زيادي ايجاد شده است . گرافيك بازي در حد قابل توجهي بهتر شده است . صداگذاري ها حرفه اي تر انجام شده و در طول بازي صداها بهتر به گوش مي رسد . همسايه و خانم همسايه هم دچار تغييرات بسياري شده اند . در مراحل مختلف بازي شخصيت هاي جديد مانند آقاي رئيس و خانم منشي اضافه شده اند . حيوانات درون بازي هم از لحاظ ظاهري دچار تغييرات شده اند .

معماهاي نسخه 5 بسيار پيچيده و مشكل طراحي شده اند و اين باعث ميشود تا زمان بيشتري از اوقات فراقت شما را به خود اختصاص دهد .

بازي به هيچ وجه مخصوص گروه سني خاصي نبوده و در زمان كنوني كسي نيست كه با نام بازي همسايه جهنمي آشنا نباشد.

داستان بازي طبق روال هميشگي اذيت كردن همسايه توسط شماست .
در طول بازي بايد هر گونه بلايي كه ميتونيد سر همسايه نگونبخت بيارين !
بايد تمام سعي خودتون را بكنيد تا همسايه را گريه بينادازيد !
حتي يك لحظه اجازه ندهيد تا همسايه بيچاره در آرامش به سر ببرد .
بمرور زمان و با تمرين بيشتر قادر خواهيد بود همسايه را طوري اذيت كنيد تا سوپاپش
بالا بزنه ( نهايت عصبانيت آقاي همسايه در بازي ) و گريه بيافته
test.php

آخرین ویرایش:
این بازی اصلا ربطی به اون Neighbours From Hell ساخته ی شرکت Jowood نداره!
کلا Jowood دو نسخه از NFH منتشر کرد بعدش هم بیخیالش شد رفت....:d
این بازی رو یه شرکت روسی به اسم gfi ساخته که فقط جو بازیش شبیه به سری nfh ئه،بنابراین اسم بازی nfh 5 نیست! (قضیه ی Gta Vice City دوباره تکرار شد!) البته بازی کاملا جالب و لذت بخشیه! پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.
GTA vice city قضیش چیه؟:-/

این بازی رو دو نسخش رو بازی کردم واقعا عالی بود-حیف که ادامه پیدا نکرد!:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fenris Wolf
سلام دوستان.
رقفیق تمام دنیا اشتباه نمیکنند ولی یک سری چیزها هست که باید بدونید دیگه.
الان توی اینترنت GTA:Episods رو به عنوان GTA 7 قرار دادند.آدم شاخ درمیاره.
یا JustCause 2 رو گفتند GTA 8 دلیل نمیشه چون هم سبکند هم اسم هم باشند.

اولا:من نمی دونم این دو تا رو از کجا در اوردی تا حالا هیچ کی بهjust cause نگفتهgta8 .ماهم این می دونیم عزیز:d

دوما:شما اگه بازی انجام داده بودی اینطور قضاوت نمیکردی:x

اولا:من نمی دونم این دو تا رو از کجا در اوردی تا حالا هیچ کی بهjust cause نگفتهgta8 .ماهم این می دونیم عزیز:d

اولا:مثال دوستمون کاملا درسته اصلا همسایه جهنمی 2 شماره بیشتر نداره و این اسم تاپیک که شما زدی اشتباهه منم شنیدم که به just cause لقب gta دادن اونم تو بازار البته تا بتونن بفروشن به کسایی که خبر ندارن دقیقا مثله همین همسایه جهنمی 5 شما میمونه اینم :>
دوما:ایشون قضاوتی نکرده فقط داره میگه این همسایه جهنمی نیس و درستم میگه شاید بازیه هم سبکه خوبیم باشه ولی اون اصلیه نیس و ربطیم به روسی یا انگلیسی بودن نداره
خوبه ادم یه چیزیو نمیدونه پافشاریم نکنه روش اسم این تاپیک که زدی اصلا در حد بازیسنتر نیس ادمو یاده مغازه های گیم پشت شهرداری می ندازه :))

آخرین ویرایش:

سلام دوستان.
نه خوب عزیز من داری اشتباه میکنی من اون بازی رو برای مثال گفتم درحالی که واقعا همین هست.
آقا این همه بازی openworld وجود داره همه که GTA نیستند.
این بازی هم فقط هم سبکه بازی ی همسایه جهنمی هست همین شماره ی 5 نیست.
هیچ منبع رسمی شماره 3 و 4 رو نگفته و اصلا تو بازار نیومده که دیگه 5 بیاد.
اینایی هم که تو بازار هستند طبق گفته ی دوستمون فقط واسه جذب مشتری هست.
امیدوارم متوجه شده باشید.

متوجه نشدم قربان؟! :d

به هر حال منظورم این بود که Gta Vice City تو ایران به اسم Gta 4 شناخته میشه در صورتی که درست نیست.
:دی
دستم رو شیفت بوده(ق)رو زدم:دی نوشت ریال:دی

گرفتم چی میگی،فکر کردم نکنه چیز فجیع تری رخ داده:);)

با همه این حرف ها بازهم مشخص نیست که این نسخه ها رسمی هستند یا نه.
با توجه به اینکه اسم این بازی از شماره 2 هیچ تغییری نکرده و همونه ؛ شاید jowood امتیاز این بازی رو داده باشه به این شرکت روسی:-"

سلام
عزیز امتیاز ساخت بازی رو نفروختن و این بازی که بعدش اومده خیلی چرته اصلا جذابیت نداره
و اصلا ربطی به همسایه جهنمی هم نداره و یه ip جدا هستش و تو ایران بعنوان همسایه جهنمی میفروشن:((
و ملت رو سرکار میزارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or