Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
سلام به همگی سوالم این بود که مثل اینکه قرار بود یه اپدیت بدن که بازی بشه افلاین بازی کرد میخاستم بدونم صحت داره یا نه...مرسی که جواب میدین

سلام به همگی سوالم این بود که مثل اینکه قرار بود یه اپدیت بدن که بازی بشه افلاین بازی کرد میخاستم بدونم صحت داره یا نه...مرسی که جواب میدین

نه داداش غیر ممکنه....
بازی از ریشه آنلاینه و احتمالش خیلی خیلی کمه که آفلاین بشه!

سلام منم خریدم.
اولش ضد حال بود
بعد الان میتوبیشی لنسر دارم فوووقوالعادس دیوونه میشه با صدای موتور
شخصی سازیش تا الان خوب بوده
من که حال کردم شما هم حال کنید
فقط اهنگاش بعضی هاشون مضخرفه
بنظرتون میشه بزنید اهنگ بعدی؟؟

نه داداش غیر ممکنه....
بازی از ریشه آنلاینه و احتمالش خیلی خیلی کمه که آفلاین بشه!

داداش من نفهميدم منظورت رو
يعني كن بحوام بازي كنم حتما بايد كنسول پلي استيشن به اينترنت وصل باشه
من يه هفتس دارم دانلود ميكنم بازي رو كه افلاين بازي كنم
اينترنتم كجا بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من سرعت دانلودم خیلی بالا نیست و تو بهترین شرایط زیره 100 هست . اهل آنلاین بازی کردم و پلاس و .... هم نیستم . با این سرعت خودم تکی میتونم بازی کنم ؟ جواب میده و گیر نمیکنه ؟
یه سوال دیگه به طور میانگین هر ساعت چند مگ از نت رو مصرف میکنه ؟

واسه سرعتت فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی مهم اینه که تایم اوت نداشته باشه یا خیلی کم باشه! مثلا خودم سرعت نتم 8 مگه ولی چند روز پیش به خاطر تایم اوت و پکت لاست نتونستم وارد بازی بشم.
اگه وصل شد چون تکی بازی میکنی زیاد حجمی مصرف نمیکنه.شاید هر ساعت 30 تا 60 مگ مصرف کنه.

- - -ویرایش - - -

بنظرتون میشه بزنید اهنگ بعدی؟؟

L3 رو نگه دار :|

درود

دوستان من اکانت PSN PLUS دارم . برای بازی کردن این گیم روی کنسول باید اکانت EA هم خرید کنم ؟ یا با همون میتونم بازی کنم . چون موقع شروع بازی EA پیشنهاد 2 روز بازی رایگان داد . میخواستم بدونم بعد تموم شدن اون دیگه بازی نمیتونم بکنم یا با داشت PLUS میتونم ادامه بدم ؟

درود

دوستان من اکانت PSN PLUS دارم . برای بازی کردن این گیم روی کنسول باید اکانت EA هم خرید کنم ؟ یا با همون میتونم بازی کنم . چون موقع شروع بازی EA پیشنهاد 2 روز بازی رایگان داد . میخواستم بدونم بعد تموم شدن اون دیگه بازی نمیتونم بکنم یا با داشت PLUS میتونم ادامه بدم ؟

علیک درود
من بیشتر از پنج ساله دارم NFS اورجینال میزنم تا الان نیازی به خرید مجدد از EA نبوده، شما الان اون دیسک یا بازی دیجیتالی رو خریدید تموم شد رفت.
برای بازی کردن نیاز هست که کاربر EA باشید و اکانت Origin داشته باشید که چون رفتید داخل پس دارید.
و برای انلاین زدن هم نیاز به پلاس هست که شما دارید.

راهنمای پلات کردن بازی. (کمی کار داره هنوز، تکمیل نیست. نکته هاشو ننوشتم هنوز)
راهنمای تروفی های Need for Speed 2015 PS4 - تارنمای شخصی ابوالفضل خزائی

دیروز پای PC بودم کشو رو باز کردم و دیسک underground رو دیدم!نصبش کردم و یادی هم از قدیما کردم!:d خداوکیلی این بازی عالی بود با این که تقریباً 10 سال پیش اومده بود الان باش خیلی حال کردم!
حال نداشتم از اول برم سیوش رو دانلود کردم! بعد هم کلی با ماشینای فولش و هندلینگ توپشون حال کردم!
ولی میدونید چی بیشتر از همه بهم حال داد؟ Drag!:d وااااای پسر عالی بود رو Hard که میزاریش فقط کافی بود تو صدم ثانیه دنده رو دیر یا زود جا بزنی!:| نابود میشدی! کاش این درگ رو تو آپدیت جدید به بازی اضافه کنند! خیلی حااال میده! و به همون سختی underground هم باشه که عااالی میشه!

چندتا عکس از ماشینام b-)
-----------------------------------------------

-------------------------------------------------

------------------------------------------------

----------------------------------------------

• Like
Reactions: milad.manutd

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟