Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
سلام.میشه اون خیلیا رو نشونم بدی.از صفحه 35 تا 45 تاپیک فقط دو سه نفر بودن که از بازی ناراضی بودن.

سلام احساس میکنم بیشتر تعریفها به دلیل پرداخت مقدار هنگفتی از پول هست و وقتی همچین پولی رو میدی به بازی میگی دیگه بزار هرجور شده لذت ببرم. پایین آوردن توقعاتم هست. به شخصه توقع بسیار زیادی از این نسخه داشتم.

منم خریدم دلوکس ش رو
یک ساعت هم بازی کردم
عین هلو وصل شد
نمیتونم فعلا نظری بدم ولی چون در حال حاضر تنها بازی خارج از یپست هست دوسش دارم(کرو رو با اون گرافیک مزحکش حساب نکردم)

سلام احساس میکنم بیشتر تعریفها به دلیل پرداخت مقدار هنگفتی از پول هست و وقتی همچین پولی رو میدی به بازی میگی دیگه بزار هرجور شده لذت ببرم. پایین آوردن توقعاتم هست. به شخصه توقع بسیار زیادی از این نسخه داشتم.

وحید حس میکنم حتما بازی باید تجربه شه. حالا توقعاتت زیاد بود درسته ولی فکر کنم بازی هسته ـش عالیه و همین برام بهترین چیزه.
من به زودی میخرمش. یوزر ها نسبتا راضی بودن. چندیم گفتن اوایل شاید به دل نشینه ولی بعدش عالیه. با این که دیدم تو این مدت مارکتینگ مشتاق بودی، فکر نکنم تجربش خالی از لطف باشه. من که هنوز خیلی امیدوارم بازی بشدت به دلم بشینه

سلام.بله ممکنه.ولی با این حال نمیشه گفت این نسخه از سری عنوان ضیعفی هست.(در اینکه حداقل از دو نسخه قبلی قویتره شکی نیست)
در کل برای افرادی مثل من که از ریسینگی که تو پیست جریان داره خوششون نمیاد این بازی حکم راه نجات رو داره!

وحید حس میکنم حتما بازی باید تجربه شه. حالا توقعاتت زیاد بود درسته ولی فکر کنم بازی هسته ـش عالیه و همین برام بهترین چیزه.
من به زودی میخرمش. یوزر ها نسبتا راضی بودن. چندیم گفتن اوایل شاید به دل نشینه ولی بعدش عالیه. با این که دیدم تو این مدت مارکتینگ مشتاق بودی، فکر نکنم تجربش خالی از لطف باشه. من که هنوز خیلی امیدوارم بازی بشدت به دلم بشینه

بازی رو که صد در صد تو چند روز آینده امتحان میکنم ولی نمیدونم تا حالا یه چیزی بدجور خورده تو ذوقت؟ جز کسایی بودم که هر روز خبرهاش رو پیگیری میکردم [MENTION=12089]FaRd!N[/MENTION] در این مورد کاملا اطلاع داره.

ایراداتش دقیقا جز همون دسته ایرادات عجیب و غریبه که آدم انتظارش رو نداشت!

من فکر میکردم حداقل با یه گرافیک نسل هشتمی روبه رو باشم !! ولی الان که دارم Screen Shot ها رو میبینم گرافیک به زور در حد همون نسل هفتمه ! نبودن Pause هم که واقعا به نظرم یه ضعف خیلی بزرگیه ! توی شبکه های اجتماعی هم که گشت میزدم اکثرا ناراضی بودن و کاربران ایرانی هم اون تعداد محدودی که تا حد کمی از بازی راضی بودن میگفتن ارزش خرید دویست تومنی نداره صبر کنید ارزون بشه بعد بخریدش ! پس تا اینجا من خودم پرونده ریسینگ رو میبندم تا روزی که GT بیاد

بازی رو که صد در صد تو چند روز آینده امتحان میکنم ولی نمیدونم تا حالا یه چیزی بدجور خورده تو ذوقت؟ جز کسایی بودم که هر روز خبرهاش رو پیگیری میکردم [MENTION=12089]FaRd!N[/MENTION] در این مورد کاملا اطلاع داره.

ایراداتش دقیقا جز همون دسته ایرادات عجیب و غریبه که آدم انتظارش رو نداشت!

دقیقا میفهمم چی میگی. شاهد هم بودم چقد مشتاق بودی
برای من این ایرادات چیز هایی هستن که شاید اخرین چیز بهشون توجه کنم. این گیم پلی و هندلینگ! شب! کاستومایز! اصلا نمیگم بازی بی نقصه ولی واقعا فکر میکنم (طبق نقد ها) این ایرادات بیشتر از اینکه خراب کرده باشن باعث شدن بازی perfect یا عالی نشه... هسته NFSیت ـش هنوز هست به نظرم. فکر میکنم بازی جوریه که دو سال دیگه با بازی بعدی فرنچایز میتونن ایراداتو رفع کنن.

پ.ن. سال بعد انشاالله با عنوان بعدی CRITRION چه شود:bighug: سال بعدش NFS بعدی

چند تایی مسابقه با محمد @GrAy MooN عزیز تجربه کردیم! ( البته بعدش نت من به زوال رفت! :d )

بالای 90% کسایی که توی Community هستن از بازی راضی هستن.بقیه فقط به نبودن دنده Manual و آنلاینش اعتراض دارن.
جالب اینجاست که ملت Beta رو بازی کردن خوششون اومد.EA Access رو بازی کردن بازم خوششون اومد. نقد ها اومد و بعد بازی رلیز شد.از بازی بدشون اومد!
بازی Perfect نیست ولی افتضاح هم نیست! مطمئنم هر کسی که به Street Racing و دنیاش علاقه داشته باشه ، عاشق بازی میشه.

پ.ن : اصلا هزینه ی هنگفتی برای بازی نکردم. ( و البته نمیدونم وحید اینو از کجاش در آورد :d )

-----------
[MENTION=97585]Phantom Pain V[/MENTION]
عکس هارو با PS4 گرفتم و کیفیت خب خیلی کمتر شده!

آخرین ویرایش:
خب بعضی از دوستان میگن شاید نظرات بعضی از دوستان به علت پرداخت مبلغی زیاد برای تهیه بازی هستش.
بنده از کسانی بودم که بعد از حدودا 1 ساعت بازی کردن اومدم و نظرم رو گفتم و نکاتی که زیاد در بازی جالب نبودن رو گفتم, اما اگر در حال حاضر از بنده در مورد بازی سوال کنید قطعا جواب بنده به سوال شما در باره ی خرید بازی مثبت خواهد بود. دلیلش هم این هست که هر چه بازی جلوتر میره بهتر میشه و شما به محیط عادت میکنی و این بازی تبدیل به یکی از بهترین تجربه هاتون در زمینه بازی های آرکید ریسینگ خواهد شد.
با تشکر از شما دوستان جان.

چند تایی مسابقه با محمد @GrAy MooN عزیز تجربه کردیم! ( البته بعدش نت من به زوال رفت! :d )
تازه داشت موتور ماشینمون گرم میشداااا کن بلاک نفرینمون کرد:d
------------------------------------------------------
واقعا بعضیا یه فکت هایی در مورد این بازی میدن که آدم نشناسشون فکر میکنه شوماخرن و فقط بازی های اصلی sim بهشون میچسبه!:)
چیزایی که میلاد در مورد بازی گفت عین حقیقت هست اگه از Street Racing خوشتون میاد بدون شک با این بازی حال میکنید. این فیلم هایی هم که تو بازی آوردن و آدمای معروف خیلی باحال تر کرده بازیو. واقعا این کارشون عالی بوده.

من فکر میکردم حداقل با یه گرافیک نسل هشتمی روبه رو باشم !! ولی الان که دارم Screen Shot ها رو میبینم گرافیک به زور در حد همون نسل هفتمه ! نبودن Pause هم که واقعا به نظرم یه ضعف خیلی بزرگیه ! توی شبکه های اجتماعی هم که گشت میزدم اکثرا ناراضی بودن و کاربران ایرانی هم اون تعداد محدودی که تا حد کمی از بازی راضی بودن میگفتن ارزش خرید دویست تومنی نداره صبر کنید ارزون بشه بعد بخریدش ! پس تا اینجا من خودم پرونده ریسینگ رو میبندم تا روزی که GT بیاد

گرافیک بازی خوبه بهتر از اون چیزی که فکرش رو میکنید
ایراد بنی اسرائیلی نگیرید رو بازی که تا حالا بازی نکردید
والله اینقدر ایرادهای عجیب غریب از این بازی گرفتید بعضی اوقات فکر میکنم دارم یه بازی دیگرو بازی میکنم
تا فردا پس فردا چند تا عکس خوب از بازی میزارم هر چند کیفیت بازی تو عکس ها اصلا معلوم نیست یه سری افکت گرافیکی سنگین رو بازی هست که عکس رو خراب میکنه ولی تو بازی خوب به نظر میاد

داستان خاصی داره؟
در مورد چیه حدودن؟
مثلا تو نید فور اسپید کربن، در مورد گرفتن منطقه و اون دختر خوشکله ( :d ) بودش، خلاصه جوّ باحالی بود ، آیا اینجا شخصیت پردازی خاصی هم داره؟
مثلا ما توی بازی اسم داریم کاراکتر داریم ؟

بعد اینکه تو خیابون آدمایی که تو بازی واقعا آنلاین هستن رو هم میبینیم؟ مثلا من آنلاین بشم برم فلان منطقه از شهر و شما هم آنلاین باشی بری فلان منطقه آیا میتونیم همدیگه رو ببینیم یا ریس بزاریم؟

- - -ویرایش - - -

راستی یادم رفت بگم »

آیا 2نفره هم میشه بازی کرد؟ صفحه اسپلیت بشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or