Multi Platform Need For Speed

89255804931288694524.jpg

نام: Need For Speed
سازنده: Ghost Games
ناشر: EA Games
تاریخ انتشار: 3 نوامبر 2015

در 18 می اعلام شد که عنوان جدید سری در 21 می پس از یک سال غیبت به صورت رسمی رونمایی می شود. بازی همانند عناوین قبلی سری ریسینگ آرکید خواهد بود و گفته شده این عنوان یک Reboot است. بازی فاقد Title و اسم کامل بازی Need for Speed است. همچنین بازی فقط در شب و متمرکز بر روی مسابقات شبانه خواهد بود. تایید شده بازی دارای امکان تیونینگ کامل ماشین است که تقریبا مدت زیادی در سری نبود این ویژگی حس میشد. سازنده بازی Ghost Games (سازنده Rivals، عنوان قبلی سری) است و بازی در پاییز 2015 منتشر خواهد شد.

*** آپدیت:
-در بازی BMW E46 معروف سری وجود دارد و قابل خریدن است.
-بازی دارای پنج بخش Speed ، Style ، Built ، Crew و Outlaw هست که هر بخش دارای ایکون مخصوص به خود هست که همگی در دنیای واقعی بسیار معروف هستن..
-ایکُن بخش Speed ،ایکن معروف magnus walker هست.
-ایکُن بخش Style ، راننده معروف Ken Block هست.
-ایکن بخش Crew هم Risky Devil
-ایکن بخش Built هم Akiro Nakai
-ایکن بخش Outlaw هم که بخش خطرناک بازی هست، Morohoshi San هست
-گاراژ بازی محدود به 5 ماشین است.
-دنده دستی (Manual) در بازی وجود نداره و همینطور مسابقات Drag نیز نیستند.
-هندلینگ بازی قابل تغییر هست و میتوان Driftی و یا با حالت Grip بازی کرد (یا حتی بین اینها)

82057742499115661368.jpg

Need for Speed Teaser Trailer - PC, PS4, Xbox One
1080p
-------------------------------------------------

14459437905599105348.jpg

Need For Speed Gameplay Gamescom 2015 | 720 60fps

39887996201813851719.jpg

Need for Speed 2015 Gameplay | SUBARU BRZ CUSTOMIZATION & RACING EXCLUSIVE GAMEPLAY!!! (DIRECT FEED) | 720

11792629993179168736.jpg

Need for Speed 2015 Drifting Gameplay, 180sx Customization & Drift Tunin | 720

85198137177006692969.jpg

Need for Speed 2015 Grip Gameplay, 1974 Porsche 911 RSR Customization & Tuning | 720

43003509089695262232.jpg

Need For Speed | Rocket Bunny 240sx Build | 720

00876024195243061226.jpg

Need For Speed Gameplay & Customization : ROCKET BUNNY SUBARU BRZ DRIFT BUILD!!! (NFS 2015 Gameplay) | 720

08784486677456530421.png

***آپدیت خواهد شد.

- - -ویرایش - - -

با تشکر از @FLAWL3SS و @KiLL3R/4/Ev3rبابت تریلر هاو همینطور @.DcoY. عزیز که در بروز رسانی تاپیک نقش عمده داشت.

آخرین ویرایش:
دوستان بنظرتون واسه بخش سینگل بازم وضعیت اینترنت مهمه یا فقط در حد یه کانکت شدن؟
چون فقط برای سینگلش میخوام بخرمش.

والا تا جایی ک من میدونم برای بخش سینگل یه اتصال ساده کفایت میکنه و سرعت بالا نمیخاد... حالا دقیق نمیدونم اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

Gamersyde مثل همیشه گیم پلی بازی رو گذاشته :

Our XB1 videos of Need For Speed - Gamersyde

بازی دقیقا یـ حالت MMO ماننده :((تو ویئو داشت از دست پلیس در میرفت یـ دفه نوشته فلانی به شما Join شد) ینی کلا طراحی شده واسه تعامل با دیگران !
البته ایشون حتما داشته رو حالت چند نفره بازی میکرده که کسی بهش join شده. اول بازی میتونی انتخاب کنی که Solo بازی کنی یا با دیگران.

یکی از Utuber ها اومده 20 دقیقه اولو گذاشته از PS4
خیلی عالی بود... همه چی عالی بود. تا یاد یک چیز افتادم و دیده بعله هنوز همونجوریه...
منوی Pause و بزنی بازی هنوز در جریانه متاسفانه :((8-| و این قسمت موقعی شدید تر شد که طرف وسط ریس براش یک از این هینت ها میومد که باید با O میبستش! و پشت مسیج بازی در جریان بود:|

صبر بشدت سخته!

خب من تونستم 2 ساعتی از بازی رو تجربه کنم .
سرور ها همونطور که قولشو داده بودن اوکی بود. توی حالت All Drive هم مشکلی نبود. ( 2 مگ مخابرات )
البته یه چند ساعتی آپدیت زدن سرورها رو که مسلما نمیشه بازی کرد!
اگه اشتباه نکنم Wrap Editor برای رلیز اصلی آنلاک میشه. ( شایدم باید به Rep خاصی رسید،چون من زیاد بازی نکردم )
بزرگترین نکته برای این ریبوت به نظر من تیونینگ هندلینگ هست! خیلی عالی بالانس بین دریفت و گریپ رو در آوردن.
داستان بازی کاملا تینیجری هست! به خصوص کرکتر Spike کاملا روی مخ! :d ( البته انتظار زیادی هم نمیره )
در مورد گرافیک چون روی X1 بود نظری نمیدم.
موردی که من رو زاضی نکرد :
- موزیک

در کل قطعا پیشرفت بزرگی برای NFS بود. بعد از اون همه سال عنوان مزخرف. امیدوارم حداقل این سری Street Racing رو تا 2 عنوان دیگه ادامه بدن.
ولی برای من همچنان UG1 جای خودش رو داره.

پ.ن : دوستان NFS : No Limits هم امتحان کنید. خیلی مشابه هستن. ( برای اندروید و iOS )
-------------------------------------
@sadegh93
صدر در صد! به عنوان یه اسپین آف سری UG در نظر بگیرش :d
نه هیچ مشکلی نبود. گاهی اوقات بخاطر پکت لاست ( که مربوط به خود ماست ) مثلا هنگام انتخاب رینگ با تاخیر ظاهر میشه.
موزیک هاش مورد پسند من نبود.البته من با سری UG مقایسه میکنم و این حرف رو میزنم. ولی با فضای شهر و مسابقات هماهنگ هست.
هندلینگ که نقطه ی قوت بازی هست. تا این حد شخصی سازی واقعا عالی هست.فقط باید از آیتم ها سر در بیارید.
در غیر اینصورت همون Master Slider رو به طرف دریفت و گریپ ببری کفایت میکنه.
در کل بازی عالیه و مخصوصا به کسایی که چند سالی از NFS دور بودن حس خوبی میده.
--- در مورد پلیس ها :
به شدت Realistic شده! هم رفتارشون هم سرعتشون. بعضی اوقات هم کنار جاده پارک کردن و کمین کردن!
جالبه میتونین بزنین کنار خیابون و خاموش کنید . اگه سرعتشون زیاد باشه نمیبینتتون و ازتون رد میشن . Watch Dogs شده :d

------

Preview و صحبت های Alan ( تیم VVV )

آخرین ویرایش:
خب من تونستم 2 ساعتی از بازی رو تجربه کنم .
سرور ها همونطور که قولشو داده بودن اوکی بود. توی حالت All Drive هم مشکلی نبود. ( 2 مگ مخابرات )
البته یه چند ساعتی آپدیت زدن سرورها رو که مسلما نمیشه بازی کرد!
اگه اشتباه نکنم Wrap Editor برای رلیز اصلی آنلاک میشه. ( شایدم باید به Rep خاصی رسید،چون من زیاد بازی نکردم )
بزرگترین نکته برای این ریبوت به نظر من تیونینگ هندلینگ هست! خیلی عالی بالانس بین دریفت و گریپ رو در آوردن.
داستان بازی کاملا تینیجری هست! به خصوص کرکتر Spike کاملا روی مخ! :d ( البته انتظار زیادی هم نمیره )
در مورد گرافیک چون روی X1 بود نظری نمیدم.
موردی که من رو زاضی نکرد :
- موزیک

در کل قطعا پیشرفت بزرگی برای NFS بود. بعد از اون همه سال عنوان مزخرف. امیدوارم حداقل این سری Street Racing رو تا 2 عنوان دیگه ادامه بدن.
ولی برای من همچنان UG1 جای خودش رو داره.

پ.ن : دوستان NFS : No Limits هم امتحان کنید. خیلی مشابه هستن. ( برای اندروید و iOS )

برای یه nfs فن قدیمی میارزه دیگه حتما ؟ بالاخره پس از سال ها یه nfs خوب داریم دیگه ؟ :-/

قطعی وصلی اصلا نداشتید در بخش Career ؟

ممنون
موزیکاش یعنی هیجانی نیست ؟

تشکر مجدد

هندلینگ ماشین ها و گیم پلی ؟

رفقا یعنی واسه آفلاین هم مشکل پیدا میکنیم به نظرتون؟
منظورم استفاده معمولی برای خرید ماشین و غیره س:d
نت ما هم 512 مخابرات:d
چون با این سرعت من نبایدم انتظار مولتی داشته باشم این وضع سرورها

تو تریلر ها که خیلی قوی نبودن. این ریئلیستیک شدنشون چطوریه؟ قوین ؟ رایوالز پلیساش خیلی رو اعصاب میرفتن. به حدی که کلا بازیو غیر ممکن میکردند
Rivals که هر چیزی بودن جز پلیس!
منظورم اینکه رفتارشون منطقی هست. مثلا وقتی یه پلیس با فورد ویکتوریا میفته دنبالت قطعا پلیر راحت میتونه فرار کنه.
رفتارشون هم جالبه. از همون اول نمیکوبن! چند باری اخطار میدن بزنی کنار جرمیتو بدی . باید خودت تجربه کنی تا درک کنی چی میگم.

پ.ن : 3 روز پیش همسر Magnus Walker از دنیا رفت ! R.I.P

Rivals که هر چیزی بودن جز پلیس!
منظورم اینکه رفتارشون منطقی هست. مثلا وقتی یه پلیس با فورد ویکتوریا میفته دنبالت قطعا پلیر راحت میتونه فرار کنه.
رفتارشون هم جالبه. از همون اول نمیکوبن! چند باری اخطار میدن بزنی کنار جرمیتو بدی . باید خودت تجربه کنی تا درک کنی چی میگم.

پ.ن : 3 روز پیش همسر Magnus Walker از دنیا رفت ! R.I.P
رایولز بهترین NFS نسل ۷ بود به نظر من

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or