Need For Speed: World Online

Need For Speed: World Online [پست اول تاپیک خوانده شود]

20601.jpg

سلام
بعد از BATTELFILED:HEROES بازی بعدی که EA به صورت PLAY 4 FREE قرار عرضه کنه NFS:WORLD ONLINE هست که به گفته گیم اسپات در Q4 یا 3 ماه چهارم سال 2009 عرضه میشه. گرافیک بازی هم خوبه;)
- توسط EA BLACK BOX وEA SINGAPORE در دست ساخت هست
- بازی به صورت STREET RACING هست
- شهر بازی همون شهر NFS:CARBON هست
------------------------------
سلامی دوباره :d
برای دانلود به سایت زیر برید و اکنت بسازید
Code:
http://world.needforspeed.com/register
حالا به این ادرس برید و یه فایل 5 mb رو دانلود کنید.
Code:
http://world.needforspeed.com/download
حالا فایل رو اجرا کنید و مراحل نصب رو تا اخر پیش برید.

حالا بازی رو اجرا کنید و در اکنت تون log in کنید.

حالا از شما میخواد که زبان و ریجن سرور رو انتخواب کنید که امریکاری شمالی و اروپا داره(نمی دونم کدوم بهتره اما من کلا پینگم با usa بهتر پس امریکا رو انتخاب می کنم)

بعد با زدن کلید اپدیت شروع به دانلود فایل ها و پچ های اصلی میکنه.

=====
سیستم مورد نیاز
Minimum System Requirements:

Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2)/ Windows 7
Processor (XP) – Intel® Pentium® 4(HT) @2.4 GHz
Processor (Vista/Windows 7) – Intel® Core™2 Duo @ 1.8GHz
Memory (XP) – 1.0 GB RAM
Memory (Vista/Windows 7) – 2.0 GB RAM
Hard Drive – 2.0 GB
Video Card (XP) – NVIDIA® GeForce® 6800, ATI Radeon™ X1300, or Intel® GMA 950 (See "7. Troubleshooting" for support list)
Video Card (Vista/Windows 7) – NVIDIA® GeForce® 7600, ATI Radeon™ HD 2000 series, Intel® GMA 950 or better
Sound Card – DirectX 8.1 compatible
DirectX – Version 9.0c
Network Connection – 128 kbps Cable/DSL connection
Online Multiplayer – 512 kbps Cable/DSL connection; 2-8 Players
Input – Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers (See section “8. Controller Information” for complete list)

*Recommended video chipsets:
Windows XP – ATI Radeon™ X1800 XT 512MB or greater; NVIDIA® GeForce® 8600 GT 256MB or greater.
Windows Vista/Window 7 – NVIDIA® GeForce® 8600 or better; ATI Radeon™ HD 2600 or greater.
Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
Updates to your video and sound card drivers may be required.

===================================================
ID بچه های BC در بازی
Code:
[URL="http://forum.bazicenter.com/member.php?u=44419"]iman68[/URL]
[URL="http://forum.bazicenter.com/member.php?u=1147"]SHOMPET[/URL]
[URL="http://forum.bazicenter.com/member.php?u=42344"]BEHI[/URL]
[URL="http://forum.bazicenter.com/member.php?u=26944"]CyrusTheGreat[/URL]
[URL="http://forum.bazicenter.com/member.php?u=31925"]DANI8GB[/URL]
موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Politiciλn
من زدم دانلود کنه ولی اصلا وقتی سرور ر انتخب میکنم و ویزم اپدیت چیزدانلود نمیکنه
فقط حجم و مینوسه تقریبا 700 مگ هست ولی دانلود نمیکنه:-s:(

برا منم همین طور بود هر چند دقیقه یه بار حجم دانلود شده را میداد مثلا بعد 20 دقیقه که میگذشت از 0 میرفت رو 60 مگ
آهاا!
پس مزارم امشب ببینم به کج میرسه
اخه ئوقت میدیم هیچی شدکنسل میکردم
راستی یه سوال ؟
وقتی وارد بازی میشی از ترافیک اینترنت چقدر استفاده میشه ؟!
واسه اینکه ترافیک من محمدو هست سرعت هم 512 ولی شبانه رایگان واسه همین شب میزارم دانلود بشه>:)
:-/:-/

من زدم دانلود بشه .
تا 670مگ رفت دیگه دانلود نکرد 3ساعت باز صبر کردم اما هیچی به هیچی ، باز cancel کردم .
این nfs هم مارو مسخره کرده :((((((((
الان دیگه بیخی .

بلاخره تموم شد!
دیشب گذاشتم دانلود شد. صبح که پا شدم نمیدونم کی کاپیوتر رو خاموش کرده بود:p:-o
روشن کردم بازی رو اجرا کردم بعد از لوگین دیدم دوباره نوشته آپدیت:(رو اپدیت زدم بعد از حدود 10 - 20 ثانیه نوشت Lunch زدم و رفت تو بازی:p
فقط چنتا سوال ؟
یکی اینکه وقتی وارد بازی شد ماشین ها میرفتن تو هم :-//:) با ماشین هایی که انگار انلاین بودن. یعنی مثل روح بود!!!! بعد یهو یه ماشین دیده میشد و بعد غیب میشد:(
نفهمیدم چی به چی بود
دوم اینکه وقتی از بازی خارج شدم دباره رفتم دوباره زده بود اپدیت ولی بعد 10 -20 ثانیه رفت تو بازی . می خواستم ببینم همینطوره ؟
سوال سوم اینکه این فایل هاییکه دانلود کرده کجا سیو شده ؟؟؟؟؟
سوال چهارم واسه بازی کردن از ترافیک چقدر استفاده میشه!!! ؟؟؟؟؟؟
البته تا شب که نمیتونم بازی کنم تا برم خونه (سر کارم الان)

بلاخره تموم شد!
دیشب گذاشتم دانلود شد. صبح که پا شدم نمیدونم کی کاپیوتر رو خاموش کرده بود:p:-o
روشن کردم بازی رو اجرا کردم بعد از لوگین دیدم دوباره نوشته آپدیت:(رو اپدیت زدم بعد از حدود 10 - 20 ثانیه نوشت Lunch زدم و رفت تو بازی:p
فقط چنتا سوال ؟
یکی اینکه وقتی وارد بازی شد ماشین ها میرفتن تو هم :-//:) با ماشین هایی که انگار انلاین بودن. یعنی مثل روح بود!!!! بعد یهو یه ماشین دیده میشد و بعد غیب میشد:(
نفهمیدم چی به چی بود
دوم اینکه وقتی از بازی خارج شدم دباره رفتم دوباره زده بود اپدیت ولی بعد 10 -20 ثانیه رفت تو بازی . می خواستم ببینم همینطوره ؟
سوال سوم اینکه این فایل هاییکه دانلود کرده کجا سیو شده ؟؟؟؟؟
سوال چهارم واسه بازی کردن از ترافیک چقدر استفاده میشه!!! ؟؟؟؟؟؟
البته تا شب که نمیتونم بازی کنم تا برم خونه (سر کارم الان)
ماشین ها برا منم مثل روح هستند ولی وقتی بری تو مسابقه در کالبدی فلزی مانند روحشان قرار میگیرند :d
در مورد رفتن تو بازی هم همونطور که شما میگی هست
این عکس این زیر ترافیک مصرف شده تو زمان بازی هست (تو این مدت کلا هر چی تونستم مسابقه دادم)
تست سرعتم هم گذاشتم فکر کنم به سرعت هم ربط داشت باشه :-/
ff8a1edfc38b46d58772.JPG

899097964.png

دستت دردنکنه!
یعنی فک کنم نیم ساعت بازی کنمی 20 مگ میپره تقریبا:(
شما هم که از شاتل سرویس داری :-*:d
راستیاگه بخوام مثلا کسیو پیدا کنم و با اون مسابقه بدم میشه ؟؟؟:">

توبازی بالای صفحه عکس یه ادمک هست (ُSOCIAL) بری تو اون میتونی دیگران را ادد کنی (پایین صفحه که باز میشه رو + بزن) .
(من تا حالا امتحان نکردم ولی فکر میکنم از همونجا بشه کسی را که میخوای پیدا کنی)

چقدر سوال پرسیدم من :">
این 700 مگی که دانلود شد کجا سیو شده ؟؟؟ :-s میشه این فایل ها رو رو یه کامپیوتر دیگه هم ریخت که دیگه دانلود نکنیم :-/ یا بعد از تعویض ویندوز باز لازم نباشه دانلود کنیم:|

من رفتم نقد ign رو خوندم یه چیز جالبی فهمیدم! این بازی درسته مجانیه ولی با بازی های مجانی EA تفاوت داره!
شما راحت میتونید تو بازی تا لول 10 پیشرفت کنید (چند ساعت طول میکشه) بعد از اینکه به لول 10 رسیدید تو همون لول میمونید! مگه اینکه بازی رو بخرید! وگرنه از خیلی چیز های بازی محروم میمونید...

من رفتم نقد ign رو خوندم یه چیز جالبی فهمیدم! این بازی درسته مجانیه ولی با بازی های مجانی EA تفاوت داره!
شما راحت میتونید تو بازی تا لول 10 پیشرفت کنید (چند ساعت طول میکشه) بعد از اینکه به لول 10 رسیدید تو همون لول میمونید! مگه اینکه بازی رو بخرید! وگرنه از خیلی چیز های بازی محروم میمونید...
پس کلا بدرد ننش ميخوره.
اول من خيلي خوشحال شدم وقتي شنيدم يه بازي انلاين از nedd for speed داره مياد ولي بعد از اينکه رفتم توش ديدم افتضاحه.ماشيناش فکر کنم 20تا بيشتر نيستن حالا يکم بيشتر يکم کمتر بعد قسمت customization ماشينشم که از need for speed porche هم کمتره(البته يکم اغراق ميکنم:d)شهرشم که همون شهره carbon(اسمش فکر کنم کانيون بود).اخه من نميدونم وقتي ea ميبينه که شرکت blackbox تو undercover گند زده چرا همچين پروژه اي رو باز دوباره ميده به اين شرکت.(اين شرکت يعني ختم يه سازنده ي افتضاحه بازي ريسينگ:-&)(=((قلبه هر چي عاشق ماشينه اين شرکت سرويس کرده)x)x)[-(

خوب بالاخره امروز گذاشتم بازی اپدیت شد و تونستم بازی کنم.خیلی حال میده . مپ هم همون کربن هست و بعضی مکان هاش خیلی دیگه باسه آدرم خاطره واره.
چند تا عکس هم گرفتم

EEEEEEE
چه بد

یعنی به لول 10 برسیم دیگه نمیتونیم بازی کنیم ؟
(منظور از محروم شدن از امکانات محروم شدن از امکانات حال حاضر هم هست یا از امکانات اضافه هم میشه ؟)
-----------------------------------------
سلام .
منم این قدر سمج هستم که ول نکردم این بازی رو ....
بالاخره دانلود و نصب کردم ، رفتم توی بازی .
میخواستم بپرسم این همه دانلود که کردم کجا سیو شده تا برای کامپیوتر دیگه ای این همه دانلود نداشته باشم .
راستی این نسخه که من دانلود کردم تا کی میتونم ازش استفاده کنم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or