Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

با سلام

يك سوال

من هر چه اين بازي رو جلوتر ميرم گرافيك بازي داره بدتر ميشه تا جايي كه ديگه جاده از بين ميره و همه چيز بهم ميخوره اوايل بازي اينجوري نبود ولي هر چه ميگذره بدتر ميشه
گرافيك من 8800gts 640mg 320bit و جديداريت درايور ها دانلود كردم

كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟

با سلام

يك سوال

من هر چه اين بازي رو جلوتر ميرم گرافيك بازي داره بدتر ميشه تا جايي كه ديگه جاده از بين ميره و همه چيز بهم ميخوره اوايل بازي اينجوري نبود ولي هر چه ميگذره بدتر ميشه
گرافيك من 8800gts 640mg 320bit و جديداريت درايور ها دانلود كردم

كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
نباید اینطوری شه، درایور 180.48 رو DL کردی یا یه نسخه دیگه رو؟

اگه از نظر جنابعالی ساپورت نکردن با استاندارد نبودن فرق می کنه ،دیگه مشکل دستور زبان شماست، بجای اینکه حرفای منو با هم مقایسه کنی، حرف خودت رو اثبات کن، یه تصویر از Setting یه بازیPC نشون بده که برای AA مقدار 6X رو هم گذاشته باشه،
اگرم میگی با برنامه های دیگه 6X رو به بازی اعمال میکنی، Shot اون رو هم بزار که همه استفاده کنن ،حتما هم رو کارت Nvidia باشه،چون از اول هم گفتم کارت Nvidia

راجع به Shadows هم باز واسه خودت تفسیر کردی،معلومه که سایه ها با آبجکتها فرق می کنن و بیشتر با تکنیکای Shadow Mapping و Shadow Volume بهشون اضافه میشن که پردازش سنگینی می خواد که تا اینجا میشه HardShadow درست کرد،اون Soft Shadow که شما گفتی هم که هیچ ربطی به AA نداشت رو میشه با یه تکنیک اضافی تر برای سایه ها ایجاد کرد که همه چیز فقط سایه تاریک یا کاملا در نور نباشه.
من گفتم FSAA به تمام فریم اعمال میشه، سایه هم شاملش میشه، فرقی نمی کنه،حرفمم عوض نکردم.

جديدا معني استاندارد با ساپورت يكي اون وقت من زبانم مشكل داره چيزي كه استاندارد نيست يعني تاييد شده نيست زماني كه مثلا شما كلاك كارتو از حالت استاندارد خارج مي كني يعني از يه حالت تاييد شده خارج مي كني و اين ممكنه صدمه بزنه اما زماني كه ساپورت نكنه يعني كلا روي اون كلاك كارت جواب نمي ده جدا ممنون از اطلاعات شما
اينم اخرين پستم در اين ضمينه فقط چون ببيني كه من با مدرك اثبات مي كنم هر كسي هم كه شك داره برنامه رو مي تونه دانلود كنه و خودش توي اين بازي تست بگيره اسم برنامه هم riva tuner 2.2 هست به فريم ريت بازي هم توجه كنيد
no aa
i1jgk5.jpg

6xs aa
2rmp6qs.jpg

9vchdt.jpg

نوژن ـه بابا :دی بیخیال...(بذار بخوابیم بابا :دی )

یعنی تو این تاپیک کسی راجع به خود بازی نظری نداره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حداقل راجع به تفاوت ماشینهای rwd awd و 4wd از لحاظ هندلینگ نظر بدید.....
کلا من 30-40 دقیقه بیشتر بازی نکردم...ولی خوب نظر شخصی این بود که همون بهتر که بازی نکنم.
کلا امسال اگر دنبال racing هستی برو همون GRiD بازی کن(میدونم اون توی پیست هست این Free roaming ولی واقعا NFS هر سال پس رفت داره به جای پیشرفت)

جديدا معني استاندارد با ساپورت يكي اون وقت من زبانم مشكل داره چيزي كه استاندارد نيست يعني تاييد شده نيست زماني كه مثلا شما كلاك كارتو از حالت استاندارد خارج مي كني يعني از يه حالت تاييد شده خارج مي كني و اين ممكنه صدمه بزنه اما زماني كه ساپورت نكنه يعني كلا روي اون كلاك كارت جواب نمي ده جدا ممنون از اطلاعات شما
اينم اخرين پستم در اين ضمينه فقط چون ببيني كه من با مدرك اثبات مي كنم هر كسي هم كه شك داره برنامه رو مي تونه دانلود كنه و خودش توي اين بازي تست بگيره اسم برنامه هم riva tuner 2.2 هست به فريم ريت بازي هم توجه كنيد
Riva Tuner رو همه میشناسن و خیلیا از جمله خودم خیلی وقته استفاده می کنیم، ولی اگر چیری رو از داخلش OverRide میکنی دلیل نمیشه که همون تنظیمات به بازی اعمال بشه که، تازه اینم فقط تنظیمات API Direct3D رو عوض می کنه که مربوط به ویندوز هست و نه کارت گرافیک و بازی و با روش AA که کارتای گرافیک جدیدبصورت سخت افزاری ساپورتش میکنن(یعنی روی خود GPU پیاده می کنن،نه از طریق واسط Dirct3D)فرق داره و در ضمن روی خیلی از بازیها هم کار نمیکنه.
بعدم من تنظیمات داخل بازی رو گفتم که 6X استاندارد نیست و هیچ شرکتی توی تنظیمات نمیزارتش، چون رو همه ی کارتا کار نمیکنه.
آخرین نسخه ی Riva هم 2.11 هست.
اینجا می تونی ببینی که کارتای Nvidia چه مدهای AA رو پشتیبانی می کنن.
دوستانی که افت فریم داشتن توی بازی بگن که با کرک سالم هم مشکلشون حاد بوده مثل قبل یا نه، من سیستم یکی از دوستامو چک کردم ، دیدم با همون ویروسه آلوده شده و سرعتش خیلی اومده بود پایین، ویندوز رو که عوض کردیم اون گیرای وسط بازی خیلی کمتر شد،کارتشم تازه 8500 بود که خیلیم قوی نیست.

آخرین ویرایش:
بابا اینقدر از بازی بد نگید
به نظرمن خیلی خوب نیست خیلی بد هم نیست
از دو شماره قبلی خودش یعنی پرواستریت و کربن خیلی بهتره!

خدا MW رو بيامرزه. عجب چيزي بود. :biggrin1: البته اين UC هم اون قدر ها داغون نبود (از نظر گرافيك و مشكلاتش كه :blushing:). دست كم هر چي بود از PS (ننگم آيد NFS ناممت :biggrin1:) بهتر بود. ولي مثل اين كه 200 تا ديگه NFS بياد هيچ كدوم Most Wanted نميشه.

اره بازی خوبیه البته هنوز به mw نمیرسه (به دلیل حذف شدن دمو ها در بعضی نسخه ها به نظر مذخرف میاد)
دوستانی هم که به نظرشون گرافیک پایینه از تو تنظیمات ببرن بالا

میگم واقعا بازی دموی +16 داره؟

سلام دوستان
من الان 3روزه این بازیو گرفتم مشکلم اینه که بعد از نصب بازی وقتی وارد بازی میشم بعد از انتخاب اسم برای فایل سیو از بازی میاد بیرون ویندوزا رو دوباره نصب کردم اخرین نسخه درایور گرافیک هم نصب کردم ولی هنوز همون مشکل اخرش امروز رفتم بازی یه شرکت دیگه رو گرفتم ولی بازم همون مشکل.!!!
سیستم منم اینه
رام 2 گیگ
سی پی یو amd 6000
گرافیک gt 9600
ممنون میشم دوستان کمک کنن بد جوری تو کفم

آخرین نسخه ی Riva هم 2.11 هست.

اخرين نسخه 2.2 هست
23j4yok.jpg

Riva Tuner رو همه میشناسن و خیلیا از جمله خودم خیلی وقته استفاده می کنیم، ولی اگر چیری رو از داخلش OverRide میکنی دلیل نمیشه که همون تنظیمات به بازی اعمال بشه که، تازه اینم فقط تنظیمات API Direct3D رو عوض می کنه که مربوط به ویندوز هست و نه کارت گرافیک و بازی و با روش AA که کارتای گرافیک جدیدبصورت سخت افزاری ساپورتش میکنن(یعنی روی خود GPU پیاده می کنن،نه از طریق واسط Dirct3D)فرق داره و در ضمن روی خیلی از بازیها هم کار نمیکنه.
بعدم من تنظیمات داخل بازی رو گفتم که 6X استاندارد نیست و هیچ شرکتی توی تنظیمات نمیزارتش، چون رو همه ی کارتا کار نمیکنه

تا چند لحظه ي پيش اسم برنامه هم كه همچين كاري رو مي كنه نمي دوستي مي گفتي ازش عكس بذار حالا........... بماند اما توي سايت ها برنامه هاي زيادي هستن كه مي گن كنترل پنل خود nvidia ناقص هست و برنامه هايي براي استفاده ي بهينه ازش گذاشتن حالا ما هرچي بگيم تو هي مي خواي حرفو بپيچوني بيخيال ارزش اينكه وقتمو حروم بكنم ندارم اصلا شما درست مي گي

میگم واقعا بازی دموی +16 داره؟

نه بابا دموهاي بازي هيچي نداره نه داستان نه حسي نه صحنه ي جالبي كلا بود و نبودش تفاوتي نداره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or