Need For Speed Undercover

Darkman_Need_for_Speed.gif

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آخرين شماره از سري بازي‌هاي Need for Speed با نام ProStreet، نتوانست موفقيت عناوين قبلي را کسب کند و بسياري از طرفداران را نااميد کرد. اکنون مدير کمپاني Electronic Arts يعني John Riccitiello عنوان بعدي از اين سري را با نام Need for Speed Undercover کليد زد. وي بيان کرد تيم سازنده(استوديوي EA Black Box) به دو بخش تقسيم شده. در نتيجه هر تيم فرصت بيشتري براي کار بر روي بازي خود دارد. همچنين او افزود نزديک به دو سال از ساخت بازي Undercover مي‌گذرد. Riccitiello اين عنوان را بهتر از ProStreet و چند بازي اخير دانست و بيان کرد Undercover شامل داستاني غني خواهد بود. در پايان او اشاره‌اي به فيل سينمايي Transporter کرد و جو بازي را با آن مقايسه کرد![/FONT]

[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]از اين پس، يکي در ميان بايد منتظر يک NFS خوب و متوسط باشيم! زيرا همانطور که در بالا توضيح داده شد، استوديوي EA Black Box به دو بخش مجزا تقسيم شده. با توجه به توضيحات John Riccitiello، به نظر مي‌رسد حال و هواي Undercover به Carbon نزديک شده باشد. در اين صورت مي‌توانيم شاهد جذابيت هميشگي سري NFS در اين عنوان باشيم. پلتفورم‌هاي بازي هنوز مشخص نشده؛ ولي ناشر بازي کمپاني Electronic Arts است و از سابقه‌ي اين شرکت مي‌توان به راحتي پيش بيني کرد که Undercover براي تمامي پلتفورم‌ها منتشر مي‌شود. تاريخ انتشار اين بازي هنوز اعلام نشده. [/FONT]

http://gamersland.ir/story-278.html

بچه ها الکی شوق نکنید.به نظر من که FAKE هستش.
آخه یکی به من بگه سایت whichroadtotake.com که آخر تریلر نشون می ده چه ربطی به NFS داره.
دوما وقتی میری تو سایت یه فیلمای چرت و پرت نشون میده.نشون میده یه نفر پشت میزه داره از یکی اعتراف میگیره.بعد دواشون میده و جرو بحث و بعدش سینما تعطیل.
جون من بی خیال شین هر کسی که این تریلر و ببینه کاملا می فهمه که fake هستش.حالا خود دانید.:-"

بچه ها الکی شوق نکنید.به نظر من که FAKE هستش.
آخه یکی به من بگه سایت whichroadtotake.com که آخر تریلر نشون می ده چه ربطی به NFS داره.
دوما وقتی میری تو سایت یه فیلمای چرت و پرت نشون میده.نشون میده یه نفر پشت میزه داره از یکی اعتراف میگیره.بعد دواشون میده و جرو بحث و بعدش سینما تعطیل.
جون من بی خیال شین هر کسی که این تریلر و ببینه کاملا می فهمه که fake هستش.حالا خود دانید.:-"

نمیشه این طوری قضاوت کرد چون Most Wanted زمانی که می خواست خودی نشون بده همینطوری بود، اول یک تیزر خوب بعد یک دمو و بعد خودش. و یک چیزه دیگه با شکست قبلی در Prostreet که به نظر من فاجعه بود هیچ وقت سعی نمی کنند یک عنوان مسخره و غیر روند داستانی خوب بسازند. Most Wanted هر چی که نداشت یک گیم پلی بی نظیر داشت که تا اخر ادمو مجبور می کرد بشینه پاش و تمومش کنه و حال اون Razor رو بگیره!!;) یک چیزیم بگم که من تمام نسخه های NFS رو مخصوصاً خیابونیش رو تموم کردم اونم 2-3 بار ولی Prostreet رو حتی مرحله اولش رو هم رد نکردم چون به نظر مسخره ترین بازی ماشینی بود که می رفتم و اینو تنها من نمی گم خیلی از بچه هایی که بازی خورن تأیید می کنن.
ولی نظرت بسیار متینه چون هیچ موقع نمیشه از روی تریلر تشخیص داد بازی چه مدلیه، ولی امیدوارم یک Mostwanted دیگه تجربه کنیم.

نمیشه این طوری قضاوت کرد چون Most Wanted زمانی که می خواست خودی نشون بده همینطوری بود، اول یک تیزر خوب بعد یک دمو و بعد خودش. و یک چیزه دیگه با شکست قبلی در Prostreet که به نظر من فاجعه بود هیچ وقت سعی نمی کنند یک عنوان مسخره و غیر روند داستانی خوب بسازند. Most Wanted هر چی که نداشت یک گیم پلی بی نظیر داشت که تا اخر ادمو مجبور می کرد بشینه پاش و تمومش کنه و حال اون Razor رو بگیره!!;) یک چیزیم بگم که من تمام نسخه های NFS رو مخصوصاً خیابونیش رو تموم کردم اونم 2-3 بار ولی Prostreet رو حتی مرحله اولش رو هم رد نکردم چون به نظر مسخره ترین بازی ماشینی بود که می رفتم و اینو تنها من نمی گم خیلی از بچه هایی که بازی خورن تأیید می کنن.
ولی نظرت بسیار متینه چون هیچ موقع نمیشه از روی تریلر تشخیص داد بازی چه مدلیه، ولی امیدوارم یک Mostwanted دیگه تجربه کنیم.

دوست عزیز من نگفتم از روی تریلر تشخیص دادم که بازی خوبه یا بد.من گفتم این تریلر هیچ ربطی به NFS نداره. حتی خود EA هنوز هیچ عکس یا تصویری از بازی منتشر نکرده.
دوما اگر هم بخواد تریلر بده نمیاد یه تریلر با کیفیت افتضاح و با حجم 3 مگ بده.
سوما اون ادرس آخره فیلمو چی میگین ؟؟ تا اونجایی که من یادم میاد تمام سایتهای مربوط به سری NFS همیشه سایت رسمی با نام خودشون و زیر نظر EA داشتن.

Need for Speed Undercover

87099_s__need_for_speed_undercover_.jpg

Need for Speed Undercover [2009 Trailer] | 6 MB | Exit : Nowember 18, 2008

Undercover, apparently seeking to revert to the style Underground, spices history of missions and criminal plot. EA said that the game is similar to the movie "The Carrier", but rather a matter of trailer association with racing ekshenom "Forsazh" (The Fast and the Furious).
.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::: SCREENSHOTS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Rapidshare:
http://rs301.rapidshare.com/files/134057837/NFS_Undercover_2009_www.softarchive.net.rarownload

دوست عزیز من نگفتم از روی تریلر تشخیص دادم که بازی خوبه یا بد.من گفتم این تریلر هیچ ربطی به NFS نداره. حتی خود EA هنوز هیچ عکس یا تصویری از بازی منتشر نکرده.
دوما اگر هم بخواد تریلر بده نمیاد یه تریلر با کیفیت افتضاح و با حجم 3 مگ بده.
سوما اون ادرس آخره فیلمو چی میگین ؟؟ تا اونجایی که من یادم میاد تمام سایتهای مربوط به سری NFS همیشه سایت رسمی با نام خودشون و زیر نظر EA داشتن.

درسته هیچ تریلر یا عکسی از بازی منتشر نشده ولی به قول یک ضربالمثل همیشگی که میگه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها، متن این سایت رو یک نگاهی بنداز، تاریخ عرضه بازی رو میگه :
http://darkzero.co.uk/game-news/need-for-speed-undercover-dated-christina-milian-confirmed/

و این سایت www.Whichroadtotake.com اگر اشتباه نکنم تایمر عرضه بازی هست. در لینک اول هم میگه که Christian Milan در این بازی به عنوان یک Josie Maran دیگه هست. ولی بازم به قول شما سایت رسمی برای بازی وجود نداره!

مگه تاریخ انتشار بازی پایان سال میلادی نیست؟ (اینو طبق نسخه های قبلی گفتم)
تا آخر سال هم که چهار ماه بیشتر نمونده! چطور شده که EA هنوز هیچ عکس و تریلری برای بازی نگذاشته؟
نکنه قراره این بازی 2009 بیاد؟:eek:

سلام به نظر من اگه قسمتی از nfs ps و nfs mw را با هم ترکیب کنند خیلی با حال تر میشه مثلا ازnfs mw داستان وگیم پلی و ازnfs ps قسمت تنظیمات دستی ماشین که واقعا روی سرعت و دست فرمون ماشین تاثیر داشت منظورم tune و wind tunne است من که با تمام سری های nfs حال کردم حتی nfs ps ولی یکم king هایش سخت مخصوصا king های speed و grip

اون سايت كه خودش ايرانيه ! بعد هم اررور مي ده كه اين صفحه وجود نداره... )
هر موقع EA خودش رسمي گفت بيايين از اين خبرا بديد...
================
پ.ن: سايتاي زرده ديگه چي كارش كنيم :دي

بيا بزن داداش...
كي گفت شما دروغ ميگي من دارم سايته رو مي گم...
حالا فوقش EA تاييد كرد كه براي PC نمياد ( كه احتمالش زيره 30% هست ) حالا چي مي شه ؟
فوقش نمياد ديگه :بياند دي لايك

شركت EA رسما تاييد كرد كه بازي Need for Speed Undercover امروز در Showcase واقع در كاليفرنيا به نمايش در ميايد . همچنين EA اولين اطلاعات در مورد بازي داد . بازي Need for Speed Undercover ميخواد دوباره سري Need for Speed به پايه و ريشه اي كه داشتند برگرداند و دوباره تعقيب و گريز توسط پليس رو همراه خودش داشته باشه همراه با بهترين ماشين ها و مبارزات ديدني در بزرگراه . اين بازي action racing قوي قرار هست در تعطيلات امسال عرضه شود . همچنين يكي از ستارگان دنياي سينما Maggie Q كه سابقه بازي در Die Hard 4 رو هم دارد به عنوان شخصيت اصلي بازي رو به جلو سوق ميدهد . همچنين بازي در نمايشگاه Leipzig به نمايش در خواهد امد .

با تشكر از كسري

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or