DeanAmbrose
کاربر سایت
ببخشید این Autolog یعنی چی؟ چی هست کلا؟ Hp ام داشتآنلاین این بازی از اونجایی که به Autolog وصل میشه واسه همین شما با هر کسی که توی دنیا بخواد مولتیپلیر بازی کنه امکانش هست که باهاتون بیفته
واسه همین ممکنه پینگ بالا دیوونتون بکنه ! و بازی شدیدا لگ دار بشه !
اما بازی به نسبت ماشین های جدیدی که توش داره ارزش بازی کردنو داره !
Autolog تقریبا چیزی هست شبیه Battle feed و یا CoD Eliteببخشید این Autolog یعنی چی؟ چی هست کلا؟ Hp ام داشت
به امید آنلاین میخوام بگیرم فقط...
ببخشید این Autolog یعنی چی؟ چی هست کلا؟ Hp ام داشت
به امید آنلاین میخوام بگیرم فقط...
مرسی رفیق از توضیحاتتAutolog تقریبا چیزی هست شبیه Battle feed و یا CoD Elite
این سیستم باعث میشه که شما بتونین عکسی که از بازی میندازین رو بتونین Share کنین و زمان هایی رو که ثبت میکنین هم به دوستاتون نشون بده و وقتی هم که بخوایین آنلاین بازی کنین به این شبکه وصل میشید
بله منم همین و گفتم دیگهHP هم داشت.
ما هم هستیم اما نه همیشهمرسی رفیق از توضیحاتت
من نتم 512 هست راستیتش
شما خودت هستی الان ما بیاییم آنلاین؟![]()
آقا منم بازی رو از دوستم گرفتم .
گفته بودن 2 ساعت تموم میشه , 3 ساعت بازی کردم تموم نشد , اعصابم ریخت بهم , الان stage 10 ـم , :d ( البته 4 ساعت )
مهدی این ارسلان چیکار کرده ؟ همه رکورد هاش 1 دقیقه از من کمتره :d تو هم که نوبی :d
کلا بازی مسخره بیخود تخیلیه جالبیه :d یه جاهایی آدم یاد آنچارتد میفته , یه جا هم شبیه جنگ حهانی میشه , بعضی جا هم شبیه king of the road میشه :d
ارزش امتحان کردن رو داره , البته از اونجا که من سر GT با نبود پورش مواجه بودم , حسابی خودم رو خالی کردم :d ماشالله EA هم از پورش کم نذاشته بود
گرافیک بازی هم من که پسندیدم , خوب بود انصافا stage های برفیش خیلی خوب بود و کلا جاده هاش خوب بود ولی داخل شهرش زیاد جالب نبود ,
داستانم نداشت کلا :d
آقا خجالت بکش
از تو بعید بود بیای سمت این :d
این ارسلان هم کشته خودشو با این NFS :d
دهن ما سر این Challenge پنجمش سرویس شد !
منم می خواستم بخرمش ولی به خاطر 2-3 ساعت بودن گیم پلیرش نخریدم.حیف این بازی که 2-3 ساعت گیم پلی داره.
اگه اینطوری نبود بهترین بازی رانندگی 2011 می شد,البتته به نظر من