Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من الان بین dirt 2 و nfs : shift فقط یه دونه رو می خوام بازی کنم
.
کدوم رو پیشنهاد می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من dirt رو نگرفتم که nfs میاد .... حالا که اومده می خوام نظر همه رو بدونم
.
ممنون

.
.
ممنون
اگه از مسابقه تو پیست بیشتر خوشت میاد و میخوای یه سیمولیشن به معنای واقعی تجربه کنی nfs shift رو
از دست نده ولی اگر با مسابقات رالی و مسافت های طولانی و مسابقه تو نقشه های بزرگ خوشت میاد dirt رو از دست نده.
من خودم بین این دو تا nfs:shif رو انتخاب میکنم

.
.
ممنون

100% من میگم dirt2 به نظره من عالیه خیلی توپه هم گرافیک هم گیم پلیش .

هر کس این بازی رو خرید بیاد یه توضیحی بده که بازی چه جوریه؟فرقی کرده یا نه؟خصوصیات جدید چیه؟
خیلی بهتر از پیش شده ولی میگن حالت ارکید گونه به خودش گرفته و از مسابقات مطرح جهانی خبری نیست، ظاهرا !!.
در هر حال عالی بنظر میرسه. مخصوصا اینکه off-road هم هست.

من امروز یکشنبه بازی رو از west game گرفتم و در یک کلام باید بگم که:
بهترین سری NFS و بهترین بازیه ریسینگ عمرم هست.
واقعا نمیدونم از کجاش تعریف کنم.از گرافیکش که خودم بهش 10 میدم یا از گیم پلی بی نظیرش که بازم 10 میدم و یا صداگذاری بی نقصش که اینم 10 میدم و یا جذابیت بی حدش که بازم 10 میدم.واقعا ایرادی به این بازی نیست.دقیقا از چند وقت پیش که تریلر های این بازی منتشر شد مطمئن بودم که عالی میشه ولی الان میبینم که عالی تر از عالی و بهترین بازی عمرم شده.من واقعا نمیدونم چرا دوستان اینطور در مورد این بازی قضاوت میکنن.
NFS چون این چند سال اخیر هم گیر داده بود که مثل UNDERGRUOND بسازه داشت این بازی رو نابود میکرد چون از تغییر می ترسید.
اما بالاخره جرات به خرج داد و این تغییر رو ایجاد کرد.قبلا هم تو تایپیک های دیگه گفتم هیچ چیزی ابدی نیست و نخواهد موند.NFS هم چند سالی رو با اون سبک سپری کرد و ترکوند ولی حالا دیگه وقتش رسیده بود که یک سبک جدید بسازه درسته که کمی دیر دست به این کار زد ولی بهر حال این کار رو انجام داد.اونم به بهترین شکل ممکن.
در ضمن باید اینم بگم که این بازی هیچ شباهتی به GRID نداره.از هیچ جهت.دوستانی که بازی کردن میفهمند.اینم اضافه کنم که مطمئنا همه این بازی رو از نمای داخل ماشین بازی خواهند کرد چون اولا طراحی داخل ماشینها به قدری زیبا و ظریف انجام شده که آدم دلش نمیاد دوربین رو از بیرو ماشین بیاره و در ثانی لذتی که رانندگی از داخل داره قابل مقایسه با دوربین بیرون از کابین نیست به طور خلاصه بگم که اصلا نمای بیرون از ماشین هیچ لذتی نداره.خلاصه این که دم EA گرم که بعد از 2 سال اساسی که بدون NFS گذروندیم بهترین NFS ممکن رو ساخت واقعا ازش ممنونم.قبلا تو تایپیکی که خودم زده بودم هم گفتم که بهترین ریسینگ میان چهار ریسینگی که امسال میاد SHIFT بهترین هست.
امتیازه من به این بازی 10 از 10 و به نظرم بهترین NFS و بهترین ریسینگی که تا حالا در تاریخ بازیهای کامپیوتری ساخته شده.
در ضمن west game هم pal و هم j این بازی رو آورده

خوشبختانه میخم اصلا تو گرافیک و صدا تصویر و اینآ گیر نمیکنه. گیم پلیش چطور ـه؟ روند ارکید گونه داره مثل PGR4 یا نه؟ درجه سختی بازی تو چه حدوداست؟

اگه از مسابقه تو پیست بیشتر خوشت میاد و میخوای یه سیمولیشن به معنای واقعی تجربه کنی nfs shift
به قول امید این بازی car battle داره!!! هیچوقت نمیتونه یک سیمولیشن واقعی بشه.

دوستان بازی رو گرفتم
قشنگتر از نسخه های دیگشه
گیم پلی یکم سختر شده که طبیعی تره
و دوربین بازی فقط از داخل ماشین هست و 4-5 تا دوربین در کار نیست (اگه هست من بلد نیستم لطفا بهم یاد بدین چطور عوض کنم ! ؟ )
map ها فوق العاده و گرافیک خیلی خوبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or