Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ea هرکاری کنه نمیتونه NFS رو به دوران اوج خودش برسونه

بستگی داره تصور ما از اون دوران اوج ، چی باشه ؛ دوران بچگی بازی هایی زیادی داشتیم که اوج دوران خودشون بودند و حتی تک تک لحظه هاشون رو تا الآن به خاطر داریم و زمانیکه اون زمان رو مرور می کنیم ، مو روی تنمون سیخ میشه و گریه مون میگیره ؛

باید همه قبول کنیم که اون دوران اوج دیگه تمام شد ؛ الآن بازی های زیادی با تکنولوژهای جدید همراه است و روز به روز بازی های بهتری میاد و بازی ها تاریخ انقضا دارند . اون اوج دوران دیگه باز نخواهد گشت .

نه ea نه namco و نه هیچ شرکت دیگری ، دیگه نمیتونند اون دوران اوج رو برگردونند .

دوران اوج مثل پهلوانی بود که بعد از مرگش دیگه از اون یادی نمیشه و اثری ازش نیست .

دوران اوج ... کلمه جالبی بود ؛ گریه ام گرفت ;)

1 سال که کوتاه نیست. مثلا COD هم که 1 سال به 1 سال میاد بده؟ ربطی نداره

برادر هر شماره Call Of Dutyدو سال ساختش طول میکشه یه سال Infinity Ward وسال بعد، Treyarch اونو میسازه یعنی هر شماره یه استودیوی جداگانه یک سال در میون;)
در مورد سری بازیای Need For Speed هم بنظر من باید اول تفکرات غلط EA تغییر کنه

برادر هر شماره Call Of Dutyدو سال ساختش طول میکشه یه سال Infinity Ward وسال بعد، Treyarch اونو میسازه یعنی هر شماره یه استودیوی جداگانه یک سال در میون;)
در مورد سری بازیای Need For Speed هم بنظر من باید اول تفکرات غلط EA تغییر کنه
حرف شما درسته ولی اون حرف دوستمون ربطی نداره. بازی های دیگه مثل FIFA , NBA ,.... هستند که همین جوری عرضه میشن و مشکلی هم ندارن این به قول شما تفکرات غلط اون ها هست و با حرف تون موافقم

بچه ها اگه واقعا خودتونو داخل بازی بزارید می بینید که فوق العادست .
Pro Street مسابقات خیابونی رو قاطی پیست کرده بود ولی این اومده پیست رو قاطی گیم پلی جذاب و مهیج کرده ( چیزی که Simulation ها ندارند )
من صفحات رو گشتم ولی جایی تاریخ انتشار رو ندیدم اگر کسی بگه ممنون می شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or