Need For Speed : Shift - XBox 360 Version

• Thread starter Thread starter ali954
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ali954

کاربر سایت
خوب تاپیکی در باره این بازیه EA که واقعا چند شماره اخیرش نا امید کننده بود ندیدم!
Release Date: November 2009
ESRB Rating: Rating Pending
Genre: Racing
Publisher: Electronic Arts
Developer: Electronic Arts
این چند SCreeN
471.jpg
466.jpg
468.jpg
مثل اینکه بازهم پیست!

دوستان این بازی با سری های قبل خیلی فرق میکنه.. و یک بازی شبیه سازی شده مثل GT یا گرید هست...

به نظر من این بازی میتونه رغیب سر سختی برای گرید یا حتی GT 5 باشه..

من که به شخصه خیلی بهش امیدوارم..

سلام دوستان.
خسته نباشید.
به نظر من صحبت راجع به اینکه این بازی مثل قسمت های اخیر ضعیف میشه یا به دوران MW بر می گرده یه ذزه(یکم بیشتر از یه ذره) روتین شده...
به نظر من به جای این حرف ها ببینیم واقعاً چه عنصرهایی از بازی کنار رفتن یا بهتر بگم EA چه عناصر و استانداردهایی رو از بازی خارج کرده که این سری به این روز افتاده؟
"شخصاً یکی از طرفداران سری NFS هستم و خاطرات شیرینی از اولین قسمت که برای PC بود دارم..."

من که خودم NFS رو بخاطر تیون کردن های فوق العاده ای که داشت و جو زیر زمینی بازی دوست دارم
NFS:Under Ground
NFS:under ground 2
NFS:MW
خیلی به من حال داد
واقعا اون موقع 206 اسپرت میکردیم :biggrin1: تو فرودگاه مسابقه میدادیم!
MW هم با BLACK LIST واقعا زیبا شده بود و هدفمند شده بود
ولی PRo Street که واقعا محبوبیت NFS رو نصف کرد که UC هم نتونست بر گردونه حالا از این SHIFT!

آخخخخخخخخخخخ كه اين NEED FOR SPEED آخرين اميد بود كه اونم پرررررررررر!!!
(والا من كه سخت ترفتارش بودم ولي MIDNIGHT CLUB كه اومد پوزش رو خوابوند.((از نظر اسپورت كردن ماشين ها)) پس وقتي ديد همچين حريفي شكست ناپذير(از نظر من) داره گفت بيايم رو سبك رو از بيخ عوض كنيم.)
واي به حال اين كمپاني اگه اسپورت كردن ماشين هارو برداره!:mad:

فایده نداره ! تا موقعی که F&F 4 نیاد این بازی درست نمیشه !

ببخشيد دوست عزيز منظورتون بازيشه؟!

واسه الکی اینجا ناهنجاری راه می ندازین :دی اینو که خودشون از اول هم گفته بودن شبیه سازیه. در ضمن یه NFS دیگه هم دارن درست می کنن که اونم برمیگرده به سبک NFS U . حالا شما از شبیه ساز خوشتون نمیاد دلیل نمیشه الکی عصبانی بشین.

اتفاقا به نظر من خیلی هم بازی عالی از آب در میاد. بی صبرانه منتظرم.;)

سلام.
آقا من خودم به حرفايي كه گفتم پشيمونم.شما اين تريلر رو نگاه كنيد.نظر شما هم عوض مي شه!http://www.youtube.com/watch?v=nuq9HZw_T2g
فقط آيينه هاي كناره رو نگاه كنيد.حال مي ده فرمون واير لسه x360 رو وصل كني فقط بشيني حال كنييييييييييييي!!!:love:
من فقط 47 ثانيش رو ديدم.وايييييييي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or