چرا من دارم و توی 2 روز به Level 16 رسیدم و 30% تروفی ها رو باز کردم.دوستان کسی بازی رو نگرفت من لول 30 هستم و 60 درصد تروفی رو گرفتم
منم بازیرو گرفتم دیروز بازی خوبه بهتر از undercover و pro street هستش
خوب ببین دوست عزیز خیلی راحته و کاری نداره. اون پایین تو نقشه وقتی به پیچ ها میرسی یک مثلث زرد رنگ کوچیک تو نقشه پدیدار میشه که یعنی باید روی خطهای سبز روی زمین حرکت کنی و پیش رو از روی اونا بری تا بهت بده. متوجه شدی؟:biggrin1:نه نفهمیدم من فقط ستاره اینو نگرفتم بعضی ها شانسی میگیرم اگه بگی ممنون میشم
آره اگه عشق ریسینگ هستی حیفه که از دست بدیش.یعنی خوبه؟ بخریم ؟؟؟
توی بازارچه سایت آکبندش 69 تومنه....اونجور که من دیدم تو عکس ها نسخه ارتقاع یافته و امروزی شده NFS 2 SE هستش که من عاشقش بودم
Mclaren F1 رو بر میداشتی ویراژ میدادی اینور اونور
یادش به خیر
کسی خبر از قیمت تو تهران نداره؟ میخوام برم بخرمش ولی قیمت ندارم میشه یکی یه قیمت بده
نمی دونم؟ من همچین چیزی ندیدم توی بازی ولی چیزی که مشخص هست اینه که هر دو نسخه عین هم هستند و در چیزهای جزئی ممکنه تفاوت های کوچکی داشته باشندمیگم منم گرفتم.بازیه خوبیه.به طرفداران ریسینگ پیشنهاد میکنم شدید.
==============================================
یه سوال داشتم.تو تریلر E3 که دیده بودم ماشین که به دیوار میخورد اتاقش جمع میشد از هر دو طرف ، ولی تو Ps3 اینطوری نیست.Car Damage رو هم Full گذاشتم ولی فقط کاپوت کنده میشه.شما هم توجه کردید؟یعنی Ps3 نمیتونه این حالت رو اجرا کنه؟قضیه چیه؟