Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

بازی پر اشکاله. من فقط تونستم یه بار بازی رو اجرا کنم (با حداکثر تنظیمات (غیر از AA)) . بعد از اون هر کاری کردم بازی اجرا نشد. حتی همه ی تنظیمات رو تا کمترین حد پایین آوردم ولی بازم هم هنگامی که میخواد بازی شروع بشه میزنه بیرون و پیغام Send Error میده. آخرین درایور گرافیک و آخرین DirecX و آخرین PhysX رو و خلاصه هر کاری کردم نشد که نشد. (اون روش compatibility win 98/me هم جواب نمیده) {البته ویندوزم XP هستش)
اون پچی هم که اومده فقط مربوط به ماوس و حالت MultiPlayer میشه و این مشکل رو حل نمیکنه.
حتی تو فروم اصلی بازی هم خیلی ها مشکل اجرا کردن دارن ولی این EA خیال نداره پچ جدیدی رو ارائه بده. (دقیقا عین دو بازی آخرش اشکال داره) (لعنت بر EA)
گرافیک شما چیه؟
اگه ATI هست به احتمال زیاد مشکل از همینه
چون من هم 4890 دارم ولی تو این بازی نه فریم خوبی می گیرم و نه می تونم بازی کنم چون دایم dont send میده در ضمن همه کارهایی که تو پست های قبل گفته شده(از جمله update driver و physx و ...)رو انجام دادم

ولی با این وجود نمی دونم چرا ولی از این بازی خوشم اومده

دوستان مشکل رو به نظرم فهمیدم.من تمام اون آپشن های مربوط به درایوینگ مثل اتو بریک رو خاموش کردم.یکی لطف کنه و بگه در حالت Default چه گزینه هایی باید روشن و خاموش باشه.

دوستان مشکل رو به نظرم فهمیدم.من تمام اون آپشن های مربوط به درایوینگ مثل اتو بریک رو خاموش کردم.یکی لطف کنه و بگه در حالت Default چه گزینه هایی باید روشن و خاموش باشه.
defaultیی نداره ! با توجه به درجه سختی و هندلینگی که انتخاب میکنی اونا تغییر میکنه!

خدا نکنه ماشینت بره تو خاکی دیگه باید قید مسابقرو بزنی
بابا گفتن طبیعی نه دیگه اینجوری

انگار تا حالا تو عمرمون جاده خاکی نرونده بودیم!!!!!!!!

شایدم جاده خاکیاشون با مال ما فرق داره

برادر اون ها خاک نیست و شنه

البته تو خاکی رفتن برای سبقت گرفتن در بعضی مواقع لازمه
بدتر از توی شن ها رفتن برخورد با لاستیک ها و جعبه های کنار پیسته

آخرین ویرایش:
بچه ها من یه چیزی کشفیدم! :دی
حتما تو انتخاب لاستیکها دقت کنید که موقع رانندگی تاثیر بسزایی دارند (با اینکه پولی بابت خرید لاستیکها داده نمیشه ولی واسه قشنگی هم نیستند! دقیقا چیزی که من تا حالا فک میکردم واسه قشنگیه :دی)

حتما تو انتخاب لاستیکها دقت کنید که موقع رانندگی تاثیر بسزایی دارند (با اینکه پولی بابت خرید لاستیکها داده نمیشه ولی واسه قشنگی هم نیستند! دقیقا چیزی که من تا حالا فک میکردم واسه قشنگیه :دی)
100% همینطوره ! لاستیک و رنگ در هندلینگ ماشین تاثیر بسزایی دارن
من خودمو کشتم :دی هنوز نتونستم این دریفتاشو برم

دوست من در کل انتخاب لاستیک تو واقعیت هم تاثیر بسزایی تو هندلینگ میزاره و صرفا برای زیبایی نیست چه برسه دیگه nfs باشه!
اگه شما موقع نصب کردن پکیج هندلینگ شماره 1 رو بزنی متوجه میشین که یه لاستیک هندلینگو بسیار زیاد میکنه!که معمولا لاستیک falcen هستش!:cheesygri

دوستان من می گم ساده است منظورم نوع کنترل ماشینا نه سختی اسونی بازی می دونید چیه شما تو این بازی خیلی نیاز نیست از ترمز و ترمز دستی استفاده کنید یعنی برای در زدن با یه کاهش سرعت همه چی هله بابا من اخر سر هم نمی تونم منظورمو بگم

برادر اون ها خاک نیست و شنه

البته تو خاکی رفتن برای سبقت گرفتن در بعضی مواقع لازمه
بدتر از توی شن ها رفتن برخورد با لاستیک ها و جعبه های کنار پیسته

OKشن
ولی وقتی میری توشون انگار داری تو دریا موج سواری میکنی
چطور تو سبقت میگیری اخه تغریببن سرعتت رو میاره رو 2کیلومتر در سال!!!!!!!!!

گرافیک شما چیه؟
اگه ATI هست به احتمال زیاد مشکل از همینه

نه - nVidia 8800 GTS هستش.
من نمی دونم چرا یه پچی بیرون نمیده.
کافیه تو گوگل سرچ کنی need for speed shift crash fix بعد میبینی چندین و چند سایت در رابطه با این موضوع هستش و مردم همش تو این بازی مشکل دارند.

OKشن
ولی وقتی میری توشون انگار داری تو دریا موج سواری میکنی
چطور تو سبقت میگیری اخه تغریببن سرعتت رو میاره رو 2کیلومتر در سال!!!!!!!!!
ببین دوست من به راحتی میشه سبقت گرفت از رو همین شن ها !!تو دور هایی که خیلی تند هستند شما از تو خاکی بری یه چند تا ماشین میوفتی جلو!ولی باید دقت کنی زیاد نری چون اندازه داره!!!زیاد بری تو خاکی از مسابقه میوفتی بیرون!
درسته سرعت کم میشه ولی باید به سرعت برگردی دوباره تو جاده تا عقب نیوفتی!:cheesygri

دوستان این بازی Physx میخواد دیگه!خب!
من Physx رو از روی خود CD بازی ریختم ولی مینویسه"No AEGIA Physx Processor Instaled"مشکل از چیه؟!
لطفا سریع جواب بدید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or