Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

دوست عزیز
اول این که من خیلی خوش حال شدم که کسی از من انتقاد کرد
دوم این که نظر شما هم برای من و هم برای خودتون قابل احترامه
سوم من منظورم این نبود که کسایی که بازی رو از روی سیستمشون پاک میکنن ضعیف هستند بنابر این در واقع این موضوع رو میرسونه که همه بازیکنان بازی های کامپیوتری باید همه بازی ها رو انجام بدن و تا آخرش برن اصلا ببین من خودم از اون دسته آدم های هستم که از بازی های رول خوشم نمیاد و گاهی بازی رو نصب میکنم تا ببینم گرافیک بازی در چه حده و یزه بازی می کنم و اگه ببینم میتونم برم و حوصلم رو سر نمی بره تاجایی که بتونم راحت بازی ادامه بدم میرم و بعد بازی رو پاک میکنم و این گاهی اوقات تا 6 ماه طول میکشه گاهی در کمتر از 5 دقیقه میشه همین طور شوهر خاهر من هم از بازی های استراتژیک بدش میاد و هیچ وقت هم بازی نمیکنه و این یک چزیه خیلی خیلی عادیه اما حرف من این نبود گاهی اوقات یک سری از دوستان بازی رو به هر علت انجام نمیدن و شروع میکنن خراب کردن بازی انقدر از بازی بد میگن انگار سازنده بازی بودن و تیم برنامه نویسشون کار رو خراب کرده یا چند میلیار به این بازی پول دادن و پولشون هدر رفته و من از این جور آدما یکم ناراحت میشم
حرف من اینه بابا از بازی خوشت نمیاد بگو من از بازی خوشم نیومد دیگه کوبیدن بازی چیه
تازه دعوت نامه برات نفرستادیم که بذار اونایی که بازی دوست دارن از بازی تعریف کنند و تو هم لذت ببر شاید از حالی که اونا می کنند تو هم از بازی خوشت اومد

موفق باشید:cool:
:confused:
کاملا موافقم !!!!
منم همینجوریم حتی شده یه بازیو 1 سالم نگه داشتم و یه بازیو 1 روزه پاک کردم!:cheesygri

بازی حرف نداره واقعا زحمت براش کشیدن اینو کسی میفهمه که تو عمق جزئیات بازی رفته باشه.
کنترل بازی هم عالی هست اونایی که میگن آسون هست بهتره یه لامبورگینی بردارن برن تو پیستهای آمریکا بعد میفهمن دنیا چه خبره
اهان!!!!!!!!!!!یکی زد دقیقا تو خال!!!همونیکه من میگمو گفتی!حالا شما میگی لامبورگینی من میگم شورلت کروت!:love:
اون مثالی که من گفتمو هر کی انجام بده به عمق هندلینگ بازی پی میبره!:cheesygri

باید بازیه باحالی باشه اینطور نیست دوستان؟:biggrin1:
هر کس یه سلیقه ای داره
فعلا که خیلی ها دارن سر بازی بحث می کنن
بعضی ها می گن خوبه و بعضی دیگر می گن بده
ولی شما بازی کن و نظر بده
نمی تونی روی نظر کسی حساب کنی جون شاید سلیقه اون با تو فرق کنه

هر کس یه سلیقه ای داره
فعلا که خیلی ها دارن سر بازی بحث می کنن
بعضی ها می گن خوبه و بعضی دیگر می گن بده
ولی شما بازی کن و نظر بده
نمی تونی روی نظر کسی حساب کنی جون شاید سلیقه اون با تو فرق کنه
ممکنه،:biggrin1:باشه،:biggrin1:حتما،:biggrin1:باید ببینیم چی میشه ممنون:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اقا من از p30world گرفتم ولی موقع اجرا dont send میده اصلا تو بازی نمیره مشکل چیه؟
کرک هم 8مگ بود درایور هم اپدیت هست

شما برنامه فیزیک و بقیه رو دوباره نصب کن؛ احتمالا مشکلت حل میشه!!

ما هم بالاخره تونستيم بازي كنيم! بسي لذت ميبريم . هر چند باز هم most wanted رو ترجيح ميدم . اما اينم خوبه ...
سيستم كنترلش رو هم مشكلي ندارم . مشكلم بيشتر تو اسپرت كردن ماشين هست . كمي محدود شده اين طور نيست؟

من دفعه اولی که بازیرو نصب کردم یکم عجله کردم که گفتم بازیه خوبی نیست!
این نمرات GS هم بعضی وقتا بد روی آدم اثر میذاره!
الان که دوباره نصب کردم واقعا بنظر جالب شده!× :thumbup:

ما هم بالاخره تونستيم بازي كنيم! بسي لذت ميبريم . هر چند باز هم most wanted رو ترجيح ميدم . اما اينم خوبه ...
سيستم كنترلش رو هم مشكلي ندارم . مشكلم بيشتر تو اسپرت كردن ماشين هست . كمي محدود شده اين طور نيست؟
بله دقیقا درست میگین!:p
بسیار محدود شده از نظر sport ظاهری!که فقط به یه رینگ و لاستیک و رنگ و تصاویر مختلفی که روی بدنه حک میشن!یه بادی کیتم هست البته !
ولی در کل رو فنی ماشین کار شده!شما اگه الکی الکی همرو نصب کنی رو ماشین میبینی سواریه ماشین از top speed گرفته تا شتاب و دوره ماشین افت پیدا میکنه!ولی وقتی به اون منفی های رنگی(سبز-قرمز)نگاه میکنی و طبق اونا ماشینو up میکنی تاثیرش خیلی بیشتر میشه!:cheesygri

بابا این بازی دیگه شورش رو در آورده!من مثلا خدا گرید و درت بودم ولی توی این بازی زبونم لال شلقمم حساب نمی شم!:laughing:
چرا اینهمه این بازی سخته؟بابا من راحت با ماشین تو خیابونا دریفت می رم اینو هر چی زور زدم نشد!:biggrin1:
اصلا فرمون ماشنها هر کدوم یه جوره.تا میای به نیسان عادت کنی باید با BMW برونی تا میای به این یکی عادت کنی ماشین بعدی میاد!هر دور رو یه 3-4 دوری حداقل باید رفت تا قلقش دستت بیاد!
تقلبی چیزی نداره کسی به ما برسونه بتونیم راه بیفتیم؟منظورم ترینر نیست! ترفند هست

نمیدونم چه حکمتی از وقتی اس ال آر ورداشتم با یه وسواس خاصی رانندگی میکنم
خدائیش بعضی وقتها میترسم ماشینو بزنم به در و دیوار، با خودم میگم الان یکی میاد خفتم میکنه میگه بیا خسارت ماشینو بده! :دی

نمیدونم چه حکمتی از وقتی اس ال آر ورداشتم با یه وسواس خاصی رانندگی میکنم
خدائیش بعضی وقتها میترسم ماشینو بزنم به در و دیوار، با خودم میگم الان یکی میاد خفتم میکنه میگه بیا خسارت ماشینو بده! :دی
:laughing::laughing:مثل من !!!
منم BMW E92 سوار میشم این احساسو دارم!!!عاشقشم :love:

من هنوز این بازی رو نگرفتم میخوام بدونم بازی همچنان مشکل لودینگ داره تازه یه پج تو سایت گیم اسپات برای این بازی اومده کسی این پج رو تست کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or