Need for Speed: Shift | PC

NFS-Shift_PC_WindowsBOX-tempboxart_160h.jpg

شرکت سازنده : Slightly Mad Studios
شرکت پخش کننده : Electronic Arts
تاریخ عرضه : September 22, 2009
ژانر :Racing
اسکرین شات | تریلر

دنده را عوض کنید! NFS:Shift توسط رانندگان مسابقه برای بازی کردن به جای رانندگان مسابقات ساخته شده است. این بازی تجربه ای جدید از رانندگی با زاویه دید بسیار ارتقاء یافته اول شخص را به شما می دهد ( دیگر زاویه های دید نیز در بازی وجود دارد. ). بازیباز ها با هیجانی غیر قابل کنترل روبرو می شوند و این بار برای اولین بار تجربه ی رانندگی واقعی را با ماشین ها تجربه می کنند. سیستم ارتقاء یافته تصادفات و تخریب پذیری نیز یکی دیگر از پیشرفت ها در این بازی بوده است. ( خدا رحم کنه چون در مورد Prostreet هم همینو گفته بودند و دیگه بقیشو خودتون شاهد بودین ! )

آماده عوض کردن دنده در تاریخ 31 شهریور 88 باشید...

امروز خریداری شد!
هنوزم که هنوز تو کف گرافیک بازی هستم! (برای فروزا حریف خیلی قدری میتونه باشه)
کنترل بازی فرق کرده و اولش کمی گیجتون میکنه ولی بنظرم الان احساس واقعی بودن به آدم دس میده (راستی روی زمین یه سری فلشهای راهنما میبینین که برای کم کردن سرعت و یا ترمز بهتون با تغییر رنگ از سبز به قرمز خبر میده)
بازی از داخل کابین نمایش داده میشه
تصادفات بصورت واقعی تر شده و وقتی تصادف شدیدی دارین صدای قلب راننده رو میشوین که تند تند میزنه و یه سری افکتهای تصویری نمایش داده میشه
با اینکه شیفت مثه ماست وانتد داخل شهر نیست و اون هیجان فرار از دست پلیسها رو نداره
ولی جدا روی این یکی خیلی قشنگ کار کردند ( حتی روی سطح آسون هم هیجان وجود داره)
به تیم الکترونیک آرتز تبریک میگم بالاخره تونستن از نسل کربن یه بازی خوب دربیارن

من امروز اویل 5 و ان اف اس شیفت رو خریدم
فعلا که اویل رو گذاشتم کنار دارم شیفت رو بازی میکنم!

حالا کلا ميشه بگين MW گرافيکش بهتر بود يا اين ؟

خوب دوستان امروز بازی رو گرفتم و نصبیدم
گرافیکش خیلی خوب بود و بازی جالبی یود
همون اول بازیهم ازت میپزسه که دمیج میخوای یا فقط نمایشی باشه

ولی نمیدونم چرا فرمونش یه جوری بود یکم سفت بود:biggrin1: البته تنظیمات زیادی برا فرمون داشت که امتحان نکردم

خوب دوستان امروز بازی رو گرفتم و نصبیدم
گرافیکش خیلی خوب بود و بازی جالبی یود
همون اول بازیهم ازت میپزسه که دمیج میخوای یا فقط نمایشی باشه

ولی نمیدونم چرا فرمونش یه جوری بود یکم سفت بود:biggrin1: البته تنظیمات زیادی برا فرمون داشت که امتحان نکردم
gs هم در این مورد انتقاد کرده که تنظیمات پیش فرض فرمان ناجوره!

ولی نمیدونم چرا فرمونش یه جوری بود یکم سفت بود البته تنظیمات زیادی برا فرمون داشت که امتحان نکردم
باید خودت دستی درستش کنی.من هنوز دستم نرسیده ولی از بچه های دیگه شنیدم

ولی به نظر من تنظیمات فرمون رو عوض نکنین، واسه منم اولش خیلی سخت بود با این کنترل سختش ماشین رو حرکت بدم، ولی بعدا بهش عادت کردم و تازه متوجه شدم که خیلی طبیعی تر فرمون رو درست کردن

منم امروز بازی رو گرفتم ولی وقتی بازی رو نصب کردم لوگوی need for speed shift رو نشون داد و یه لودینگ کرد و دیگه صفحه سیاه موند.
هرچی صبر کردم چیزی نیومد
حجم کرک هم 8 mb
مشکل از چیه؟لطفا کمک کنید

عزیزان من هم دیروز گرفتم و بازی کردم
البته بعد از هر 2یا 3 تا مرحله که میرم در هنگام لودینگ واسه مرحله ی بعدی قفل میکنه
بهد از ریستارت کامپیتور هم دیگه تو بازی نمیره تا اینکه مرحله دوم نصب را دوباره انجام بدم
این کار هم هم چندبار جواب داد
ولی الان دیگه به هیچ عنوان داخل بازی نمیره
کسی میدونه مشکل کجاست؟
ممنون

آقا برای من بازی چرا فول اسکرین نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ فقط همون دفه اول فول ایکرین لود اومدم برون دیگه همش تو محیط ویندوز هست؟؟؟؟؟؟؟؟/
گرافیک عوض کردم همهچی تا ته هست :laughing:

آقا برای من بازی چرا فول اسکرین نمیشه؟؟؟؟؟؟؟ فقط همون دفه اول فول ایکرین لود اومدم برون دیگه همش تو محیط ویندوز هست؟؟؟؟؟؟؟؟/
گرافیک عوض کردم همهچی تا ته هست :laughing:

تویه تنظیمات گرافیک Windowed رو غیر فعال کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or