Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.

• Like
Reactions: Majid.yadegari
بازی از HP که خیلی بهتره! گیم پلیه HP خوده بورن اووت بود ولی این بهتره

درسته که از mw 2010 سر تره ولی ی جورایی گیم پلی جذابی نداره
این 30 فریم هم شده مزید بر علت :-&
اصلا fb بدرد ساخت ریسینگ نمیخوره
باز اگه از 30 فریم در بیاد میشه تحملش کرد
قفله 30 فریمم که با روشهایی که دوستان گفته بودن حل شد... بازی روووونه رووونه بدونه اسلو موشن یا دوره سریع . من رو 45 فریم گذاشتم که با 60 خیلی فرق نداره

بازی واقعا خوبه ! شاید اولاش یکم واستون جالب نباشه اما اون به خاطر اینه که ماشین قوی ای ندارین . وقتی به Ferrai 458 برسین تازه میفهمین بازی چیه ! :d گرافیکش که خیلی خوبه .آهنگهاش هم واقعا مناسبه یک بازی Racing هست . گیم پلی هم که دیگه نیازی نداره ازش تعریف کنم ! :bighug:

خب این نشون میده خوشبختانه شما مثل من کخ نداری که بیفتی دنبال Racerها و ماشیناشونو داغون کنی و بعد بری سراغ یکی دیگه ! :d کلا نمیدونم این چه مشکلی هست که من دارم . خدا رو شکر شما از این مشکل مبرا هستین ! :d
حالا یک سوال ! به نظرتون من Ferrari F12 رو بگیرم یا Aventador رو ؟ از نظر شتاب و سرعت که اونتادور سرتره ولی باز Ferrari توی کنترل و قدرت و Durability خیلی بهتره ! جالا اگه با تیون F12 بتونه از نظر شتاب به اونتادور برسه یک چیزی ! نمیدونم چیکار کنم !!
اتفاقا منم همینو دارم :دی چرا نداشته باشم ؟ :دی
فقط الان میبینم از موقعی که میخوای EMP بزنم میتونم یک نیترو یا یک توربو بزنم و سریع برسم بهش و خودمو بزنم بهش! نیاز نیست الکی از EMP استفاده کنم! چون EMP ـش خیلی دیر عمل میکنه و سه ساعت روش قفل میشه!
همیشه وقتی میخوام بزنم دو حالت پیش میاد! از موقعی که EMP عمل کنه یا من از ماشین جلویی جلو زدم یا اون از من دور شده :| این اتفاق توی HP 2010 اصلا برام نمیوفتاد! بنظر من خیلی هیجان اون بیشتر بود! و Pursuit Tech ها خیلی بیشتر به چشم میومدن!

- - -ویرایش - - -

این نظر شوماست :دی
گیم پلی سنگین تر از HP شده ولی امکانات دیگه ای که داره به اندازه HP جذاب نیستن!

قفله 30 فریمم که با روشهایی که دوستان گفته بودن حل شد... بازی روووونه رووونه بدونه اسلو موشن یا دوره سریع . من رو 45 فریم گذاشتم که با 60 خیلی فرق نداره

من که هرکاری کردم 30 فریم بیشتر نشد !!!!:|
command line شـــ رو بگو برای 60 فریم !!!!

آخرین ویرایش:
من که هرکاری کردم 30 فریم بیشتر نشد !!!!:|
حتما اشتباه وارد کردی!
اینجا تاپیک مشکلات نیست ولی باید این متنو به آخر تارگت اضافه کنی تا درست بشه:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60
هر عددی وارد کنی همونقدر فریم میگیری! اگه 500 هم وارد کنی و همونقدر میشه ولی چون تا 60 بیشتر جا نداره دیگه اسلو موشن میشه! میشه مثل دوربین های High Speed :دی

درسته که از mw 2010 سر تره ولی ی جورایی گیم پلی جذابی نداره
این 30 فریم هم شده مزید بر علت :-&
اصلا fb بدرد ساخت ریسینگ نمیخوره
باز اگه از 30 فریم در بیاد میشه تحملش کرد
به پیر به پیغمبر فرق بین 30 فریم و 60 فریم مثل فرق بین 20 فریم و 25 فریم هست
یک چیز کاملاً نامحسوسه انقدر خودتون رو زجر ندید سر این 30 فریم!! :| تازه میبینید که دوستان میگن میشه برداشت قفلو!

یک چیز کاملاً نامحسوسه انقدر خودتون رو زجر ندید سر این 30 فریم!! :| تازه میبینید که دوستان میگن میشه برداشت قفلو!

از شما بعید بود در حد تیم ملی! فرقش زمین تا آسمونه! کسی که با 30 فریم بر ثانیه بازی بکنه حتی با وجود frame Smoother و Reduce Mouse Lag هم نیمی از روونی 60 فریم رو نداره. دقیقا مشابه تفاوت دوربین های عنکبوتی ورزشگاه آزادی با نرخ سرعت 100 فریم با دوربین های 1000 فریم بر ثانیه جام ملت های اروپا در حالت صحنه آهسته هست! نمونه اول در حالت صحنه آهسته متغییر 30 فریم و بعدی متغییر 120 فریم هست.

عزیز من کجا فرق 30 و 60 فریم در حد 5 فریم هست !!!!!!!!!!!!!!
امشب تست میکنم ایشالا که درست بشه وگرنه مستقیم میره تو سطل زباله ویندوز تا اومدن پتچ :d

عزیز من کجا فرق 30 و 60 فریم در حد 5 فریم هست !!!!!!!!!!!!!!
امشب تست میکنم ایشالا که درست بشه وگرنه مستقیم میره تو سطل زباله ویندوز تا اومدن پتچ :d
شما که دیگه ته گیمرین :دی ( شوخی ) واقعا یعنی فریم اونقدر مهمه که بازی رو ول کنید بخاطرش؟ اونم تازه 30 فریم که اصلا بد نیست! من که الان فریمم افتضاح تره چیکار میکنم پس؟ :دی
به فریم اصلا فکر نکنید و بازی کنید اون موقع هست که بازی میچسبه :دی منم تو بعضی بازیا که خیلی افت فریم پیدا میکنم اولش نمیتونم تحمل کنم بعد که یکم تحمل میکنم دیگه واسم فرقی نمیکنه دارم رو چه درجه گرافیکی و چه فریمی بازی میکنم :دی

دوست خوبم هیچوقت همچین حرفی رو نزن ... شاید این حرف تو تاپیکهای کنسولی برای اونا که بالای 30 فریم ندیدن لایک هم داشته باشه .اما
اینجوری بخوای حساب کنی شرکتهای NVIDIA/AMD کلا باید تولید کارت گرافیکو ببوسن بزارن کنار . کسی که بخواد BF4 تو 4K در 60 فریم تنظیمات الترا تجربه کنه باید حتما 4 تا تایتان بزاره کنار هم :d
تفاوت وجود داره.

آخرین ویرایش:
شما که دیگه ته گیمرین :دی ( شوخی ) واقعا یعنی فریم اونقدر مهمه که بازی رو ول کنید بخاطرش؟ اونم تازه 30 فریم که اصلا بد نیست! من که الان فریمم افتضاح تره چیکار میکنم پس؟ :دی
به فریم اصلا فکر نکنید و بازی کنید اون موقع هست که بازی میچسبه :دی منم تو بعضی بازیا که خیلی افت فریم پیدا میکنم اولش نمیتونم تحمل کنم بعد که یکم تحمل میکنم دیگه واسم فرقی نمیکنه دارم رو چه درجه گرافیکی و چه فریمی بازی میکنم :دی

نه عزیزم من گیمر نیستم اصلا گیم بازی نمی کنم :d نه حوصلشو دارم مثل سابق نه وقتش اینم چون برام حالت نوستالژی داره دانلود کردم که اینطوری نا امیدم کرد :-&
اون nfs run با همون 30 فریم بودنش 2 بار تموم کردم ی بار هم وقتی 60 فریم شد تمومش کردم ولی این گندی که با فراست بایت 3 زدن و فریم رو قفل کردن اصلا برام قابل هضم نیست
تازگی ها فریم از 80 بیاد رو 60 برای من افت فریمه و چشام عادت نداره انگار از 60 بیاد روی 40 :d
افکت های بازی حرف نداره بخصوص particle effect ها و مناظر اطراف و هدلینگ ماشین ها از هر زمانی بهتره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or