Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.


 
  • Like
Reactions: Majid.yadegari
سلام دوستان خسته نباشید من میخواستم این بازی رو بگیرم به نظرتون این بهتره یا درایور کلوپ ؟
کدومش جذابیتش بیشتره ؟
آنلاین کدوم بهتره ؟
 
سلام دوستان خسته نباشید من میخواستم این بازی رو بگیرم به نظرتون این بهتره یا درایور کلوپ ؟
کدومش جذابیتش بیشتره ؟
آنلاین کدوم بهتره ؟

از نظر گرافیک که خوب DC بهتره؛ اما گرافیک NFS:R هم به شدت خوبه
کلاً Rivals آرکید هست و از بازی کردنش لذت می برید ولی DC تقریباً یه شبیه ساز به حساب میاد و مثلاً Drift کشیدن توش اصلاً آسون نیست و نیاز به کلی تمرین داره
آنلاین هم واسه Rivals بد نیست؛ فقط یه مشکلی که داره اینه که 6 نفر میوفتن توی یه Map گنده :D ولی اگر گرفتی بگو بریم با هم بازی کنیم:>
 
سلام.
دوستان من یه گیم پلی از انلاین بازی دیدم که تمام مردم تو شهر ول میچرخن تا یکی پیدا بشه باهاشون مسابقه بده. میخوام بدونم فقط همین روش هست برا انلاین. یعنی بازی مثل hp نیست که قبل از مسابقه بازیکنا منتظر میمونن تا بهشون اضافه بشن بقیه، و بعد از یه خط معین بازی شروع میشه و در یه خط پایان مشخص بازی تموم بشه.
اینجوری نیست بازی؟
ممنون
 
سلام.
دوستان من یه گیم پلی از انلاین بازی دیدم که تمام مردم تو شهر ول میچرخن تا یکی پیدا بشه باهاشون مسابقه بده. میخوام بدونم فقط همین روش هست برا انلاین. یعنی بازی مثل hp نیست که قبل از مسابقه بازیکنا منتظر میمونن تا بهشون اضافه بشن بقیه، و بعد از یه خط معین بازی شروع میشه و در یه خط پایان مشخص بازی تموم بشه.
اینجوری نیست بازی؟
ممنون
نه اونجوری نیست
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or