Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.

• Like
Reactions: Majid.yadegari
درود.
رفقا نسخه black Box به غیر از دموها چیـزه دیگه ای رو هم حذف کرده که حجمش اینقدر پایینه؟
دموها چه جوری اند!؟ دانلود نَشن چیزه خاصی رو از دست دادیم؟!

راستش دموها همچین هم بی ارزش نیستن ! بازی chapter داره و در پایان هر chapter یک دمویی نشون میده که تقریبا یک روند داستانی به بازی میده . به نظرم به جای دانلود ، نسخه deluxe edition بازی رو از یک سایتی بخرین و راحت باشین .

دوستان یکی از ماموریت هایی که باید انجام بدم اینه که میگه silver any MED event
چه کار باید بکنم ؟

اگه دقت كرده باشين مسابقاتي كه توي بازي هستن در سه سطح easy ، medium و hard طبقه بندي شدن . حالا شما بايد يكي از مسابقات medium رو برين و حداقل دوم بشين . ميتونين هر نوعي كه خواستين برين . فرقي نميكنه race باشه يا time trial يا hot pursuit يا ... . اما به نظرم Race برين راحت تره .

دیدم تایپک سوت و کوره گفتم یه چن تا عکس بذارم
انصافا این نسخه خوب بود مشکل اینجاس که هرکس یه سلیقه ای داره یا اینکه به یه قانون نانوشته دوس داریم ادامه هر سری از بازی هارو با نسخه های موفق قبل مقایسه کنیم نه اینکه اشتباس این حرف اما بعضی وقتا بهتره جای اینکه مقلد خوبی باشیم مستقل و دلچسب باشیم حتی اگه عالی ندوننمون
این نسخه حداقلش اینه که میتونیم هر از چند گاهی که دلمون واسه چند ساعت ماشین سواری پرهیجان تنگ شده روش حساب کنیم

I'M YOUR RIVAL
p38k_nfs14_2013-12-22_15-11-57-36.jpg

dsvy_nfs14_2013-12-22_15-16-14-65.jpg

6nie_nfs14_2013-12-22_15-21-59-48.jpg

q7j_nfs14_2013-12-22_15-22-00-68.jpg

nodn_nfs14_2013-12-22_15-25-36-68.jpg

درود. منم همین الان بازی رو نصب کردم و خیلی کم فقط در حد متوجه شدن هندلینگ و محیط بازی چرخیدم. :d و خیلی هم بازی نمی کنم چون وقت امتاحاناست :d و ... :d

فقط می تونم یه چیز بگم که گرافیک بازی اولین چیزی بود که منو جذب کرد. فوق العاده بود. :d
هندلینگ بازی فوق العاده جذاب بود :x
ماشین ها هم فوق العاده طراحی شدند.
همه چی خوب بود. فقط هنوز چیزی از گیم پلی نمیشه گفت ....

پ.ن: فریمم داغونه :| روش درست و درمونی هست ؟

با تشکر.

روی سیستم من روی 30 قفله و این رو خود سازنده ها هم گفتن (کم کم داره این
عدم وجود Vsync
مد میشه انگار)​
یه عده ای یه سری راه حل گفتن اما هیچ کدوم راه حل نیست
(آخه وقتی برنامه نویسا روی موتور بازی بر اساس 30 فریم پیاده سازی بازی رو انجام دادن خیلی مسخرس فک کنیم با عوض کردن پسوند و فرمت مشکل رو حل کرد!!!! یعنی خودشون نمیتونستن اینکارو انجام بدن؟؟؟)

آخرین ویرایش:
عدم وجود Vsync
مد میشه انگار)​
(آخه وقتی برنامه نویسا روی موتور بازی بر اساس 30 فریم پیاده سازی بازی رو انجام دادن خیلی مسخرس فک کنیم با عوض کردن پسوند و فرمت مشکل رو حل کرد!!!! یعنی خودشون نمیتونستن اینکارو انجام بدن؟؟؟)
عزیز این راه واسه خیلیا جواب داده! و اگه شما روشو درست انجام بدین و سیستمتون هم بتونه کامل بازی رو روی 60 فریم اجرا کنه میتونید این روش واستون عملی هست! وگرنه صحنه آهسته میشه!

عدم وجود Vsync
مد میشه انگار)​

عزیزم این حرفی که شما میزنید درست نیست اتفاقا راه حل هست خوبشم هست.شما صفحه زیرو نگاه کن عکس گذاشتم فریم همیشه بین 55 تا 60 هست
http://forum.bazicenter.com/thread84032/page43/

عزیزم این حرفی که شما میزنید درست نیست اتفاقا راه حل هست خوبشم هست.شما صفحه زیرو نگاه کن عکس گذاشتم فریم همیشه بین 55 تا 60 هست
http://forum.bazicenter.com/thread84032/page43/

با تشکر از آقا مجید گلمون که دفعه اول تو این سایت این روشو گفتند.
برای من وقتی این کارو کردم اون باگ پرتاب ماشین اتفاق افتاد و ناچارا حذفش کردم اما سیستم من به طور عادی رو همون 30 فریم نه کمتر و نه بیشتر فیکس اجرا میشه و برای همین ازش گذشتم.

یه فراری گرفتم از اونایی که سقفش باز و بسته میشه . چه جوری سقفش باز میشه ؟ یه بار به طور اتفاقی باز شد ...

توی جاده برفی یا بارونی که هستین اگه سرعتتون رو کم کنین یا کاملا توقف کنین سقف بسته میشه . وقتی رفتین جایی که از برف و بارون خبری نبود ، باز هم اگه همون کارو انجام بدین سقف باز میشه .

اویل نمیدونستم میشه هر وقت خواستیم وارد hideout بشیم ...با هزار بدبختی از دست پلیس ها فرار میکردم ....هر بار نزدیک به 300k sp میگرفتم.

slipstream چیه؟یه ماموریت هست.

اویل نمیدونستم میشه هر وقت خواستیم وارد hideout بشیم ...با هزار بدبختی از دست پلیس ها فرار میکردم ....هر بار نزدیک به 300k sp میگرفتم.

slipstream چیه؟یه ماموریت هست.

باید دقیق پشت سر یکی از racerها که دارن سریع میرن حرکت کنی .

سلام من یک مشکلی دارم توی NFS RIVLS:
من هر سیوی از اینترنت دانلود میکنم و توی پوشه سیو این بازی اکسترکت میکنم بازی از نو شروع میشه مشکل چیه؟
نسخه بازی من Black هست همون 3 گیگ حجم ممکنه سیوش فرق کنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or