Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.

• Like
Reactions: Majid.yadegari
دوستان مشکل دسته از کرک بازی هست !اگه یادتون بیاد FIFA14هم با کرک 3DMمشکل گیمپد داشت !اما با کرک 3DM V5مشکل دسته حل شد !
در ضمن NFS:Rکاملا با گیمپد PS4هماهنگ هست !

دوستان این بازی Nissan GTR داره کدوم ورژن این ماشین هست من تازه وقت کردم بازی کنم.

توی قسمت Racer که نیسان GT-R نیست ولی فکر کنم تو قسمت Cop باشه . ورژنش هم که Black-edition هست البته اگه برداشت من از ورژنی که گفتین درست بوده باشه ! :d

دوستان مشکل دسته از کرک بازی هست !اگه یادتون بیاد FIFA14هم با کرک 3DMمشکل گیمپد داشت !اما با کرک 3DM V5مشکل دسته حل شد !
در ضمن NFS:Rکاملا با گیمپد PS4هماهنگ هست !

کلا گیم پد متفرقه توی خیلی از بازی ها مشکل دارن ادم یه گیم پد اصل ماکروسافت می خره یه عمر راحت می کنه خودشو خیالت راحت توی هیچ بازی ای هم تا به حال مشکل نداشته 100 درصد سازگاره

دقیقا مشکله سیستم من چیه؟؟ Asc،BF4 رو روی بالاترین درجه از کیفیت تاآخر رفتم..بازی آشغال باشه جاش تو سطله آشغاله دیگه:d
اگه سیستم شوما قوی هست که باید با اون روشی که دوستان توی تاپیک مشکلات قرار دادن 60 فریم راحت میگرفتی! وگرنه اگه بد فریم میده سیستمتون واسه بازی ضعیفه! البته بازی کلا خیلی سنگین هست و روی سیستمای معمولی هم اصلا خوب اجرا نمیشه!
من یک روشی توی صفحه 20 مشکلات قرار دادم که روی سیستمای که افت فریم میده میشه راحت باهاش بازی کرد گرچه بازی پر باگ میشه!

بعدشم فریم دهی ربطی به ارزش خود بازی نداره!!! نمیدونم چرا شما به بازی میگی آشغال! منم الان مثلا ACIV رو دارم بازی میکنم! فریم دهیم زیاد جالب نیست ولی بعد چند وقت خیلی واسم طبیعی شده و الانم نهایت لذتو دارم از بازی میبرم و معتادش شدم!

به خودم هیچ وقتم اجازه ندادم به هیچ بازیی بگم آشغال :)

اون روش ترکیبی که نوشه بودی رو قبلا دیده بودم ولی چون یه کم طولانی بود بیخیالش شدم. حالا برم امتحان کنم ببینم چی میشه. دستت درد نکنه

xpadder جدید رو هم بگیر:
Xpadder.v2013.07.18.Multilingual-WaLMaRT
-------------------------

کارت GT640 2GB که امتیازش 1280 هستش و کارت GT555m هم 936. واقعا نمیدونم چجوری با این کارتهای ضعیف, این بازی ران شده؟!

-------------------------

Damage هم باید معقول باشه برای یه بازی Arcade نه اینقدر اعصاب خورد کن.

بین F12 و Veneno هم نمیدونم کدوم بهتره من چون لامبورگینی خوشم میاد, انتخابش کردم و واقعا هم عالیه. هر کدومو که بیشتر خوشت میاد همونو انتخاب کن.
والا واسه منم ران میشه، فقط فریم افتضاحه.
من که اصلا با این فریم عادت ندارم، کلا نمیتونم بازی کنم:|
اگه بشه درستش کرد که خوبه!

- - -ویرایش - - -

اگه سیستم شوما قوی هست که باید با اون روشی که دوستان توی تاپیک مشکلات قرار دادن 60 فریم راحت میگرفتی! وگرنه اگه بد فریم میده سیستمتون واسه بازی ضعیفه! البته بازی کلا خیلی سنگین هست و روی سیستمای معمولی هم اصلا خوب اجرا نمیشه!
من یک روشی توی صفحه 20 مشکلات قرار دادم که روی سیستمای که افت فریم میده میشه راحت باهاش بازی کرد گرچه بازی پر باگ میشه!

بعدشم فریم دهی ربطی به ارزش خود بازی نداره!!! نمیدونم چرا شما به بازی میگی آشغال! منم الان مثلا ACIV رو دارم بازی میکنم! فریم دهیم زیاد جالب نیست ولی بعد چند وقت خیلی واسم طبیعی شده و الانم نهایت لذتو دارم از بازی میبرم و معتادش شدم!

به خودم هیچ وقتم اجازه ندادم به هیچ بازیی بگم آشغال :)
نکنه ACIV هم همینطوره؟!:|

دوستان کسی نتونست بازی رو کامل کنه و تمام ماشینهارو باز کنه؟
برای آزاد کردن لامبورگینی آونتادور باید چیکار کنم ؟

بازی رو که تمام کردم ولی کامل نشده ! (البته Racer career ) :d اماماشینها هم باز شدن و فقط باید speed point داشته باشی تا ماشینها رو بخری . برای آزادکردن اونتادور اول باید بری جلو تا rankت بیاد بالا و اونتادور باز بشه . بعدش 235000 Speed point لازمه تا بخریش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or