Multi Platform Need for Speed: Rivals

ناشر:Ghost Games
سازنده:EA
پلتفرم:PC/X360/PS3/PS4 XBOX One
تاریخ انتشار:19 نوامبر

با تشکر از ( The Master Miller)
بازی در Redview County جریان دارد که داای جزئیات زیادی است.
استفاده از قابلیت Need for Speed Network که از سیستم Autolog بهره می‌بره: گیمران می‌توانند وضعیت خود را با قیه مقایسه کنند دوستانشان را به رقابت دعوت کنند، و نکات مثبت خود را با دوستان و رقیبا به اشتراک بگذارند.
قابلیت شخصی سازی مانند استفاده از paintjobs جدید، شخصی سازی license plates، گذاشتن تصاویر برروی بنده ماشین و ارتقا ماشین.
Pursuit and Evasion Tech شامل 11 ارتقا گجت است که شامل turbo boosts است برای مسابقه دهندگان jammers و EMPs و برای پلیش‌ها shockwaves، ایست بازرسی و هلیکوپتر در دسترس است.
Ferrari در Rivals برگشته است آن هم پس از 7 سال در سری NFS. بازیکنان می‌توانند F12berlinetta را در بازی کنترل کنند.
قابلیت جدید AllDrive در بازی اجازه می‌دهد تا بازیکن تنها نباشد و با دوستان نیز بازیکی کند و مرزی بین بازی تکنفره و چندنفره وجود نداشته باشد.
بازیکنان قادر هستند در نقش پلیس‌ها باشند هر گروه قانون خود را دارد و دارای چالش high stakes است. مسابقه دهندگان بسیار سریع فرار می‌کنند و سعی می‌کنند به هدف خود برسند یعنی infamous شوند.
بازیکنان می‌توانند Speedpoints بدست بیاورند که از طریق فرار از دست پلیس امکان پذیر است، و باعث باز شدن ماشین‌های جدید و آیتم‌ها جدید می‌شود وقتی دستگیر شوید Speedpoints نیز از بین می‌رود.
در نقش پلیس باید گروهی کار کنید و درجه خود را بین نیرو‌های پلیس با دستگیر کردن رانندگان افزایش دهید. رسیدن به درجه‌ها بیشتر باعث آزاد شدن ماشین‌های بیشتر پلیس و قابلیت‌های پیشرفته جدید می‌شود."
پیش خرید بازی Nissan GT-R Black Edition پلیش که ماشین پیشرفته‌ای است را با قابلیت ارتقا و شخص سازی در دسترس قرار می‌دهد.
بازی جزء تفاوت در گرافیک پیشرفته برای کنسول‌های نسل بعد و تعداد بیشتر بازیکنان در بخش آنلاین به همراه تاثیرات آب و هوایی هیچ تغییر در محتوی با کنسول‌های فعلی ندارد.
محیط بازی open-world و بسیار شبیه به Most Wanted است.

• Like
Reactions: Majid.yadegari
خوب مثه اینکه به گفته دوستان با یه سری آبکی دیگه از NFS طرفیم./:)
آخر آرزوی یه ریسینگ مثه Carbon رو دلمون موند. سال دیگه هم احتمالا با shift 3 برمیگردن.

آخر آرزوی یه ریسینگ مثه Carbon رو دلمون موند. سال دیگه هم احتمالا با shift 3 برمیگردن.

باو بذارين خودمون بازي كنيم ببينيم چه طوره . من خودم هنوز بازي به دستم نرسيده ولي با اين چيزايي كه خوندم يكم سطح توقعاتم از بازي آمد پايين . ولي خب اينا همش نظرات شخصي بوده !! به نظر من كه هر چي هم باشه باز از MW2012 بهتره .

Shift 3 عمرا ساخته بشه! Sm داره project cars رو میسازه! البته ممکنه یکی از استدیوهای داخلی مثل همین Ghost بازی رو بسازه

اتفاقا نسبت به نسخه قبلی (MW2012) ، هم از گیم پلی بهتر و متنوع تری و هم از گرافیک بهتری برخورداره. بازی بشدت گرافیکش آدم را جذب میکنه.
Carbon یه نسخه تکراری از Most Wanted و یه مقداری هم UG2 بود که اصلا به موفقیت اونها دست پیدا نکرد.
-------------------------------------
میگم کسی احساس من را داره (صدای بازی انگار یه مقدار پایینه. تنظیمات آنچنانی هم وجود نداره. مثلا نمیتونی صدای Engine ماشین را ببری بالا، یا صدای Vioce را کم و زیاد کنی. کلا یه صدای موزیک هست و یه SFX و یه Dynamics که زیاد بدرد بخور نیست
-------------------------------------
ماشین تحت هدایت شما هم به نظر نسبت به screen کمی دوره. انگار داری ریسینگ ماشین اسباب بازی، بازی میکنی.. کسی واسه این مشکل راهی نداره؟؟؟ قبلا تعداد View Mode ها 4 5 تا بود. الان فقط 2 تا هست. که یکی فقط جاده را نشون میده که به لعنت خدا نمی ارزه، یکی هم خیلی دوربین به عقب میره و حس ریسینگ را از آدم میگیره.!!!

خوش به حال اون گيمرايي كه واقعا گيمرن و آنلاين هم ميتونن بزنن !! :(

!!!!!!

من هم ميخوااااااااااام . :((:((
البته واسه ما كه تو آمريكا نيستيم مهم نيست ولي واقعا تو روح اوني كه ببره ! :d

دوستان بدنه رو نمیشه اسپورت کرد؟

چون من فقط تا جایی که دیدم رنگ میشه تغییر داد و موتور رو تقویت کرد

هر چی گشتم برای اسپورت و کاستومایز کردن بدنه ماشین چیزی ندیدم

اگه نداشته باشه که خیلی مضخرفه واقعا تمام حس و حال اسپورت کردن به تغییر و تحول بنده ماشین هست

دوستان بدنه رو نمیشه اسپورت کرد؟

چون من فقط تا جایی که دیدم رنگ میشه تغییر داد و موتور رو تقویت کرد

هر چی گشتم برای اسپورت و کاستومایز کردن بدنه ماشین چیزی ندیدم

اگه نداشته باشه که خیلی مضخرفه واقعا تمام حس و حال اسپورت کردن به تغییر و تحول بنده ماشین هست

راستش من كه هنوز بازي نكردم اما ميدونم كه body kit و اسپويلر و از اينجور چيزا نيست تو بازي !!! واقعا حيف شد كه همچين آپشن عالي اي رو نذاشتن داخل بازي .

من امروز بازی رو اجرا کردم. اول اینکه تو 10 مین اول بیخیالش نشدم و این جای خوشحالیه
اولش شلوغی صفحه شاید اذیت کنه اما کم کم عادی میشه.از اون حالت سینمائی اول هر مرحله خوشم اومد.به نظرم هوش مصنوعی بازی خوبه و این قضیه وقتی که نقش پلیس رو داریم بهتر به چشم میاد. فقط دوتا چیز شاید به چشم فن های قدیم NFS آزار دهنده بیاد اونم کامل نبودن این سریه.یعنی میراث دار بی نقصی نیست. قسمت تیونینگ و آپشن اونجوری که باید راضی کننده نیست و میتونست خیلی بهتر باشه.مساله دیگه پائین بودن حالت چلنج بازیه من رو زیاد جذب نمیکنه آخه تنها دلیل خوب بودن Most Wanted به جون خریدن اون همه زحمت واسه بدست آوردن ماشین آخرین رهبر هر گروه بود که شاید خیلی ساده به نظز برسه اما همه لذت بازی همون بود.اما تو این سری کافیه چپتر ها رو تموم کنی و بعد اون ماشین ها بدون کم شدن پوینت شما آزاد میشن و فقط واسه تیونیگ و امکانات دیگس که باید خرج کرد. در کل دوست داشتی می تونه باشه اما فراموش نشدنی نه

3i09gl77i6k71gtohvl.jpg

xnn5hag8ymj19ddsy3h.jpg

3p75_nfs14_2013-11-23_14-44-38-57.jpg

eay1_nfs14_2013-11-23_14-42-42-21.jpg

fot_nfs14_2013-11-23_14-49-03-96.jpg

lvvn_nfs14_2013-11-23_15-36-24-97.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان من توی بخش مسابقات همه مسابقات توی نقشه رو رفتم و طلا گرفتم

تایمری ها -فرار از دست پلیس -مسابقات الان هیچ مسابقه دیگه ای جدید باز نشده که من برم باید الان چی کار کنم؟

لول 3 هم هستم الان

دوستان بازی چه جوری سیو میشه؟ من تو این چند روز 10 مرتبه بازی رو از اول شروع کردم.
میره تو بازی و یه مسابقه میده و بعدش از پلیس فرار میکنه و بعدش یه رقیب برای مسابقه پیدا می کنه اما سیو نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or