Need for Speed: Rivals | Xbox 360

سلام علیکم یکی از فروشنده های معتبر عنوان کرده که بازی hd پک نداره و این دوستانی که میگن این چنین پک رو بازی هست مطمئن خود nfs رو دانلود کردن ؟!:-/:d
شما یادت باشه هرچی فروشنده ها میگن کاملا برعکسش درسته ، اونا هم نآگاه هستن بنده خداها میخوان سی دی بفروشن ، hd pack نمیدونن کلا چی هست ، ؟

هیچ ربطی به حجم بازی یا تک دیسک بودنش نداره. بازی دارای اچ دی پک هست و نصبش هم اجباریه. حتمت هم باید روی هارد خود کنسول نصب بشه و روی فلش مموری قابل نصب نیست. یعنی این بازی درست شبیه به بتلفیلد 4 هست. از قرار معلوم الکترونیک آرتز یه سنت جدید رو پایه ریزی کرده و از این به بعد احتمالا اکثر بازی های این شرکت دارای همین خصوصیت خواهند بود

هیچ ربطی به حجم بازی یا تک دیسک بودنش نداره. بازی دارای اچ دی پک هست و نصبش هم اجباریه. حتمت هم باید روی هارد خود کنسول نصب بشه و روی فلش مموری قابل نصب نیست. یعنی این بازی درست شبیه به بتلفیلد 4 هست. از قرار معلوم الکترونیک آرتز یه سنت جدید رو پایه ریزی کرده و از این به بعد احتمالا اکثر بازی های این شرکت دارای همین خصوصیت خواهند بود

منبع ؟ :-/

یا باید همه کنسولها رو با هارد میدادن بیرون
یا حالاکه کنسولها با هارد و بی هارد هست غلط میکنن نصب رو اجباری رو هارد میکنن
من خودم کنسولم 250 هست ولی اونی که به هر دلیل 4 گیگ خریده مگه گناه کرده؟!!!!
اینام آخره نسلی دیگه دارن هر غلطی دلشون میخواد میکنن

با سلام حامل یه خبر بدم ! تسلیت عرض میکنم :(:((

NEED FOR SPEED RIVALS REQUIRES AN XBOX 360 HARD DISK DRIVE WITH 3GB AVAILABLE STORAGE SPACE. YOU CANNOT PLAY WITH FLASH MEMORY STICKS OR INTERNAL FLASH MEMORY SUCH AS THE MEMORY ON THE XBOX 360 SLIM 4GB MODEL. HARD DRIVE IS SOLD SEPARATELY FOR XBOX 360 4GB, AND ORIGINAL XBOX 360 ARCADE, CORE CONSOLES.
منبع :
Need For Speed Rivals for Xbox 360 - Official Site | Need for Speed

آخرین ویرایش:
بازیو گرفتم و انجام دادم! نمیدونم چی بگم! واقعا افتضاح بود! اونایی که Nfs باز هستن میفهمن چی میگم!کلا از وقتی رفتم داخل بازی و آرم Ea اومد حالم بهم خورد! یعنی من فکر کرده بودم دیگه ایندفعه جبران چند سال پشت سر هم که NFS گند زد بود! ولی اینم یه افتضاح بزرگتر از اونا بود!

چی شده، احتمالا داستان و تیونینگ نداره دوباره، آره؟! 8-|

این چه وضعیه،HD Pack خره کیه؟بازی میدی بیرون دیگه چرا شرط می‌ذاری مرتیکه ****.بگو نمی‌خوام یه سری بازی کنن دیگه.بی‌ ****ها
معلوم نیست باباشونو مسخره کردن یا مارو؟خو الان اونایی که هارد ندارن چه گناهی کردن؟)x
.
.
از همون اول گفتم این ماکروسافت میخاد پاچه کنه خیلی دی*ثه :|

من که هارد اکسترنال دارم باید چیکار کنم ؟
مگه 1.5 گیگ نیست ؟ خو چرا نمیشه رو 4 گیگ نصب کرد ؟
کامیاب جان اول اینکه رو اکسترنال نميشه بعضی فایلها هستند که کد دارند یعنی روی هارد اینترنال دستگاه فقط جواب میده این فایلها از قبل تعریف شده هستنند یعنی با جابجایی شناسایی نمی شند حتی روی دستگاهای جیتگ و گلیچ.

سلام
من کنسول جیتگ دارم بازی nfs.rرا میذارم داخل کنسول میگه اپدیت کن بعد اکسترکت کردن اپدیت اخرش ارور میده ویک تعدادی کد میاند باید چکار کنم؟

دوستان خواهشا یکی بیاد از خود بازی بگه که تیونینگ چجوریاست؟ گرافیک اونجوری که باید باشه هست؟ صحنه های برخوردها مثل نسخه ی قبله یا اصلاح شده؟ نقشه بازی چجوریاست؟

Last edited by a moderator:
اقا جانه امام زاده بیژن یکی بیاد یه توضیح به ماهم بده :( اول اینکه این قضیه HD چیه..؟؟یعنی بازی مثله Dragon Dogam هست.؟بعدش یه توضیح بده مختصر درباره بازی بده که اصلا ارزش داره پول بابتش بدیم یا نه.؟ :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or