Need for Speed: Rivals | Xbox 360

اقا من شرمنده ام ببخشید ، بازی های ea مثل این که hd pack سرایت کرده بهشون ، خلاصه که من که هارد ندارم مجبورم قیدشو بزنم.

آخرین ویرایش:
من چون موتورش فروست بایت 3 بود پرسیدم .چون بتل 4 نصبی بود.شما هم لحن صحبتتو درست کنی بهتره

بله حدس شما درست بود دوست عزیز
بازی اچ دی پک هم داره به حجم 1.6 گیگ و متاسفانه هم فقط روی هارد ایکس باکس نصب میشه و روی فلش و هارد اکسترنال نصب نمیشه دقیقا مثل بتل

ضمنا داشبورد رو هم آپدیت میکنه به 16537

آخرین ویرایش:
بله حدس شما درست بود دوست عزیز
بازی اچ دی پک هم داره به حجم 1.6 گیگ و متاسفانه هم فقط روی هارد ایکس باکس نصب میشه و روی فلش و هارد اکسترنال نصب نمیشه دقیقا مثل بتل

ضمنا داشبورد رو هم آپدیت میکنه به 16537
آپدیت دشبورد شکل ظاهری دشبورد رو که عوض نمی کنه؟
گرافیک بازی چجوریاست؟

عزیزم تو تاپ2دانلود گزاشتتش و کمتر از 8 گیگه و 1 دی وی دیه.چرا اطلاعات غلط میدین؟؟

یک سواال خیلی خیلی خیلی مهم دارم. میشه این بازیو به صورت شبکه کاملا افلاین با چند دستگاه مولتی پلیر زد؟

من دانلود کردم.
رایتشم کردم.
فقط موقع اجرا میخواد HD Pack بریزه تو هارد
ولی دستگاه من 4GB هست و وقتی روی همون مموری می زنم میگه حتما روی هارد باید نصب بشه
راهی نداره تو همون 4GB نصب بشه؟؟؟

بازیو گرفتم و انجام دادم! نمیدونم چی بگم! واقعا افتضاح بود! اونایی که Nfs باز هستن میفهمن چی میگم!کلا از وقتی رفتم داخل بازی و آرم Ea اومد حالم بهم خورد! یعنی من فکر کرده بودم دیگه ایندفعه جبران چند سال پشت سر هم که NFS گند زد بود! ولی اینم یه افتضاح بزرگتر از اونا بود!

بازیو گرفتم و انجام دادم! نمیدونم چی بگم! واقعا افتضاح بود! اونایی که Nfs باز هستن میفهمن چی میگم!کلا از وقتی رفتم داخل بازی و آرم Ea اومد حالم بهم خورد! یعنی من فکر کرده بودم دیگه ایندفعه جبران چند سال پشت سر هم که NFS گند زد بود! ولی اینم یه افتضاح بزرگتر از اونا بود!

دوست عزیز از چه لحاظ افتضاح بود؟ این سری رو گفتن که میخوان جبران گذشته رو بکنن و یه NFS خوب بدن بیرون یعنی این یکی هم گند زده؟

سلام علیکم یکی از فروشنده های معتبر عنوان کرده که بازی hd پک نداره و این دوستانی که میگن این چنین پک رو بازی هست مطمئن خود nfs رو دانلود کردن ؟!:-/:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or