Need for Speed: Rivals | Xbox 360

دوستان ،كساني كه بازي كردن ارزش خريد داره يا نه؟

Sent from iPad using Tapatalk

ارزش خرید؟!
اگه nfs رو نخری پس چیو میخوای بخری؟سالی یه بار میاد

تازه از نظر من که فوقالعادس!!
تازه گرافیکش هم خیلی خوب کار شده و قابل قبوله..و این که بگیم بازی برای نسل بعد طراحی شده پس تو این نسل جالب نیست..اصلا حرف درستی نیستش..
شما بخر بازی کن و لذت ببر

ارزش خرید؟!
اگه nfs رو نخری پس چیو میخوای بخری؟سالی یه بار میاد

تازه از نظر من که فوقالعادس!!
تازه گرافیکش هم خیلی خوب کار شده و قابل قبوله..و این که بگیم بازی برای نسل بعد طراحی شده پس تو این نسل جالب نیست..اصلا حرف درستی نیستش..
شما بخر بازی کن و لذت ببر
سالی یه بار کمه؟!:|
ولی در کل بازی خیلی خوبه تو این کمبود ریسینگ!

نسبت به نسخه قبلی افت کرده . به نظر من بازی برای نسل بعد طراحی شده تو این نسل چالب نیست
برادر من کجا افت کرده اتفاقا خیلی هم پیشرفت داشته این بهترین nfs که بازی کردم نسل بعدم همینه زیاد تغییر خاصی جز رزولوشن 1080 نداره برید بخرید حالشو ببرید

فکر نمیکنی یکمی پیاز داغش رو زیاد کردی ! کجای این شبیه فورزا هوریزون هست , البته وقتی میگی "" بازی زیبای "" یعنی فن فورزا هستی و زیاد نمیشه نظرت رو جدی گرفت

گرافیک هم به نظر من نسبت به نسخه قبلی بهتر شده
من طرفداری از هیچ بازیی نمیکنم دوست عزیز
خیلی خیلی عذر میخوام مجبور میکنید آدم رو به باز شدن دهان و گفتن!!!شما پس گرافیک داغون این سری برات خیلی خوبه!!!!لطف کن MW و حتی The Runرو دوباره بازی کن و دوباره مقایسه کن!!!
شما به چی میگی گرافیک خوب و پیشرفت؟!!!
مکانیزم بازی کاملا کپی برداریه!!!مثل اینکه هورایزن رو هم ندیدی!!!
بنده سالی یکبار هم نمیام نظر بدم اما این بازی چنان افتضاح و پس رفت بود که اومدم و نظر دادم
بعدشم لازم نیست به نظر بنده توجه بشه و مهم نیست اصلا واسم کسی توجه کنه یا نه!!!
انقدر تعریف نباشه از خودم توی دنیای گیم کهنه کردم بازی هارو که سرم میشه و فرق و تفاوت گرافیک و غیره رو میفهمم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or