Need for Speed :ProStreet

درسته که ea تنها nfs نیست ولی بیشترین طفدار ea واسه سری nfs هست و ea هنوز نتونسته عنوانی به جزابی nfs بسازه تمامی عنوانهای دیگش خاص هستن(همه کس نمی پسندن )

پس اینا چی کاره ان:time splitters-c&c-007 series-battlefield-medal of honor-burnout-freedom fighters-godfather-
بقیشم اینجان:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Electronic_Arts_games

MFS Pro Street یکی از ضعیفترین بازی های سبک ریسینگ چند سال اخیر هست(به غیر از بازی های تک CD :cheesygri) شک نکن هر چی بازی ریسینگ بزرگ امسال اومده از این بهتره..اگه هم تا حالا نخریدیش بهتره که نخری تا خاطره ی خوب نسخه های قبلی بازی برات خراب نشه:)

MFS Pro Street یکی از ضعیفترین بازی های سبک ریسینگ چند سال اخیر هست(به غیر از بازی های تک CD :cheesygri) شک نکن هر چی بازی ریسینگ بزرگ امسال اومده از این بهتره..اگه هم تا حالا نخریدیش بهتره که نخری تا خاطره ی خوب نسخه های قبلی بازی برات خراب نشه:)

اولین اینکه NFS نه MFS !! بعدشم اگر با بازی مشکلی داری .. میتونی بازی نکنی.. دیگه اونش به ماها ربطی نداره که بازی خوب هست یا بد.. اگر از بازی خوشت نمیاد خوب بازی نکن دیگه این **** چیه که مینویسی در مورد بازی ... راستی منظورت از تک CD چیه ؟!؟!:confused: (اینجا تاپیک 360 نه PC
ارزش گرفتن داره یانه؟
اونهایی که گرفتن pgr4بهتره یاnfs:love:

NFS خیلی بهتر از PGR 4 هست.. و ارزش خریدن رو هم داره...

اولین اینکه NFS نه MFS !! بعدشم اگر با بازی مشکلی داری .. میتونی بازی نکنی.. دیگه اونش به ماها ربطی نداره که بازی خوب هست یا بد.. اگر از بازی خوشت نمیاد خوب بازی نکن دیگه این **** چیه که مینویسی در مورد بازی ... راستی منظورت از تک CD چیه ؟!؟!:confused: (اینجا تاپیک 360 نه PC

NFS خیلی بهتر از PGR 4 هست.. و ارزش خریدن رو هم داره...
Decalist عزيز​

Sparda عزيز هم مثل بقيه نظرش رو گفته و شما نبايد اين طور طلبکارانه غلط ديکته اي بگيري .( يه نگاه به کيبورد بنداز . همه مي دونن m و n کنار هم هستند و بنده خدا سريع نوشته و پيش مياد ديگه ).
در ضمن خودت هم پرانتز را نبسته اي;)
هر کسي نظراش رو در مورد اين بازي گفته ، حتي خوده شما .
اميدوارم از حرف هام ناراحت نشده باشي .
من نسبت به همه شما دوستان عزيز ارادت دارم .;)
باتشکر​

شما ذرست می گویی این سری خیلی مسخره شده من خریدم بازی کردم بازی کردم بجای اینکه باهاش حال کنم بیشتر اعصابم را خورد می کرد در عوض بازی Dirtرا گرفتم وخیلی باهاش حال کردم

دوستان توی مسابقات Wheelie competition چه طوری میشه جلوی ماشین رو بالا آورد؟
من که هر کاری کردم ، نشد !

اولا" ماشینت باید قدرت کافی رو داشته باشه ( یعنی حداقل بالای 400 hp قدرت داشته باشه )
بعدش باید دنده ها رو خوب پر کنی ( یعنی تا خرخره :cheesygri ) البته با NOS

پ ن : nfs : pro خیلی هم خوبه نسبت به شماره های قبلی خیلی حرفه ای تر شده مخصوصا" توی قسمت Drift ولی خوب از لحاظ گرافیک و نو اوری یکم ضعیف بوده.

دوستان من سه تا سوال دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم:
1-بهترین ماشین برای مسابقه drag
چیه؟
2-چیجوری بفهمم کدوم ماشین برای drag خوبه؟ چه مشخصاتی داشته باشه؟ آخه یکی رو انتخاب کردم 220 بره اما تو drag خیلی دیر دنده عوض میکنه و آرومه

3-چیجوری میتونه ماشین رو بیارم بالا؟ کامل توضیح بدید

بسیار ممنون

دوستان من سه تا سوال دارم که اگه جواب بدید ممنون میشم:
1-بهترین ماشین برای مسابقه drag
چیه؟
2-چیجوری بفهمم کدوم ماشین برای drag خوبه؟ چه مشخصاتی داشته باشه؟ آخه یکی رو انتخاب کردم 220 بره اما تو drag خیلی دیر دنده عوض میکنه و آرومه

3-چیجوری میتونه ماشین رو بیارم بالا؟ کامل توضیح بدید

بسیار ممنون

کسی نبود؟؟؟

با سلام
خواستم نظرم رو در مورد این بازی بگم.بازیه بسیار ضعیفی هست و ذره ایی به nfs شباهت نداره.لرزش ماشین که بسیار مسخره و اعصاب داغون کن هست به طوری که بعد از 30 دقیقه بازی کردن دست شما رئشه میگیره و تا 1 - 2 ساعت اعصابتون داغون هست.
بازیهای dirt , forza بسیار مناسب تر هستن و قابل قیاس با این بازیه سطح پائین نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or