Need for Speed :ProStreet

شما از کجا این خبرو دیدی :eek:؟؟امکان نداره این خبرت حقیقت داشته باشه!!!!:-"

توی این سایت دیده بودم که الان هم بسته شده (خیلی وقت هست و منبع خبرش رو هم NFS-PLANET زده بود ) http://www.nfsu2.de/ کلا قبل از اینکه این بازی ساخته بشه قرار بوده که این بازی . آخرین بازی NFS باشه (توی اون سایت نوشته بود....

دوست عزیز Ea اگه بخواد Nfs رو تعطیل کنه باید بره نون خشک بفروشه !‌ مطمعن باش ی کی از همین روزا خبر ساختن ی عنوان جدید Nfs رو میدن .

چرا همه ی شماها Ea رو فقط توی NFS میبینید !؟! بابا Ea هزار تا بازی داره فقط که nfs نیست...:biggrin1:

چرا همه ی شماها Ea رو فقط توی NFS میبینید !؟! بابا Ea هزار تا بازی داره فقط که nfs نیست...:biggrin1:

درسته که ea تنها nfs نیست ولی بیشترین طفدار ea واسه سری nfs هست و ea هنوز نتونسته عنوانی به جزابی nfs بسازه تمامی عنوانهای دیگش خاص هستن(همه کس نمی پسندن )

آخرین ویرایش:
توی این بازی ماشین های شرکت Ferrari نیست ، از Lambogini هم فقط یدونه ماشین هست و از مدلهای تاپ Porsche مثل Carrera , GT3 هم خبری نیست .
این بازی کلا این ماشینها رو نداره یا اینکه میشه بدستشون آورد ؟ مثلا آزادشون کرد یا اینکه دانلود کرد ؟

کسی اطلاعی در این زمینه داره؟

آهان راستی BMW هاشم زیاد توپ نیستن مثلا M7 نداره.
بنز هم که اصلا نداره.
آخه چرا ؟

رضا جان من یک جایی خوندم که مثل این که برای کپی رایت اون ماشین ها به مشکل برخورد کرده.در ضمن نوشته بود چون سبک تغییر کرده مجبور شدن چند تا ماشین رو حذف کنن.

البته فکر می کنم فراری نیاز بود به بودنش توی این بازی.

اقا بازی چه طوریه گرافیک از forza 2 بالاتره? محیطها فرق داره با forza ? من با 2forza که حالم از هرچی بازی ریسینگه به هم خورد
حق این بازی اینه که از10 چند بگیره ؟

آخرین ویرایش:
رضا جان من یک جایی خوندم که مثل این که برای کپی رایت اون ماشین ها به مشکل برخورد کرده.در ضمن نوشته بود چون سبک تغییر کرده مجبور شدن چند تا ماشین رو حذف کنن.

ماشینهایی مثل اینها که گفتم میتونستن باشن .
مثلا Porsche GT2 داره ولی GT3 یا Carrera نداره.

رانندگی با فراری خیلی حال میده.

دوستان مثل اینکه این بازی یعنی NFS ProStreet آخرین بازی از سری های NFS هست... سری بازی های NFS به پایان رسید

من که فکر کنم این خبر راست نباشه
چون اگه اینجوری بود حداقل EA اخرین بازی از این سری رو در حد یه شاهکار میزد نه مثل Pro Street که تقریبا میشه گفت یه بازیه معمولیه

چون سیستم تخریب این بازی تغییر کرده یعنی تخریبها خیلی شدیدتر شده خیلی از کمپانی های اتومبیل سازی نمیخواستن ماشینشونو تو بازی به صورت یه اهن پاره ببینند واسه همینه که سیستم تخریبش محدود به چند قطعه ست و اکثر شرکت ها لیسانس خیلی از ماشین هاشون رو به EA ندادند
یه همچین قضیه ای تو بازی Burnout هم اتفاق افتاده که شما هیچ ماشین واقعی نمیبینی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or