Need for Speed :ProStreet

براي اينكه هميشه عجله داره و دست سازننده هارو باز نمي ذاره انصافا ea استعداد دروني سازننده ها رو كور مي كنه
اگه اين army of two هم اينطوري نشد:(
شما چرا اينقدر بد مي گي ؟
بايد بدوني كه پس از پايان Carbon ... گروه ساخت بكوب براي ProStreet كار كردن و EA حتي بعضي از بچه هاي MostWanted رو هم دوباره آورد تو تيم ... حبيب رو هم واسه اي اين نياورد چون داشت رو پروژه ي فيلم SpiderMan3 كار مي كرد ;) و به قرار داد EA نرسيد...
اينيم كه شماها بازي كرديد منم بازي كردم ... اين دموي بازيه ... 1 ماه ديگه وقت هست ... به نظر من كه مثل Halo3 ميشه ... همه مي گفتن گرافيش كه ضايعس تا ببينيم گيم پلي چي باشه :eek::eek:... حالا اينم همين ميشه ، همه بعد از رليز مي خرن :love:

اینم یه حرفیه.

اما خب خدایی اونقدر که سری UnderGround چسبید و Most Wanted این کربن اصلا جالب نبود.حالا هم که فضا محدود شده نشون میده شده مثل PGR

اينيم كه شماها بازي كرديد منم بازي كردم ... اين دموي بازيه ... 1 ماه ديگه وقت هست ... به نظر من كه مثل Halo3 ميشه ... همه مي گفتن گرافيش كه ضايعس تا ببينيم گيم پلي چي باشه :eek::eek:... حالا اينم همين ميشه ، همه بعد از رليز مي خرن :love:

بابا بی خیال Halo رو NFS یکی نکن:eek:

شما چرا اينقدر بد مي گي ؟
بايد بدوني كه پس از پايان Carbon ... گروه ساخت بكوب براي ProStreet كار كردن و EA حتي بعضي از بچه هاي MostWanted رو هم دوباره آورد تو تيم ... حبيب رو هم واسه اي اين نياورد چون داشت رو پروژه ي فيلم SpiderMan3 كار مي كرد ;) و به قرار داد EA نرسيد...

ساختن Pro Street بعد از تموم شدن MW شروع شد یعنی زودتر از ساخته شدن کربن! ;)

من هم امروز دموی قابل بازی این بازی رو تهیه کردم
گرافیک زیبایی داره اما اونایی که از طرفتاران این بازی هستن بار اول که این بازی رو بازی کنن به طور کامل تو ذوقشون میزنه طوری که کلی افسوس میخورن که چی شده اسم این بازی رو گزاشتن nfs
باید انتظارات رو بیاری پایین تا از این بازی خوشت بیاد.مقصود حرفام با اونایی هست که کشته مرده نسخه هایه قبلی این بازی هستن

آخرین ویرایش:
درود
فقط کافیه 1000 چوق مایه خرج کنید و دموش رو تهیه کنید،بعد متوجه عمق فاجعه میشید

دمو بازي برا 360 اين قيمته
خدايش راست ميگي كجا داره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا الان دمو بازي ها 360 رو نخريدم؟؟؟

اما خب خدایی اونقدر که سری UnderGround چسبید و Most Wanted این کربن اصلا جالب نبود.حالا هم که فضا محدود شده نشون میده شده مثل PGR
نگو ترو خدا!!
mw کجا سری ضعیف underground کجا؟
اصلا به نظره من قوینرین nfs اول highstakes1 دوم mw!

آقا کی اینجا شایعه کرده بود هیلاری داف تو این بازیه!؟:confused: باید بره عینک بخره!
در ضمن این بازی تقریباً یک سال میشه که دارن میسازند!بعد کربن!
این بازی از نظر گرافیک آخرشه اما نمیشه رو گیم پلیش زیاد حساب کرد!در کل هم بازی خوبی هست!;)
این بازی 14 نوامبر منتشر خواهد شد که منم نمیدونم چند شنبه میشه تو ایران! من هم این بازی رو پری اوردر کردم و نفر اولی هستم که میخرمش!
در کل این بازی فقط حالش بیشتر هست و دارای یک پارتی کوچک هم میباشد! و تنها برای افراد با دست فرمون و حرفه ایی مثل من نیست و همه میتونن این بازی رو به راحتی انجام بدند! مطمئنید 4 شنبه میاد؟:confused::eek:ایول پس من چهار شنبه باید خونه باشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or