Need For Speed Most Wanted | Xbox 360

• Thread starter Thread starter byydaar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط تنها مشکلش اینه که بازی اصلاً داستان نداره فقط یک رسینگ سادست مسابقه و دریفت همین من زیاد خوشم نیومد چون بیشتر دنبال بازیهای داستانیم اگر نه از لحاظ گرافیک و فیزیک تصادفات خوبه کلاً اونهایی که مثل من داستان براشون مهمه بیخیال این بازی بشن بهتره

داداش بازی RPG نیست که داستان داشته باشه!:-"

میشه بگی داستان این بازی ها کجاش بود!
Motorstorm-twist Metal-NFS Hotpersuit-Burnout-Dirt-Grid-Split Secend-Rodge Racer-Blur-Forza-Gran Turismo-Shift و.....(خیلی زیاده و خواستی بگو بازم مثال بزنم)

لطفا ایراد الکی نگیرید و کی گفته بازی ماشین باید داستان داشته باشه....:|

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:40 PM ارسال شده بود ----------

به معنای واقعی فوق العادس.اگر پول داشتم حتما اوریج بازی رو میخریدم.چون ارزشش رو داره.:| موسیقی و گیم پلی و گرافیک تکنیکی و طراحی محیط و صحنه و چرخه ی شب و روز و طراحی تکنیکیه ماشین ها دیوانه کنندس.تکسچر ها هم به خودی خود حرفی برای گفتن نذاشتن.دیمیج هم از این واقعی تر و دریفت هم از این زیبا تر نمیشه.

آهنگ هارو هم با دکمه ی RB میشه عوض کرد و نیترو هم واقعا عالیه. همونطور که قبلا گفتم بازگشتی دوباره بر سری NFSهستش.

جای ما خاای.....:d

داداش چند تا زاویه دوربین داره این شاهکار.....>:d<

داداش بازی RPG نیست که داستان داشته باشه!:-" میشه بگی داستان این بازی ها کجاش بود! Motorstorm-twist Metal-NFS Hotpersuit-Burnout-Dirt-Grid-Split Secend-Rodge Racer-Blur-Forza-Gran Turismo-Shift و.....(خیلی زیاده و خواستی بگو بازم مثال بزنم) لطفا ایراد الکی نگیرید و کی گفته بازی ماشین باید داستان داشته باشه....:| .....>:d

خب بازی رو گرفتم و بازی کردم همه چیش عالیه چه گرافیکی چه تو گیم پلی(که عین همون HPهست) ولی خب من از فورزا خیلی بیشتر خوشم اومد مخصوصا گرافیکی که یه سرو گردن بالاتره

گیم پلی بازی اصلاً شبیه HP نیست. بیشتر شبیه NFS های سری بلک باکسه.
فقط تنها مشکلش اینه که بازی اصلاً داستان نداره فقط یک رسینگ سادست مسابقه و دریفت همین من زیاد خوشم نیومد چون بیشتر دنبال بازیهای داستانیم اگر نه از لحاظ گرافیک و فیزیک تصادفات خوبه کلاً اونهایی که مثل من داستان براشون مهمه بیخیال این بازی بشن بهتره

خیلی ها NFS رو به خاطر گیم پلی اش بازی میکنن نه داستانش. اسکایریم داستانش خیلی بهتره!

گیم پلی بازی اصلاً شبیه HP نیست. بیشتر شبیه NFS های سری بلک باکسه.

ما آخر نفهمیدیم گیم پلی بازی بالاخره شبیه HP هست یا سری قدیمی؟:-s

آخه NFS هر عنوانش گیم پلی خاص خودش رو داره و من یادم نمیاد 2 تا NFS با گیم پلی یه جور بازی کرده باشم....:whistling:

البته اونجوری که از تریلر ها متوجه شدم به نظرم گیم پلی همون گیم پلی HP هست ولی یه جاهایی اصلاح شده و واسه بهتر پیچیدن باید هم از دستی و هم از ترمز استفاده بشه....;)

داداش بازی RPG نیست که داستان داشته باشه!:-"

میشه بگی داستان این بازی ها کجاش بود!
Motorstorm-twist Metal-NFS Hotpersuit-Burnout-Dirt-Grid-Split Secend-Rodge Racer-Blur-Forza-Gran Turismo-Shift و.....(خیلی زیاده و خواستی بگو بازم مثال بزنم)

لطفا ایراد الکی نگیرید و کی گفته بازی ماشین باید داستان داشته باشه....:|

بابا most wanted قبلی به خدا به خاطر داستانش بود که آدم پاش میخکوب میشد

بچه ها کل بازی یه طرف اهنگاش یه طرف!!!یعنی همون دموی اول بازی که muse پخش میکنه ادم میره تو حس بدجووور....!!!گیم پلی هم روونه و خیلی اسون شده یعنی مثلا با 300تا راحت پیچ رو میپیچه!:دی البته فکرکنم چون فورزا زیاد بازی کردم فکر کنم اینجوری حس میکنم!
تیونینگ هم در سطح ابتدایی هست یعنی مثلا شما یه مسابقه رو اول شی نیترو میده میتونی انتخابش کنی....یکی از قسمتای سخت بازی هم enviromentـه!یعنی فرت و فرت میخوری به یه پیاده رو یا یه ورودی پل یا چیزای دیگه! بازی حس سرعت رو خوب القا میکنه و هیجانش در سطح بالایی قرار داره:>
دلم واسه نیترو تنگ شده بود واقعا!کاش تو فورزا هم نیترو میزاشتن....>:)
در ضمن مپ بازی هم خیلی کوچیکه!یعنی بزرگتر نمیشه اگه جلو بریم؟!

من هم امروز عصر بازی رو تهیه کردم
در یک کلا واقعا عالی هستش و فوق العاده :)
گرافیک بسیار دلچسبی داره و نورپردازی عالی:)
ار گیم پلی و روان بودن بازی هیچی نمیگم خودتون تست کنید تا حس سرعت و آدرنالین بدنتون بیاد تو دهنتون بخصوص وقتی نیترو رو تقویت میکنید واقعا شتابش واووووووووووووووووووووووووو میشه :)
موسیقی واقعا فوق اعاده بود بخصوص در صحنه ابتدای بازی با اون ماشین استون مارتینش :)
در کل بنظرم من برنده امسال بازی های اتوموبیل رانی چیزی نیست بجز NEED FOR SPEED MOST WANTED 2012 بزرگ:)

بابا most wanted قبلی به خدا به خاطر داستانش بود که آدم پاش میخکوب میشد

کاملا این حرف تایید میشه.قبلی هم اگر Razor و میا رو نداشت اینقدر طرفدار پیدا نمیکرد.

اون بازیهایی که اسم بردین هیچکدومشون اسم Most wanted رو نداشتن برای همین ازشون انتظاری هم نیست.
حیف که داستان نداره وگرنه میگرفتمش:(

میدونید داستان فلسفی MW2005چقدر بچه های بازیسنتر رو معتاد و درگیر خودش کرده...مخصوصآ اون قسمت که میا اسلحه از اونجا دراورد بچه ها تعادل هورمونی بدنشون بهم خورد الان دنبال ادامه ی داستانن که به حالت اول برگردن!
یعنی میخواید از بازی ایراد بگیرید یه چیزی بگید که مضحکه نشید. نسخه ی قبلی چه داستان توپی داشت....یه عده گروه مسابقات زیرزمینی ماشینت رو با ازت میگیرن یکیشون پلیس از آب در میاد بقیه رو دستگیر میکنن تو از شهر فرار میکنی میگم خوبه بدیم کریس نولان فیلمش کنه؟!

الکی از بازی طرفداری نکنید . الان که فهمیدم داستان نداره حالم خیلی گرفته شد
یادش بخیر تو most wanted قبلی black list داشتیم . هی میرفتیم بالاتر تا میرسیدیم به نفر اول razor >:d<
اصلا یه حس رقابت و انتقام داشتم موقع بازی کردن :d
اون bmw خوشگله که اول و آخر بازی هم میداد بهمون رو هم هیچوقت یادم نمیره :x
برم اینو بخرم ببینم چیکارش کردن

---------- نوشته در 01:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

میدونید داستان فلسفی MW2005چقدر بچه های بازیسنتر رو معتاد و درگیر خودش کرده...مخصوصآ اون قسمت که میا اسلحه از اونجا دراورد بچه ها تعادل هورمونی بدنشون بهم خورد الان دنبال ادامه ی داستانن که به حالت اول برگردن!
یعنی میخواید از بازی ایراد بگیرید یه چیزی بگید که مضحکه نشید. نسخه ی قبلی چه داستان توپی داشت....یه عده گروه مسابقات زیرزمینی ماشینت رو با ازت میگیرن یکیشون پلیس از آب در میاد بقیه رو دستگیر میکنن تو از شهر فرار میکنی میگم خوبه بدیم کریس نولان فیلمش کنه؟!
نه عزیز جان . کسی به غیر از شما تعادل هورمونیشو از دست نداده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or