HoSIs کاربر سایت Sep 13, 2013 #18 میشه یه نفر در مورد بخش آنلاین این بازی یه توضیح مختصری بده که بفهمیم ارزش بن شدنو داره یا نه...؟
M MisTerV4MP کاربر سایت Sep 13, 2013 #19 نوشته شده توسط HoSIs: میشه یه نفر در مورد بخش آنلاین این بازی یه توضیح مختصری بده که بفهمیم ارزش بن شدنو داره یا نه...؟ بیشتر... خیلی بازی خوبیه مخصوصا مولتیش ارزش بن داره :-) Sent from my ST18i using Tapatalk 2
نوشته شده توسط HoSIs: میشه یه نفر در مورد بخش آنلاین این بازی یه توضیح مختصری بده که بفهمیم ارزش بن شدنو داره یا نه...؟ بیشتر... خیلی بازی خوبیه مخصوصا مولتیش ارزش بن داره :-) Sent from my ST18i using Tapatalk 2
Death Writer کاربر سایت Sep 18, 2013 #20 نوشته شده توسط HoSIs: میشه یه نفر در مورد بخش آنلاین این بازی یه توضیح مختصری بده که بفهمیم ارزش بن شدنو داره یا نه...؟ بیشتر... دو بخش داره create a friends game یا find a public game که در هر کدوم 8 بازیکن میتونین با هم رقابت کنن در یخش های race , team rece , challenge , speedtest که میتونه محدودیت های انتخاب ماشین هم داشته باشه. اگه با رفقا بزنی خیلی حال میده :d
نوشته شده توسط HoSIs: میشه یه نفر در مورد بخش آنلاین این بازی یه توضیح مختصری بده که بفهمیم ارزش بن شدنو داره یا نه...؟ بیشتر... دو بخش داره create a friends game یا find a public game که در هر کدوم 8 بازیکن میتونین با هم رقابت کنن در یخش های race , team rece , challenge , speedtest که میتونه محدودیت های انتخاب ماشین هم داشته باشه. اگه با رفقا بزنی خیلی حال میده :d
B B@tman-Forever کاربر سایت May 3, 2015 #22 دوستان مولتی این بازی به چه صورت هست ؟ فقط باید مسابقه داد تو شهر یا میشه راحت هم دیگه رو دید و ازادانه به هم کوبید با ماشین ؟
دوستان مولتی این بازی به چه صورت هست ؟ فقط باید مسابقه داد تو شهر یا میشه راحت هم دیگه رو دید و ازادانه به هم کوبید با ماشین ؟
IMANOKA کاربر سایت May 3, 2015 #23 مگه کسی تو سرورا هست؟ همون موقع هم که اومده بود من خیلی بازی کردم تو سرورا شاید 40 نفر هم نبود...(همشون هم هیچی بلد نبودن)
مگه کسی تو سرورا هست؟ همون موقع هم که اومده بود من خیلی بازی کردم تو سرورا شاید 40 نفر هم نبود...(همشون هم هیچی بلد نبودن)