Multi Platform Need For Speed: Most Wanted ( 2012)

07394224301790890854.jpg

Developer: CriterionGames
Publisher: Electronic Arts
Genre: Racing open-world
Platform: PC/PS3/Xbox 360/PS Vita/IOS/ANDROID
Release Date: 30, october 2012

ماشین های پلیسی که در بازی فعلا تایید شدند:
Corvette C6 Z06 Police Interceptor
Dodge Charger SRT-8 Police Interceptor
Ford Police Interceptor Utility
Ford Crown Victoria Police Interceptor
S.W.A.T. Truck
ماشين هاي فعلي :

Porsche 911 Carrera S
[FONT=&amp]BMW M3 Coupé[/FONT]
Lamborghini Aventador LP 700-4
Ford Mustang Boss 302
Subaru Cosworth Impreza STI CS400

• Chevrolet Camaro ZL1
  • Ford GT
  • Corvette ZR1
  • Hummer H1 Alpha
  • Ford F-150 SVT Raptor
  • Marussia B2
  • Chevrolet Corvette ZR1
  • Porsche 918 Spyder
  • Mercedes-Benz SL65 AMG Black Series
    SRT Viper GTS
    Shelby Cobra 427
    Tesla Roadster
    Pagani Huayra
    Mercedes-Benz SLS AMG
    McLaren MP4-12C
    Maserati GranTurismo MC Stradale
    Lexus LFA
    Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante
    Lamborghini Countach 5000QV
    Koenigsegg Agera R (2013
    Ford Focus RS
    Dodge Challenger SRT-8
    Caterham Superlight R500
    Bentley Continental Supersports
    Audi A1 Clubsport quattro
    Ariel Atom
    Aston Martin V12 Vantage
  • Buggati Veyron 16.4 Super Sport
    BMW M3 GTR
    Bentley Continental Supersports Convertible
    Mono
    Audi R8 GT Spyder
    Alfa Romeo 4C (Concept)

[FONT=&amp]1- در بازي ميتوانيد با 10 [/FONT]Boss[FONT=&amp] يا به قول معروف [/FONT]Blacklist[FONT=&amp] مسابقه دهيد مانند بازي قبلي [/FONT]NFS MW[FONT=&amp] كه 15نفر بلك ليست داشت .2-بازي مانند سري Burnout [/FONT][FONT=&amp] حالت [/FONT]open world[FONT=&amp] دارد و مسابقات را به سبكBurnout [/FONT][FONT=&amp] انجام خواهيد داد.[/FONT]
[FONT=&amp]3- حالت [/FONT]Autolog[FONT=&amp] به بازي برگشته و ميتوانيد با دوستانتان رقابت كنيد مانند [/FONT]Need for Speed: Hot Pursuit[FONT=&amp] 2010[/FONT]
[FONT=&amp]4- ميتوانيد با رقابت با ديگران [/FONT]Speed Points[FONT=&amp] كسب كنيد [/FONT]​
[FONT=&amp]5- بازي از فيزيك خوبي برخوردار است طراحي و نحوه نشان دادن خسارت و تخريب ماشين ها بخوبي مانند [/FONT][FONT=&amp] انجام شده است .[/FONT]
6- اپگريد كردن ماشنين هاي هم كه خواسته طرافداران است نيز در بازي تاييد شده است.7- موتور گرافيكي بازي موتورارتقا يافتهChameleon است كه تو NFS HP 2010 استفاده شده بود.
8-قابلیتی وجود دارد که هر ماشینی که نیاز داشتید رو بتوانید در هرجا که دید با ماشین فعلی خود تعویض کنید.9-مثل پارادایس برای اینکه ماشینی را جزو لیست ماشین های موجود خود بکنید باید ان ماشین را پیدا کرده و در مسابقه نابودش کنید
تریلر
[video]http://e3.gamespot.com/video/6380187/need-for-speed-most-wanted-a-paradise-for-petrolheads[/video]

Minimum System Requirements

• Processor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz)
  • Memory: 2 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics card (AMD): DirectX 10.1 compatible with 512 MB RAM (ATI Radeon 3000, 4000, 5000 or 6000 series, with ATI Radeon 3870 or higher performance)
  • Graphics card (NVIDIA): DirectX 10.0 compatible with 512 MB RAM (NVIDIA GeForce 8, 9, 200, 300, 400 or 500 series with NVIDIA GeForce 8800 GT or higher performance)
  • Sound card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
  • Processor: Quad-core CPU
  • Memory: 4 GB
  • Hard Drive: 20 GB
  • Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950)
  • Sound Card: DirectX Compatible
  • Keyboard and Mouse
  • DVD
تصاویر

74335439151981640577.jpg

http://forum.bazicenter.com/thread69830/

آخرین ویرایش:
یاد آن روزها بخیر رفتیم underground گرفتیم ریختیم رو سیستم مشخصات:
cpu intel celeron d
gpu amd radeon 7000 مال زمانی بود که ddr تازه معنا داشت:d
ram 512ddr
main نپرسید دیگه 478 بود شاید یادم نیست
گرافیک نمی کشید بازی لگ داشت شدید رفتیم دنبال گرافیک
با کمترین امکانات یه radeon9550 ddr2 شرکت abit خدا بیامرز گرفتیم چه حالی می کردیم

آی گفتی :d حالا اون موقع حال میداد یا الان البته اکثر بازیا همینطوری شده دیگه اون روح قدیم رو نداره فقط شده گرافیک در کنارش کمی گیم پلی و به خاطر همین مراحل رو کم کردن چون میدونن بازیاشون گیرایه قبلو نداره حالا میخواد nfs باشه یا cod یا bf

دوستان من بازی رو دیشب خریدم بازی رو میشه چند نفره به صورت افلاین بازی کرد
جملتون سوالیه یا خبری؟!
حالا میشه یا نه؟!

---------- نوشته در 08:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید:دی
خوبه همش 4تومن پول بازی دادیا!! خداتم شکر کن داش من:دی
اتفاقا 3تومن خریدمش!:)
ولی من با MOST Wanted کلی خاطره داشتم؛حالا اینو که میبینم به جز اسمش هیچ شباهتی با Most Wanted قبلی پیدا نمیکنم.
اسمش میزاشتن BurnOut بهتر بود تا NFS.

حیف این گرافیک خوشگل که حروم این کنترل اعصاب خورد کن شده
کسایی که میگن کنترل مشکل نداره اعصاب قوی دارن و دوست دارن هی ریس رو ببیازن و تکرار کنن تا آخر یه بارم که شده شانسی بدون برخورد اول بشن.یاده دارک سولز افتادم البته صد رحمت به اون بازی چون قابل تحمل تر بود

خب ما هم سرانجام تسلیم این نفس سرکش:d شدیم و رفتیم بازیو گرفتیم...درس و مدرسه فرت :d

اول باید بگم حتی اگه یک ذره، یه کوچولو هم انتظار چیزی شبیه Most Wanted 2005 رو دارید اصلا نزدیکش هم نرید. چون فقط میخوره تو ذوقتون، این بازی هیچ ارتباطی به اون ریسینگ تاریخی نداره.

در مورد بازی باید بگم که پست ها رو میخوندم خیلی ها ناراضی هستن ولی من نمیدونم چرا جز دو سه مورد هیچ مشکلی نمیبینم تو بازی! کلا مکانیسم بازی یه جورایی تو دل بروئه:d یه جورایی تلفیقی هست از Paradise و Hot Pursuit 2010 . گیم پلی بازی عالیه، هوش مصنوعی پلیس ها محشره. اولین باری که افتادن دنبالم 10 دقیقه ای طول کشید از دستشون در برم.(البته چون دفعه ی اول بود و یه پورشه ی گوگولی بیشتر نداشتم:d)
کنترل ماشین ها هم که باز خیلی ها ناراضی بودن به نظرم هیچ مشکلی نداره، اتفاقا به نظرم خیلی واقع گرایانه تر از کنترل HP هست. فقط تو سرعت بالا کنترل سخت میشه، خیلی مفت کرش میشی.

گرافیک بازی هم در حدود 1دقیقه ای که گذاشتم رو آخرین کیفیت:d بسی تو دل برو به نظر میومد. برسیم به مشکل اصلی یعنی فریم:d من HP 2010 رو رو آخرین کیفیت بازی میکردم، حالا اینو میذارم رو 1280*800 ، تمام تنظیمات گرافیکی هم صفر:| تازه چندتا ترفند مثل قفل کردن فریم رو 30 رو هم به کار بردم تا قابل استفاده بشه:| کلا از Criterion همچین چیزی بعید بود، یعنی من ازش انتظار نداشتم. امیدوارم زودتر پچه رو بدن بیرون.

البته تا حالا 3-4ساعت بیشتر نرفتم ولی تا اینجا که بازی عالی بوده. فعلا 9 حقشه:d البته یه چیزای عجیبی هم هست، مثلا بازی با اون چیزی که تو E3 نشون داده بودن خیلی فرق داره. مثلا تو نمایش بازی بعد از takedown کردن یه ماشین صحنه آروم میشد و نشون میداد ولی خب الان اینجوری نیس. ولی خب من همین مدل رو بیشتر میپسندم،اونجوری خیلی شبیه Burnout میشد.

چندتا چیز کوچیک هم هست که به نظرم کاملا سلیقه ایه، مثلا اینکه ماشین ها تو بازی پخش هستن به نظرم خیلی هم بد نیست و یه ایده ی جدیده، ولی خب خیلی ها خوششون نیومد دیگه:d ولی من بدم نیومد. یه بخش داره به اسم تیونیگ هنوز باز نشده واسم، نمیدونم شکل ماشینو عوض میکنه یا نه:d یه چیزیه خیلی به نظرم مسخره اومد، وقتی میری ماشینو تعمیر کنی به طور خودکار رنگ ماشینو عوض میکنه:| حالا جالب اینجاست اگه پلیس دنبالت باشه تو بی سیم میگن خبر جدید، ماشین مورد نظر رنگش یه چیز دیگه س:d:|

در کل اگه اسم بازیو در نظر نگیریم که اصلا ربطی به خودش نداره، تا اینجا انتظارات من برآورده شده.

حیف این گرافیک خوشگل که حروم این کنترل اعصاب خورد کن شده
کسایی که میگن کنترل مشکل نداره اعصاب قوی دارن و دوست دارن هی ریس رو ببیازن و تکرار کنن تا آخر یه بارم که شده شانسی بدون برخورد اول بشن.یاده دارک سولز افتادم البته صد رحمت به اون بازی چون قابل تحمل تر بود
\

کاملا تایید میشه ! من چند باری تا پرت کردن کیس روی زمین هم پیش رفتم فرض کنید نفر اولید 3 lap رو رفتین 20 متر مونده به خط پایان دقیق یه ماشین توی مسیر دریفت شما سر پیچ و بوووووووووووم !!!!! باور کنید اگر یه لاینه دیگه بودم باز ماشینه اونجا یی بود که من دارم ازش رد میشم
در مورد کنترل هم که کاملا حق دارین فرمون یه بار خوب میگیره یه بار بد دریف هم که به دل خودشه ! زدن space کشک ! لایی هم که حرفش رو نزن قده یه 18 چرخ باید فاصله باشه
اگه با این کارشون میخواستن رانندگی واقعی جلوه بدن خوب یه کروز و لیمیتم میذاشتن رو ماشینا دیگه :) که فرمون دادن با سرعت بخونه

کسایی که میگن کنترل مشکل نداره اعصاب قوی دارن و دوست دارن هی ریس رو ببیازن و تکرار کنن تا آخر یه بارم که شده شانسی بدون برخورد اول بشن

من از همون دسته افراد هستم که جز 1 ساعت اول بازی که نیاز داشتم کنترل ماشین دستم بیاد مشکلی با کنترل بازی نداشتم تمام race ها رو هم از بیخ و بن اول مبشدم حتی با اینکه سر هر race چند بار crash میشدم.
کلا شاید تا اخر بازی به تعداد انگشتای دست اول نشدم. شما مگه تو هر race چند بار تصادف میکنید که نمیتونید اول بشید؟
تنها نوع مسابقه ای که دقت میخواد و نباید اصلا تصادف کنید مسابقه میانگین سرعت که فقط تو اون نوع مسابقه یکم سخت میشد، بلک لیستها هم آسونترین قسمت بازی بود. در کل آسونترین nfs بود که از شماره سوم تا الان بازی کردم.

بازی با این که گرافیک زیبایی داره ولی واقعا الکی سنگین هست فشاری که روی گرافیک و سی پی بو میاره خیلی بالاس کافیه یه نگاه به بنچمارک ها بندازید! همین افت فریم باعث میشه کل لذت بازی بپره کنترل بازی هم واقعا مشکل داره! به نظر من اگه این دو مشکل نبود تا ساعت ها میتونست سرگرم کننده باشه.

بازی خیلی خوبه ، ولی این افت فریم لعنتی اجازه نمیده بازی کنی !!! راهی واسش نیست ؟
چطوری میشه فریم رو روی 30 قفل کرد دوستان ؟
ممنون از راهنمایی

حیف این گرافیک خوشگل که حروم این کنترل اعصاب خورد کن شدهکسایی که میگن کنترل مشکل نداره اعصاب قوی دارن و دوست دارن هی ریس رو ببیازن و تکرار کنن تا آخر یه بارم که شده شانسی بدون برخورد اول بشن.یاده دارک سولز افتادم البته صد رحمت به اون بازی چون قابل تحمل تر بود
والا شما رو نمیدونم .ولی خودم خیلی با دست فرمونش حال میکنم. مخصوصا Drift هاش که حرف نداره . مشکلی هم با رد کردن ریس ها ندارم . شما شاید کم بازی کردید که هنوز عادت ندارید
. وگرنه دست فرمون ماشین هیچ ایرادی نداره و خیلی تمیز طراحی شده . فقط یکم دیر میپیچه . اعصاب قوی هم نمیخواد:))

---------- نوشته در 05:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 AM ارسال شده بود ----------

من از همون دسته افراد هستم که جز 1 ساعت اول بازی که نیاز داشتم کنترل ماشین دستم بیاد مشکلی با کنترل بازی نداشتم تمام race ها رو هم از بیخ و بن اول مبشدم حتی با اینکه سر هر race چند بار crash میشدم.
کلا شاید تا اخر بازی به تعداد انگشتای دست اول نشدم. شما مگه تو هر race چند بار تصادف میکنید که نمیتونید اول بشید؟
تنها نوع مسابقه ای که دقت میخواد و نباید اصلا تصادف کنید مسابقه میانگین سرعت که فقط تو اون نوع مسابقه یکم سخت میشد، بلک لیستها هم آسونترین قسمت بازی بود. در کل آسونترین nfs بود که از شماره سوم تا الان بازی کردم.
ME 2 :دی

---------- نوشته در 05:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:32 AM ارسال شده بود ----------

بازی خیلی خوبه ، ولی این افت فریم لعنتی اجازه نمیده بازی کنی !!! راهی واسش نیست ؟
چطوری میشه فریم رو روی 30 قفل کرد دوستان ؟
ممنون از راهنمایی
قراره پچ برای حل مشکل بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or