Need For Speed : Hot Pursuit | PS3

خوب این قطع شدن PSN سبب شد من همش این بازی رو بازی کنم (بسیار فوق العاده زیاد حال میده مخصوصا HotPursuitهاش:d) و امشب همین الان تونستم همه ی مسابقه ها و تعقیب گریزها رو طلا کنم، کاری که اصلا فکر نمی کردم بتونم انجامش بدم (چقدر این RapidRespondها و TimeTrialهاش سخت بودن~x().. فوق العاده بسیار زیاد برام سخت بود ولی وقتی تروفی هاش رو گرفتم خیلی خیلی چسبید.. حالا مونده PSN وصل شه تروفی های آنلاینش رو هم بگیرم تا پلات بشه.. >:)

سختی پلات کردنش فقط همون 2 تایی بود که گفتی
بقیه تروفی هاش کاری نداره . وقتی خودم همه Race و پلیسی هاشو طلا کردم بقیه تروفی هاشو تو 40 دقیقه گرفتم :d

خدا وکیلی این 2تا تروفیش رو اصلا فکر نمیکردم بتونم بگیرم.. واقعا زمانبر بود ولی عوضش الان از رانندگیم توی بازی حسابی لذت میبرم.. :d کلی گرفتن این 2تا تاثیر گذاشتن روی بازیم.. >:)

اون موقع همش دلشوره داشتی که بشینم اینارو طلا کنم اما الان دیگه با خیال راحت و با لذت ژیاد میشینی پای بازی :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ALit214
سختی پلات کردنش فقط همون 2 تایی بود که گفتی
بقیه تروفی هاش کاری نداره . وقتی خودم همه Race و پلیسی هاشو طلا کردم بقیه تروفی هاشو تو 40 دقیقه گرفتم :d
خدا وکیلی این 2تا تروفیش رو اصلا فکر نمیکردم بتونم بگیرم.. واقعا زمانبر بود ولی عوضش الان از رانندگیم توی بازی حسابی لذت میبرم.. :d کلی گرفتن این 2تا تاثیر گذاشتن روی بازیم.. >:)

اون موقع همش دلشوره داشتی که بشینم اینارو طلا کنم اما الان دیگه با خیال راحت و با لذت ژیاد میشینی پای بازی :d
آره دقیقا همینطوره.. علاوه بر این مهارت رانندگیم هم بسیار بالاتر رفته که لذت بازی کردن چند برابر میشه.. :d

----------------------------------------------------------
ویرایش: >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Corrinne Yu
سلام دوستان از صفحه ی 8 پیدا کردم بالاخره این NSF HP رو................:d

کمک کنید لطفا من بازی رو 1 سال پیش خریدم با کد انلاین ریجن 2 پشتش هم جند خط عربی نوشته خیلی ریز بازی رو چند روز پیش 3 روز Free رو رفتم ببینم تو سرور کسی هست پره ادم بود با اینترنت 512 هم خوب جواب نمیداد 1MB کردم تا

بتونم بازی کنم حالا کد رو زدم اما میگه کد قابل استفاده نیست اما نه تاریخ مصرف داره نه کد استفاده شده من از کجا میتونم کد بازی رو برسی کنم ببینم کسی که به من فروخته کدش رو زده یا تاریخش گزشته یا مشکل چیه خیلی واجبه برام......

حالم گرفته شده میخوام انلاینشو بزنم.............:(

وای..........
یعنی نزدیک دوسال کسی تو این تاپیک پست نزده بود؟؟؟!
بهترین رسینگی بود که تا حالا بازی کردم یعنی حرف نداشت فقط حیف که فروختمش:((
در مورد سوال اشکان هم من نمیدونم جایی باشه که بشه فهمید کد استفاده شده یا نه که البته اگه باشه هم خیلی خوبه دوستان دیگه شاید بهتر بتونن کمکت کنن
فقط ریجن بازی و اکانتت یکی هست؟؟

سلام دوستان از صفحه ی 8 پیدا کردم بالاخره این NSF HP رو................:d

کمک کنید لطفا من بازی رو 1 سال پیش خریدم با کد انلاین ریجن 2 پشتش هم جند خط عربی نوشته خیلی ریز بازی رو چند روز پیش 3 روز Free رو رفتم ببینم تو سرور کسی هست پره ادم بود با اینترنت 512 هم خوب جواب نمیداد 1MB کردم تا

بتونم بازی کنم حالا کد رو زدم اما میگه کد قابل استفاده نیست اما نه تاریخ مصرف داره نه کد استفاده شده من از کجا میتونم کد بازی رو برسی کنم ببینم کسی که به من فروخته کدش رو زده یا تاریخش گزشته یا مشکل چیه خیلی واجبه برام......

حالم گرفته شده میخوام انلاینشو بزنم.............:(

(ریجن اکانت با بازی چک کنید یکی باشه)

اکسپایر شدن کدها هم بیشتر روی همون برگه ای که کد رور روش نوشته می زنه تاچه تاریخی هست ، و اینکه تاریخش هم اصولا طولانی مدت هست و به این زودی ها تاریخ مصرفش نمی گذره ( اکثر کدهایی من دیدم این طور بود)

برای زدن کد هم در همون قسمت Redeem Code خود PSN یا از همون داخل بازی کد وارد کنی اگر سالم باشه و استفاده نشده عبارتی می نویسه که این کد در ارتباط با فلان بازی و بعدش گزینه Continue می یاد ، اگر استفاده شده باشه همین قسمت پیام هایی از قبیل Invalid Code و از این دسته پیام ها می ده.

( بیشتر مشکل کدها اصولا یا همون استفاده شدنشون هست که غیر معتبر می شه یا تطابق نداشتن ریجن بازی با ریجن اکانت)

وای..........
یعنی نزدیک دوسال کسی تو این تاپیک پست نزده بود؟؟؟!
بهترین رسینگی بود که تا حالا بازی کردم یعنی حرف نداشت فقط حیف که فروختمش:((
در مورد سوال اشکان هم من نمیدونم جایی باشه که بشه فهمید کد استفاده شده یا نه که البته اگه باشه هم خیلی خوبه دوستان دیگه شاید بهتر بتونن کمکت کنن
فقط ریجن بازی و اکانتت یکی هست؟؟

ممنون مهدی جان بله بازی و ریجنش یکی هستش.....

- - -ویرایش - - -

(ریجن اکانت با بازی چک کنید یکی باشه)

اکسپایر شدن کدها هم بیشتر روی همون برگه ای که کد رور روش نوشته می زنه تاچه تاریخی هست ، و اینکه تاریخش هم اصولا طولانی مدت هست و به این زودی ها تاریخ مصرفش نمی گذره ( اکثر کدهایی من دیدم این طور بود)

برای زدن کد هم در همون قسمت Redeem Code خود PSN یا از همون داخل بازی کد وارد کنی اگر سالم باشه و استفاده نشده عبارتی می نویسه که این کد در ارتباط با فلان بازی و بعدش گزینه Continue می یاد ، اگر استفاده شده باشه همین قسمت پیام هایی از قبیل Invalid Code و از این دسته پیام ها می ده.

( بیشتر مشکل کدها اصولا یا همون استفاده شدنشون هست که غیر معتبر می شه یا تطابق نداشتن ریجن بازی با ریجن اکانت)

ممنون یکی هستش بله تا حالا چند تا کد زدم اینم از بچه های اینجا خریدم لینک فروششم دادام ه یکی از مدیران که رفیقمه اما هیچی نشد....حتمی کدش رو زده که میگه امکان استفاده از کد نیست......نمی خوام بگم کیه اما این رسمش

نیست من فقط به خاطر کدش خردم چون بازی رو رو pc جوییدم اما واقعا حالم گرفته شد هیچ تاریخی هم کنار کد یا تو دفتر چه نیست حیف شانس ما............:(

البته اینم ببینید بد نیست....
https://www.google.com/search?q=NFS...34,d.bGE&fp=8c891a648fbdcc1e&biw=1920&bih=974

دوستان تروفی DreamShot مربوط به FORD GT با رنگ آبی متالیک چطور باید گرفت توی شب توی بیابون هست؟ منظور از این DreamShot چی هستش ؟

دوستان قصد دارم بازی رو آبدیت کنم اما آبدیتش با توجه به سرعت کمم یه مقدار سنگینه واسم
میخاستم ببینم چیز خاصی به بازی اضافه میکنه یا خیر این 318 مگابایت و اینه الان وضعیت سرور ها و انلاینش چطوره کسی بازی میکنه هنوز؟؟

دوستان قصد دارم بازی رو آبدیت کنم اما آبدیتش با توجه به سرعت کمم یه مقدار سنگینه واسم
میخاستم ببینم چیز خاصی به بازی اضافه میکنه یا خیر این 318 مگابایت و اینه الان وضعیت سرور ها و انلاینش چطوره کسی بازی میکنه هنوز؟؟

- دقیق یادم نیست ولی بعد از اپدیت چیزی خاص توی بازی ندیدم ( یا تغییر خاصی ، حدود چندین ماه پیش بازی می کردم) ، آپدیت بیشتر فکر کنم برای اضافه کردن پک های ماشین های DLC بازی هست و اضافه کردن مسابقات خاص مخصوص به همون پک ها که باید DLC ش رو داشته باشی و بگیری.

- وضعیت سرورهای بازی هم از نظر کیفیت خوب هست ( بود ) ولی چند ماه پیش از نظر بازیکن و تعداد خوب نبود و کلا نمی شد روی بخش انلاین بازی حساب کرد، الان فکر کنم کم تر هم شده.( 8 نفر ظرفیت کل مسابقات هست فکر می کنم ، ظرفیت که پر نمی شد ، بازی هم با 4 تا 6 هم که شروع بشه ، اصولا چند نفر هم بین بازی خارج می شن و بازی کلا خیلی جالب نیست تو بخش آنلاین در حال حاضر،با توجه به زمانی که از عرضه بازی گذشته و شماره های بعدی بازی که اومده )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or