Need For Speed : Hot Pursuit | PS3

آپدیت 1.02 بازی هم با حجم حدود 320 مگابایت عرضه شد.
این آپدیت برای DLC ای که قراره واسش بیاد در اصل درست شده که یه سری تروفی های جدید تری هم به بازی اضافه میکنه به اضافه 6 تا ماشین که 3 تاش پورشه و 3 تای دیگشم لامبورگینی هستند. ماشیناش ایناس:

- Porsche 911 Turbo
- Porsche 959
- Porsche 911 Speedster

- Lamborghini Countach
- Lamborghini Diablo
- Lamborghini Sesto Elemento

در ضمن 2 Game Mode جدید هم به بازی اضافه شده که این دو مد عبارتند از:
- All against All ("Alle gegen alle" in German)
- Most Wanted

خیلی داره جالب میشه:d
اینم نوشته اصلی:
ای بابا : دی اینا نمیخوان دست از تروفی زیاد کردن بر دارن ؟! :دی لابد تروفیاش هم اینه !یه عکس از ماشینه X بگیری ، با ماشین X بری دوتا پلیس داغون کنی ، با ماشین X انقد سرعت بری ! :دی

اقا منم می خوام انلاین بازی کنم ( سی دی اورجینال هست )
فقط مشکلم سرعت اینترنته ! سرعت چند می خواد ؟ سرعت من 128 البته سرعت واقعیش 13 تا 17 کیلو بایته !

برا انلاین منم هستم add کنید خوشحال میشم باهم بازی کنیم(انلاینش محشره)
من سرعت اینترنتم 512 هست هیچ مشکلی هم ندارم خیلی راحت بازی میکنم

اقا منم می خوام انلاین بازی کنم ( سی دی اورجینال هست )
فقط مشکلم سرعت اینترنته ! سرعت چند می خواد ؟ سرعت من 128 البته سرعت واقعیش 13 تا 17 کیلو بایته !

من خودم یک ماه با 128 نامحدود بازی کردم. سرعت دانلودم هم 20 بود.
البته NFS رو نمیدونم. من U2 , FiFa11,Mw2 بدون لگ بازی کردم.
برو خیالت راحت.

اینم توضیحاتی که تو مد های جدید به بازی اضافه شده:
Most Wanted
این Game Mode به این صورت هست که 4 تا پلیس دنبال 4 تا دزد میفتن اما یه تغییری داره اونم اینه که از بین 4 تا دزد یکیشون میشه King یا کاپیتان یا شاخ گروه یا شخصیت برتر گروه و یا هر چی که اسمشو میزارین :d مهم اینه که یکیشون نسبت به بقیه ارجهیت داره و 3 تای دیگه باید ازش محافظت کنن . اگه اون بمیره پلیس ها بردن
All against All
این Game Mode هم شبیه قسمت Race میمونه فقط با این تفاوت که قابلیت هایی مثل EMP و Turbo و Spike و ... توی این قسمت آزاد هستن و شما با این امکانات باید به مسابقات Race بپردازین

اقایون منم انلاین شدم اینم ای دی :hamed619
هرکی بازی میکنه اد کنه
راستی این پچ 1.02 خیلی چرت بود اصلا نمی ارزید ولی برای ان شدن مجبور شدم دانلود کنم !

i با p چه فرقی میکنه ؟! :دی

کیفیت P یه نمه بیشتر از I هست ولی اصلا به چشم نمیاد.

فرق 1080i با 1080p اینه که 1080i همون 720p هست ولی به اندازه تصویر رزولوشن 1080 ( یعنی تبدیل شده به این اندازه که شما بتونی تصویر بزرگتری رو داشته باشی ) اما 1080p یعنی کلا رزولوشن اش 1080 هست

• Like
Reactions: shahab-gamer
خوب این قطع شدن PSN سبب شد من همش این بازی رو بازی کنم (بسیار فوق العاده زیاد حال میده مخصوصا HotPursuitهاش:d) و امشب همین الان تونستم همه ی مسابقه ها و تعقیب گریزها رو طلا کنم، کاری که اصلا فکر نمی کردم بتونم انجامش بدم (چقدر این RapidRespondها و TimeTrialهاش سخت بودن~x().. فوق العاده بسیار زیاد برام سخت بود ولی وقتی تروفی هاش رو گرفتم خیلی خیلی چسبید.. حالا مونده PSN وصل شه تروفی های آنلاینش رو هم بگیرم تا پلات بشه.. >:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or