Need for Speed: Hot Pursuit | PC

997658_20100614_790screen002.jpg

Electronic Arts
Criterion Games
Racing
Release: Nov 16, 2010​

[وب همونطور که میدونید بازی دیشب در کنفرانس EA رسما رونمایی شد!

از اسکرین ها و تریلر منتشر شده به نظر می رسه با یه عنوان AAA واقعی طرفیم!

بازی کاملا به جو MW نزدیک هست وهمه چیز عالی به نظر می رسه!

Criterion Games آماده است تا N4S رو دوباره به روزهای خوبش برگردونه...

• Like
Reactions: The Hoss
هارُر جان از لحاظ نظرات دوستان در مورد داستان پردازي با بازي ميگم
وگرنه اونكه حرف نداشت ! ;)

آخه داستانشم بدک نبود ! حالا یجوری میگیم داستان که فکر میکنن بازی ادونچر بوده :)) اما کلا بازی رو سرگرم کننده تر میکرد در کنار اون گیم پلی هیولا

خب دوستان من بازی رو انلاین بازی کردم عجب هیجانی داره :d بازی event هم داره و حتی میتونی با سازندگان بازی هم بازی کنی که خودش یه event جداست*بازیکن هم خیلی سریع پیدا میکنه و پینگ هم اصلا به چشم نمیاد:d نمیدونم چرا تو بازی های racing پینگ*تاثیر نداره کلا توصیه میشه انلاین رو تجربه کنید

نیم ساعت بازی کردم و فقط می تونم بگم Criterion کارت شاهکار بود.
همه چیز بازی از گرافیک گرفته تا گیم پلی زیباست. سرعت به معنای واقعی کلمه تو این بازی حس میشه.
جیگرتو بخورم Criterion.:-*:-*

خب دوستان من بازی رو انلاین بازی کردم عجب هیجانی داره :d بازی event هم داره و حتی میتونی با سازندگان بازی هم بازی کنی که خودش یه event جداست*بازیکن هم خیلی سریع پیدا میکنه و پینگ هم اصلا به چشم نمیاد:d نمیدونم چرا تو بازی های racing پینگ*تاثیر نداره کلا توصیه میشه انلاین رو تجربه کنید

دادا سریال خریدی یا با پیکج ؟ :d

آخه داستانشم بدک نبود ! حالا یجوری میگیم داستان که فکر میکنن بازی ادونچر بوده :)) اما کلا بازی رو سرگرم کننده تر میکرد در کنار اون گیم پلی هیولا

منم كلا منظورم همينه !

بازي رانندگي داستان احتياج نداره به اون صورت.
ولي بعضيا داستان دوس دارن ديگه ! :d

اصلا تیونینگ نداره ! یا حداقل من ندیدم ! بچه ها چرا اینقدر محدوده !؟ نه میشه اب و هوا رو انتخاب کرد،نه ماشین رو تیونینگ کرد،نه هیچ کار دیگه ای ! فقط باید زمین انتخاب کرد و بازی کرد !
چه امکاناتی داره بازی ؟ مثلا میشه سقف ماشین رو باز و بسته کرد ؟ :d کلا چه چیزایی فهمیدید که کسایی مثل من که از mw به اینور nfs بازی نکردن متوجه هش نشدن ؟ البته من زیاد بازی نکردم هنوز

همه چیز خوبه فقط تنها چیزی که من رو داره آزار میده یکنواخته بازیه !
از اول که بازی رو شروع کردم تا همین الان بعد از گذشت یکی دو ساعت چیزه جدیدی ندیدم ! :(

هیچ کار نمیشه کرد بااا

نه تیونینگ داره
نه داستان داره
نه دختر داره:))
نه گرافیک داره
نه انتخاب اب و هوا داره
نه میتونی توی خیابون بگردی
خسته کننده هم میشه بازی
-------------------------

اگه هیجان میخواستیم خب همون paraise رو بازی میکردیم دیگهb-)

همه چیز خوبه فقط تنها چیزی که من رو داره آزار میده یکنواخته بازیه !
از اول که بازی رو شروع کردم تا همین الان بعد از گذشت یکی دو ساعت چیزه جدیدی ندیدم ! :(

نه بازی کن به بخش پلیس چیزای زیادی اضافه میکنه
یکیش مثلا همین موشک:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or