سلام به همه من NFS HEAT دیشب توی تخفیفهای بلک فرایدی گرفتم و از صبح دارم میرم
1. روی صحبتم با یه سری یوزرهای اینجاس من نمیدونم اینایی که میان میکوبونن فن 8 آتیشه ایکس باکسن یا فورزان یا اینا چند سالشونه واقعا؟!!!
2. NFS HEAT حقیقتا عالی ترین بهترین نسخه در نسل هشتم خودش هست
3. از نظر گرافیک خیلی خیلی پیشرفت عالی داشته کیف میکنی فقط ول بچرخی!!! من موندم چنتا کامنت بالاتر اومده طرف گفته مثه کاغذه !!!!!!!! من نمیدونم چی باید بگم آقا فنی نیا اینجا یوزرارم گم راه نکن برو پیج ایکس باکس و فورزا خودت!
4. تونسین حتما نسخه دلاکس بگیرین ماشینای خوبی داره واقعا قیمتشم الان عالیه
5. من فن NFS از بچگی از اولین نسخش تا الان اگه فنم میگم اینم میگم فورزا عنوان قوی هست بحثی توش نیست اما فاکتورهایی داره NFS که تا ابد زنده خواهد موند مثلا نیترو پلیس و ...
6.از نظر صداگذاری عالی عمل کرده گوست گیمز
7.از نظر گیم پلی سعی کرده به واقعیت نزدیکش کنه یکی بالاتر گفته بود ماشین وزن نداره !!!!!!! رو چه حساب گفته والا من نمیدونم اتفاقا نسبت به نسخه های قبلی وزن بیشتریم گرفته
8.شما تا وارد NFS Heat میشین متوجه میشین هندلینگ و کنترل ماشین واقعا فرق کرده اما !!! شما توی بازی دکمه چپو بزنی میتونی برگردی حالت سنتی!! طرف اومده 2 تا مرحله اول بازیو رفته بازیو زده با پتک تو سرش همین بس که IGN داد 8 به هر حال من متا برام خیلی اهمیتی نداره
اول که بازی شروع میشه ماشینتون هیچی روش نیست لخت لخته !!! اقا بسین یه زره برو جلوتر نیا فن بازی درار با پتک بکوبون تو سر NFS عزیز ما !
9.الان آپدیتی اومده که بار گذاری یا همون Loading زمانشو کاهش بده اومدن یه سری افکتارو حذف کردن و گفتن روش کار میکنیم بهینش میکنیم و بر میگردونیم به بازی به زودی اقای فن بازیو آپدیت کن! هر بازی ای با آپدیت و DLC کامل میشه و باگاش گرفته میشه
10.از نظر شخصی سازی ماشین که همه میدونن NFS کسی به گردش نمیرسه عالیه از نظر شخصی سازی کاراکتر اومده گوست گیمز یه ایده جذابو باحال اورده میتونین کاراکترتونو به سلیقه خودتون طراحی کنین
11.پلیسها توی HEAT حقیقتا خیلی هارن!!! و در رفتن از دستشون کار یه راننده واقعیه! مخصوصا که درجه خشمشون یا همون HEAT بره لول 3-4-5 گوست گیمز اومده نسخه 2005 یاداوری کرده! که خیلی لذت بخشه واقعه هیجانی میده
12.موزیک هم بشخصه من خیلی حال کردم با اهنگاش مثکه کلک میاد تو آپدیتا چنتایی اضافه میکنه با زدن کیلید پایین موزیک عوض میشه!
13.از نظر تعداد ماشین واقعا راضی کنندس در کنار اینکه ماشین های خاطره سازمونو گوست گیمز برگردونده! مثله BMW 2005 !!! صدای موتورشو بشنوین تیون آپ کنین هاپ میچسبه سقف!
14.سیستم روز شب واقعا عالی کار شده وسعت مپ واقعا بزرگو راضی کنندس با توجه به گرافیک ارتقا یافته و خوبش سیستم جدید بارونش واقعا عالی کار کرده نور پردازی و محیط شهر خیلی عالی کار شده شما این نسخرو بزاری بغل PAYback و نسخه 2005 تفاوت زمین تا آسمونه
15. آفلاین و آنلاین ! در کنار هم! اما رو آنلاین یه چیزه دیگس شهر خوشگل پالم سیتی زندس! پلیسها خیلی باهوشن یهو دیدم یه گله دارن یه پلیر دیگرو با هلکوپتر ده به تعقیب زدم بغل دکمه مربع + L1 بزنین ماشین خاموش میشه رد شدن بگیرنت خوب از خجالتتون در میان هرچی پول دراوردی بای بای
16.حرف آخر گوست گیمز جلوی سقوط NFS خوب گرفت با این نسخه و من از این بابت خیلی خوشحالم توی آخرین گزارش هم بالاترین میزان یوزرو داشته در نسل هشتم نوش جونش!
من به عنوان فن NFS از 10 میدم 9 خیلی خیلی عالیتر شده حقیقتا امیدوارم گوست گیمز خوب پشتیبانی کنه و واقعا ادای دینی کرده به نسل هشتم و آتیش شمارو شعله ور میکنه امیدوارم همتون بتونین تجربش کنین. iHamid4Wizard : PSN