NecroVision

awup3t.jpg

NecroVision
ناشر: 1C Company
سازنده: The Farm 51
سبك: FPS
زمان انتشار: May 15, 2009
PC Exclusive Title

NecroVison یک بازی FPS است که داستان آن در زمان جنگ جهانی اول اتفاق می افتد و شما باید با خون آشام ها و شیطان ها درگیر شوید.
NecroVison ،جنگ جهانی اول را با خون آشام ها و قدرت های شیطانی مخلوط کرده است و هیچکس نمیتواند The Farm 51 را متهم به تقلید کند.سبک بازی مانند بازی های همچون Pain Killer و Serious Sam است و همانطور که میدانید اینگونه بازی ها پر از دشمن و Boss ها و اسلحه های عجیب است و در کنار آن سرعت Game play بازی فوق العاده بالا است.
داستان NecroVision در سال 1916 اتفاق می افتد و در ان یک آمریکایی به ارتش انگلیس می پیوندد...اما بعد از کمی مبارزه در میابد که در میدان جنگ خبری از انسان نیست و باید با شیاطین به مبارزه بپردازد.شخصیت اصلی بازی بعد از مدتی برای از بین بردن قدرت شیطانی مجبور میشود وارد دنیای مردگان شود و دشمنان بازی در دنیای مردگان را خون آشام ها تشکیل می دهند.
941742_20080606_embed012.jpg

بعد از مدتی شخصیت بازی یک دستکش با قدرت های شیطانی پیدا میکند که میتواند از آن برای از بین بردن دشمن ها استفاده کند.(از قدرت های این دستکش شیطانی میتوان به قدرت فریز کردن و bullet Time اشاره کرد)
در کنار این قدرت ها در بعضی از موارد می توانید از جادو های خاصی استفاده کنید.تنوع اسلحه در بازی بالا است و همراه با اسلحه میتوانید نارنجک حمل کنید(به صورت همزمان برای استفاده آماده می باشند)
بازی شامل Boss fight های فراوان و معما های تقریبا ساده میباشد که میتواند به زیبا شدن بازی کمک زیادی کند.
Necrovison پتانسیل بسیار بالایی برای تبدیل شدن به یک بازی بسیار زیبا و مهیج را دارد و اگر دنبال یک بازی متنوع میگردید حتما آن را امتحان کنید.

سلام دوستان من کارتم 8600 هست از من OPENGL1.3 یا بالاتر میخواد توی بازیه Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena لطفا کمک کنید . البته میدونم به این تاپیک ربط نداره شرمنده کسی تو تاپیکه خودش نیست .
دوست عزیز اونجا جوابتونو دادم اینجا هم میدم:biggrin1:
درود.
دوست عزیز این فایل رو دانلود کنید و توی پوشه نصب بازی کپی بفرمایید::smile:
آدرس.
موفق باشید.:smile:

فکر کنم این بازی یکی از بد ترین 5 مرحله ی ابتدایی تاریخ بازی سازی رو داره ... مخصوصا با اون Loading های طولانیش که اعصابتونو به هم میریزه ... باگ هم که از همه جای بازی میباره ... هوش مصنوعی هم که در حد کلم پخته !
من موندم گیم اسپات به چی این بازی نمره 7 داده ؟؟؟

اتفاقا به نظر من که بازیه خیلی خوبی هستش. کافیه چندتا هدشات به این زامبی ها بزنی تا یکی از زیباترین هدشاتهای صحنه آهسته رو , تو این بازی ببینی. بازی بیشترین شباهتو به Painkiller داره و طرفداران Painkiller و Serious Sam و Will Rock , نباید این بازیرو از دست بدن. قسمتهای Challenge بازی هم خیلی زیبا کار شده اند و انجام هر کدوم از اونها قابلیتهایی رو به شخصیت اصلی اضافه میکنه. گزافیک بازی عالی نیست ولی در حد خوبی هستش. غول چند ده متری هم که داره.
امتیاز 7 کاملا بحقه.

\نه دوست عزيز . ميتوني بازي كني . ولي نه با خاصي . تا حدودي فكر كنم بايد هشتاد درصد اپشن هاي گرافيكي رو كم كني
آخه چرا الکی حرف میزنی ...

آخه چرا الکی حرف میزنی ...

حرف الكي نيست . بله شما مثلا روي رزوليشن 640 راحت بازي ميكني و همه اپشن هارو ميبري بالا به خودت مربوطه :laughing:
من براي يه بازي معقول كه بشه بازيش كرد گفتم . حالا شما صرفا فقط بخواي بازي كني بله . شايد روي رزوليشن 210 هم بذاري حالشو ببري :laughing:

حرف الكي نيست . بله شما مثلا روي رزوليشن 640 راحت بازي ميكني و همه اپشن هارو ميبري بالا به خودت مربوطه :laughing:
من براي يه بازي معقول كه بشه بازيش كرد گفتم . حالا شما صرفا فقط بخواي بازي كني بله . شايد روي رزوليشن 210 هم بذاري حالشو ببري :laughing:
اولا بازی رزولوشن زیر 800.600 نداره ....

دوما با سیستم ایشون ( که تقریبا عین مال منه فقط من کارت گرافیکم 8600 است ) میشه راحت همه ی گزینه هارو روی High بذاره البته باید AA و گزینه ی حجم دهنده ی دود ها رو که نمیدونم اولش حرف V داشت رو بر داره و به علاوه Blur رو هم ور داره ( شما به این میگی 80 % آپشن های گرافیکی ) !!!!!

دوست عزيز ما كه دعوا نداريم
منم 8600 جي تي دارم . ولي يادمه بايد چيزهاي بيشتري كم ميكرديم

در ضمن رزوليشن و aa و حجم دهنده ي دود و blur رو هم برداره چي ميمونه ؟
يه ديتيل يه تكسچر و چند تا چيز ديگه .....
كه من البته يادم نيست
=================
و براي بار سوم ميگم . من گفتم بطور متوسط براي يك بازي معقول بايد هشتاد درصد رو كم كنه ( كم كنه ) به اپشن خاصي اشاره نكردم كه اين پنج تارو كلا خاموش كن رديف ميشه .
گفتم بطور متوسط از همه چي يه اندازه اي بياره پائين ميتونه خوب بازي كنه
ايمدوارم مشكل حل شده باشه ;)

blur که چیز خاصی نیست همون محو کردن اشیایی دور هست دیگه نه؟بعد این ANTI ALIASING یا همون AA چی بود؟یادم رفته

Blur همون تار کردن صفحه در زمان حرکات سریع و تار کردن فواصل دور و البته تار کردن صفحه رد زمان انفجار های نزدیک است ...

_______
ََََAA رو هم که دوستمون گفت ...البته من نگاه کردم در منوی آپشن Video به اسم AA نیست و اسمش چیز دیگه ایه ....

دوستان محض رضای خدا کمک کنید!
من تو chapter 4 اون جایی که باید وارد فاصلاب شیمیایی بشم موندم. من ماسک ضد گاز رو میگیرم ولی وقتی وارد گاز سمی میشم جونم کم میشه! انگار که اصلا ماسک رو نگرفتم. صد بار از اول لود کردم ولی درست نشد. شبیه باگه
چیکار کنم حالا ؟! من باید این بازی رو تموم کنم سرنوشت جنگ جهانی اول در دستان منه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or