NecroVisioN: Lost Company

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
NecroVisioN: Lost Company
=================================
Developer: The Farm 51
Publisher: 1C
Genre: Action / FPS
Platform: PC Exclusive
Release Date: February 2010
ESRB: 18+
البته لینک بازی چند روزی میشه که تو سایتها اومده

10699.2.jpg

دید مرده: گروهان گمشده
====================================
این بازی درواقع یک پیش درآمد بر بازی اصلیست که چند ماه پیش منتشر شد و درباره وقایع اتفاق افتاده قبل از داستان اصلی مربوط می شود. این بازی دارای مراحل, شخصیتها, اسلحه ها و گیم پلی منحصربفرد ویکتاییست که شما را در نقش یک قهرمان جدید در جبه ی مخالف موجود در داستان اصلی قرار می دهد.
شما اینبار در نقش یکی از سربازان جنگ جهانی اول که پی به وجود نیروهای شیطانی جنگ برده, حاضر شده و با فرماندهی دیگر سربازان ملل, سعی در مقابله با نیروهای شیطانی و مقابله با زامبی ها و دیوان می کنید. ودر انتها , برای اولین بار با Simon Bukner روبرو خواهید شد.

پ.ن: من که از قسمت اول بازی بشدت خوشم اومد و منتظر این پیش درآمد هستم

سیستم پیشنهادی و مورد نیاز :
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
Operating System: Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest patches)
Processor: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800
Memory: 1GB RAM (Microsoft® Windows® XP) / 1.5GB (Microsoft® Windows® Vista)
Graphic Card: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Pixel Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1600 or better)
Disk Space: 8GB available hard drive space
Sound Card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-ROM
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
Operating System: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date and include the latest fixes)
Processor: Intel Core 2 Duo 1.80GHz or AMD X2 5000+ or better
Memory: 2GB RAM or more
Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 series or ATI Radeon HD 38xx series or better
Disk Space: 8GB available hard drive space
Sound Card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones
DVD-ROM
REQUIREMENTS FOR MULTIPLAYER GAME
1 game disc per player per computer
Internet game: at least 56Kbps, recommended faster connection
Local network game: TCP/IP compliant LAN​

وبسایت رسمی بازی :
http://www.necrovision-game.com/html/index.php?deflang=lcen

تریلری از بازی: 73 مگابایت
http://www.1cfiles.com/LostCompanyGameplay.wmv

تصاویری از بازی:
http://www.necrovision-game.com/html/plug.php?e=gallery&s=viewfol&fid=6&deflang=lcen

این عنوان درجه چندم فاقد هیچ نواوری

خیلی جالبه - اصلا این بازی رو انجام دادید...
همون هدشات زامبی ها توی صحنه آهسته برای داشتن نوآوری کافیه
چرا بعضی ها فکر می کنند که فقط بازیهای آمریکایی و ژاپنی , درجه یک هستند ؟!

واقعا نظرات شما جالبه...
از یه طرف بایوشاک رو بدترین بازی دوران با گرافیکی تاریخ گذشته خطاب می کنید...
از طرف دیگر این عنوان درجه چندم فاقد هیچ نواوری رو اینقدر تمجید میکنید...
متفاوت بودن نظر همیشه خوب نیست دوست عزیز

بایوشاک برای خودش تاپیک جدا گونه داره چرا در باره اون توی این تاپیک صحبت می کنی لطفا اسپم سازی نکن
در ضمن شما که این قدر از بازی متنفر هستی چند تا از ایرادهای نسخه را ذکر کن.

اینجا محل جواب دادن شخصی به دیگران نیست که شما جواب تاپیک یک بازی دیگر را در این جا مطرح کردید .

این دوستانی که میگن اولترا زیر 30 فریم نیومده اگه می شه ی عکس با Fraps بزارن تا بقیه هم ببینن و باور کنن:laughing: یا کارت شما 8800GT نیست یا رزولوشن شما دور و وره 1280 می گرده و بازم اولترا نیست:biggrin1:

این دوستانی که میگن اولترا زیر 30 فریم نیومده اگه می شه ی عکس با Fraps بزارن تا بقیه هم ببینن و باور کنن:laughing: یا کارت شما 8800GT نیست یا رزولوشن شما دور و وره 1280 می گرده و بازم اولترا نیست:biggrin1:
ممکنه زیر 30 بیاد ولی میانگین 30 بود.در مورد رزولوشن حق باشماست 1280 بود.ولی دیگه 10 تا 15 نبود( خودت هم که از نزدیک دیدی:biggrin1: )

بنده صحبتی از 10 و 12 فریم نکردم گفتم حول و حوش 30 فریم البته افت فریم در همه بازی ها هست یعنی زیر 30 تا هم میاد . بله دیدم. 145 فریمی که بنده با سیستم خودم دیدم کجا 30 فریمی که شما دیدی کجا . البته سی پی یو شما که الان از CORi7 هم گران تر هست شما چرا 30 فریم !

البته نمونه های زیادی رو می شه برای افت فریم مثال زد مثلا جی تی ای 4 چرا به بعضی از دوستان که خودشون از نزدیک میدیدن فریم نداد؟ سی پی یو اون ها که دیگه آخرشه !

صد البته رزولوشن 1280 برای بازی در حد و اندازه های قوطی بسیار مناسب تره .

بنده به شما جسارت نکردم گفتم 8800GT دیگه NOT SUPPORTED شما که کارتت این نیست هست !:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بنده صحبتی از 10 و 12 فریم نکردم گفتم حول و حوش 30 فریم البته افت فریم در همه بازی ها هست یعنی زیر 30 تا هم میاد . بله دیدم. 145 فریمی که بنده با سیستم خودم دیدم کجا 30 فریمی که شما دیدی کجا . البته سی پی یو شما که الان از CORi7 هم گران تر هست شما چرا 30 فریم !

البته نمونه های زیادی رو می شه برای افت فریم مثال زد مثلا جی تی ای 4 چرا به بعضی از دوستان که خودشون از نزدیک میدیدن فریم نداد؟ سی پی یو اون ها که دیگه آخرشه !

صد البته رزولوشن 1280 برای بازی در حد و اندازه های قوطی بسیار مناسب تره .

بنده به شما جسارت نکردم گفتم 8800GT دیگه NOT SUPPORTED شما که کارتت این نیست هست !:biggrin1:
خب دوست قدیمی من راجب سیستم خودم صحبت نکردم و راجب همون سخت افزاری که شما گفتی صحبت کردم. البته بحث ما میتونه خارج از تاپیک هم ادامه پیدا کنه. ولی ذکر چند نکته رو لازم میدونم.
قریم 145 شما بسیار جالبه در صورتی کارتتون نهایتا 50-60% از 8800 یا 9800 قویتره ولی 150% بیشتر فریم گرفتی!:confused:
چندان با بحث قوطی موافق نیستم چون هر کسی با صفحه نمایشی که داره رزولوشن رو انتخاب میکنه بنابراین توی 17 اینچ 1080p معنی خاصی نداره
و اما cpu شما که قیمتش از core i 5 گرونتر بود . ولی این کجا و ان کجا:cool:
خارج این بحث ها: خیلی دوست داریم
از بقیه هم بخاطر اینکه تاپیک منحرف شد عذر خواهی میکنم

سلام بچه ها من بازی را گرفتم و نسخه اصلی هم هست دو تا نسخ پچ هم داخلش هست ولی هر کاری می کنم داخل بازی نمیرود لطفا اگر کسی تونستته اجراش کنه بگه تا ما هم بدونیم

بلاخره با کلی مشکل کرک اصلی بازی را گرفتم .
بازی نسبت به نسخه قیل پشرفت بیشتری کرده برای مثال صلاح های بیشتری به ان اضافه شده
خشونت بازی همچنان مثل شماره قبلی خیلی بالاست .
گرافیگ بازی خیلی جالب هست و کمتر بازی در این چند سال در این حد واندازه ها بیرون امده
تیم صداگذاری هم خیلی روی این بازی کار کردند به طوری که صدای تمام اسلحه ها هر کدام مختص خودش هست .
در اخر باید عرض کنم که این بازی تمام انتظاراتی که ازآن {با توجه به نسخه قبلی }داشتیم را برآورده کرده .
به تمام دوستان توصیه میکنم که این بازی را از دست ندهند.

دوستان یک چیز جالبی که توی این باز نظر من خیلی جذب کرده وجود بیش از 30 نوع اسلحه درون بازی هست
که هیجان بازی را دوچندان می کند
علاوه بر آن رانندگی با تانک وهواپیما جذابیت این بازی رابیشتر کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or