ND : هنوز هيچ ايده ايي براي DLC داستاني U4 نداريم

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
[FONT=&amp]مسئولين[/FONT][FONT=&amp]ND [/FONT][FONT=&amp] در طي مصاحبه‌ايي با سايت « [/FONT][FONT=&amp]GameSpot[/FONT][FONT=&amp] » توضيح دادند كه هنوز هيچ فكر خاصي براي[/FONT][FONT=&amp]DLC [/FONT][FONT=&amp] داستاني « [/FONT][FONT=&amp]Uncharted 4[/FONT][FONT=&amp] »[/FONT][FONT=&amp] ندارند. اگر نگاهي به محتوا‌هاي وعده داده شده در [/FONT][FONT=&amp] Season Pass[/FONT][FONT=&amp]بازي بيندازيم، در كنار دو [/FONT][FONT=&amp]DLC Multiplayer[/FONT][FONT=&amp]، يك [/FONT][FONT=&amp]DLC Single-player[/FONT][FONT=&amp] نيز به چشم مي‌خورد.

[/FONT]
Uncharted-4_drake-truck-drag_1434547652-600x337.jpg
[FONT=&amp]
[/FONT]​
[FONT=&amp]
[/FONT]

[FONT=&amp]«[/FONT][FONT=&amp]Arne Mayer[/FONT][FONT=&amp]» مسئول بخش ارتباطات و روابط عمومي [/FONT][FONT=&amp]ND [/FONT][FONT=&amp] در همين مصاحبه گفته است:
[/FONT]
[FONT=&amp]« يك ماه پيش داشتم با [/FONT][FONT=&amp]Neil Druckmann[/FONT][FONT=&amp] -كارگردان بازي-[/FONT][FONT=&amp] درباره داستان‌هاي ساخته شده و واكنش طرفداران صحبت مي‌كرديم. براي من جالب بود كه مردم فكر مي‌كنند ما قسمتي از داستان يا كارهايي كه انجام داده‌ايم را به عنوان [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني كنار گذاشته‌ايم اما حقيقت اين است كه هنوز هيچ ايده‌ايي براي آن نداريم.[/FONT]

[FONT=&amp]ما به شدت مشغول بازي اصلي هستيم و من به او گفتم كه ريسك بالايي بر سر [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني پذيرفته‌ايم چون هنوز هيچ ايده‌ايي براي عملي كردن آن نداريم. ما با هم متعهد به ساختن چيزي شده‌ايم كه كيفيت بالايي داشته باشد، يك داستان گيرا و جذاب در آن نهفته باشد و ما اين را نيز گفته‌ايم كه اين آخرين مرحله كاري [/FONT][FONT=&amp]U4[/FONT][FONT=&amp] است. ما بايد همه اين موارد را انجام دهيم در حالي كه هيچ ايده‌ايي براي آن نداريم. »[/FONT]

[FONT=&amp]اقاي [/FONT][FONT=&amp]Meyer[/FONT][FONT=&amp] بر اين موضوع تاكيد كردند كه همه مشغول بازي اصلي هستند و [/FONT][FONT=&amp]Neil[/FONT][FONT=&amp] حتي شروع به فكر كردن درباره [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني نكرده است.[/FONT]
[FONT=&amp]ND[/FONT][FONT=&amp] قبلاً اعلام كرده بود كه دليل ساخته شدن [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني براي [/FONT][FONT=&amp]U4[/FONT][FONT=&amp] موفقيت [/FONT][FONT=&amp]Left Behind[/FONT][FONT=&amp] اضافه‌‌ي داستاني[/FONT][FONT=&amp] The Last O Us است.[/FONT]

منبع

آخرین ویرایش:
خوب این نظر تو هست و اینکه فکر میکنی یه ناشر بزرگ مثل سونی نباید چنین تصمیمی رو بگیره چون تو دوست نداری برای من خیلی عجیبه!! یه وقتایی ما بهتره نظراتمون رو برای خودمون نگه داریم. واقعا دلیلی نداره همه چیز رو بیان کرد! و بدتر اینکه واقعیت دونستش!

LB یه بازی کاملا موفق بود. هم نمرات خوبی گرفت. هم من گیمر راضی بودم و هم سود آور بود! چرا نباید همچین پروژه سراسر موفقی تکرار بشه؟
فلسفه وجود DLC داستانی مشکل دار هست، بنده وقتی ۶۰ دلار پول یه بازی میدم نمیخوام ۱۰ دلار دیگه هم بعدا واسش بدم تا جزییات داستان رو بدونم، بله وقتی اکثر خریدارهای بازی با یه حرکت ناشر هرچی بزرگ مشکل دارن اون حرکت غلطه و اگر شرکت مسیرش رو عوض نکنه ضرر میبینه، بهتره یاد بیرین اشتباهات شرکت های مورد علاقمون رو ببینیم، مشکل از همین ما گیمرها هست که با پشتیبانی از DLCها اونا رو باب کردیم، اگر همینجا این همه کورکورانه از ناتی داگ و هر تصمیمیش طرفداری نمی شد الان شاهد صحبت از DLC اپنم وقتی هنوز بازی عرضه نشده نبودیم، همین کارا رو کردیم تا شاهد فجایایی مثل بتمن هستیم حالا!
پ.ن: دوستان لطفا دایه عزیز تر از مادر نشن، یجورایی صحبت می کنن و ازش دفاع می کنن انگار صاحب ناتی داگ هستن، همون قدری که شما منتظر آنچارتد هستین، منم هستم، همون قدری که شما ازش لذت میبرین منم لذت میبرم، پس بیخیال انحصار گرایی شرکتا تو فروم بشین و جوری رفتار نکنین انگار ناتی داگ بازی رو فقط واسه امثال شماها میسازه!

فلسفه وجود DLC داستانی مشکل دار هست، بنده وقتی ۶۰ دلار پول یه بازی میدم نمیخوام ۱۰ دلار دیگه هم بعدا واسش بدم تا جزییات داستان رو بدونم، بله وقتی اکثر خریدارهای بازی با یه حرکت ناشر هرچی بزرگ مشکل دارن اون حرکت غلطه و اگر شرکت مسیرش رو عوض نکنه ضرر میبینه، بهتره یاد بیرین اشتباهات شرکت های مورد علاقمون رو ببینیم، مشکل از همین ما گیمرها هست که با پشتیبانی از DLCها اونا رو باب کردیم، اگر همینجا این همه کورکورانه از ناتی داگ و هر تصمیمیش طرفداری نمی شد الان شاهد صحبت از DLC اپنم وقتی هنوز بازی عرضه نشده نبودیم، همین کارا رو کردیم تا شاهد فجایایی مثل بتمن هستیم حالا!
پ.ن: دوستان لطفا دایه عزیز تر از مادر نشن، یجورایی صحبت می کنن و ازش دفاع می کنن انگار صاحب ناتی داگ هستن، همون قدری که شما منتظر آنچارتد هستین، منم هستم، همون قدری که شما ازش لذت میبرین منم لذت میبرم، پس بیخیال انحصار گرایی شرکتا تو فروم بشین و جوری رفتار نکنین انگار ناتی داگ بازی رو فقط واسه امثال شماها میسازه!

به چه دلیل باید ناراصی میبودن از LB ؟! مشکلش چی بود که حالا بخوان به همون شکل DLC بدن کسی بدش بیاد ؟ وقتی اجباری هم وجود نداره و لطمه ای به تجربه ی اصلی گیمر نمیزنه
شما به اندازه همون ۶۰$ که پول دادی برای TLOU کانتنت نصیبت شد ، بعدش یه DLC هم از گذشته ی الی دادن که استقبال خوبی هم شد

پ.ن : این لحن حرف زدنت جوریه که فکر کردی خبریه یا چی ؟ طلبکاری یا با کسی مشکل داری که با این لحن پست میدی ؟!

شما یه بازی می خری تموم می کنی لذت میبری و راضی هستی از نتیجه تموم میشه میره. حالا میان یه DLC میدن و اگر دوست داشتی می خری، الان مشکلش چیه؟
یه وقت هست سازنده میاد بازی ناقص میده و قسمتی از بازی رو به عنوان یه DLC میده بیرون اونوقت شمای بازیکن ناراضی میشی از این موضوع و این مساله روی فروش بازی های آینده اون بازیساز تاثیر میذاره و کم میشه.
خیلی ساده هست این موضوع، دادن DLC ای که بازیکن رو ناراضی کنه از نتیجه کار نهایتا هم به بازیکن ضرر می رسونه و هم خود سازنده ، یه چیز دوطرفه ای هست. دقیقا مثل مالیات می مونه.
یکم اگر هوشمندانه قضیه رو ببینید اصلا نیازی نیست که شما بیای مخالفت کنی یا اعلام رضایت، این سیاست سازنده بازی هست که چطور یه بالانس درست کنه بین سود و رضایت مشتری و به شما ارتباطی نداره اصلا چون نهایت سود و زیانش به خودش میرسه.

این مساله کلا یه سیاست اقتصادی هست و یه مقدار عجیب غریبه مثلا شما بیای اعلام مخالفت کنی.

دقیقا اشتباهت همینجاست که فکر میکنی اینا داستان رو بریدن. حالا ترجمه یه ذررره فاصله داره از متن اصلی. اگه متن اصلی رو بخوبی کاملا متوجه میشی که اینا داستان U4 رو به طور تمام و کمال دارن تحویل میدن و هیچ کمبودی نمیذارن توش. اصلا اصل خبر هم اینه که ما هیچی از بازی نبریدیم که بخوایم بعدا بهتون غالب کنیم. DLC که خواهیم ساخت یه چیز کاملا جدا و جدید خواهد بود که حتی خودمون هم هنوز نمیدونیم از کجای داستان میتونه باشه و فعلا شدیدا درگیر بازی اصلی هستیم.

وقتی یه شرکتی مثل UBI میاد علنا از سکانس های وسط بازی اساسین میبره و DLC میکنه همه معترضیم که وقتی اینا رو قبلا ساختین چرا با پول دوباره به خوردمون میدین. وقتی هم شرکتی مثل نوتی داگ میاد یه چیز کاملا جدید و نو و به دور از پک اصلی بازی میده باز هم اعتراض داریم.

حرکت نوتی داگ رو با این عکس خیلی راحت تر میشه توضیح داد. معمولا این عکس رو برای شرکت های مثل یوبی سافت به کار میبردن، با این تفاوت که توی این عکس، نوتی داگ گزینه اول عکس هستش.

47700659955649251681.jpg

خوشم میاد ناتی داگ مثل شرکت های دیگه نیست ده دقیقه dlc رو به خوردمون بدن 10 دلار لذتی که left behind بهم داد هیچوقت یادم نمیره

دقیقا اشتباهت همینجاست که فکر میکنی اینا داستان رو بریدن. حالا ترجمه یه ذررره فاصله داره از متن اصلی. اگه متن اصلی رو بخوبی کاملا متوجه میشی که اینا داستان U4 رو به طور تمام و کمال دارن تحویل میدن و هیچ کمبودی نمیذارن توش. اصلا اصل خبر هم اینه که ما هیچی از بازی نبریدیم که بخوایم بعدا بهتون غالب کنیم. DLC که خواهیم ساخت یه چیز کاملا جدا و جدید خواهد بود که حتی خودمون هم هنوز نمیدونیم از کجای داستان میتونه باشه و فعلا شدیدا درگیر بازی اصلی هستیم.

وقتی یه شرکتی مثل UBI میاد علنا از سکانس های وسط بازی اساسین میبره و DLC میکنه همه معترضیم که وقتی اینا رو قبلا ساختین چرا با پول دوباره به خوردمون میدین. وقتی هم شرکتی مثل نوتی داگ میاد یه چیز کاملا جدید و نو و به دور از پک اصلی بازی میده باز هم اعتراض داریم.

حرکت نوتی داگ رو با این عکس خیلی راحت تر میشه توضیح داد. معمولا این عکس رو برای شرکت های مثل یوبی سافت به کار میبردن، با این تفاوت که توی این عکس، نوتی داگ گزینه اول عکس هستش.

کلا این حرکت DLC فارغ از اینکه هرکی انجام میده و چه کیفیتی داره یک کار غلطه که توی صنعت راه افتاده و تصمیم گیرنده اش هم ناشرها هستن و تنها هدفش درامدزایی هستش.این موضوع وقتی بیشتر مسخره تر میشه که اکثر بازی ساز ها الان حتی قبل از اینکه بازی اصلی عرضه بشه نوید DLC میدن.حسی که به آدم دست میده اینه که گیمر عزیز اماده باش یک 10-20 دلار هم باید اضافی پرداخت کنی.

نسل ششم را به یاد بیار.وقتی Resident Evil 4 رو تموم میکردی خط داستانی Ada برات آنلاک میشد بدون اینکه ریالی اضافی بابتش ازت گرفته باشن.حتی توی Resident Evil 6 هم همینطور بود.این خود ما گیمرها هستیم که باعث شدیم الان روال به این ترتیب باشه.یا توی Bayonetta وقتی خط داستانی رو تموم میکنی و یک کم بیشتر بازی میکنی Jeanne برات آنلاک میشه.الان طبق روال امروزی اینم میتونست DLC باشه.هم مثال داستانی زدم هم غیر داستانی.

کلا اکثر چیزهایی که نسل های قبل تر به عنوان Reward برای گیمر داخل بازی اصلی قرار می گرفت تقریبا یک نسلی میشه که بابتش پول میدیم.منتهی بسته به انصاف سازنده محتواش فرق میکنه.

کلا این حرکت DLC فارغ از اینکه هرکی انجام میده و چه کیفیتی داره یک کار غلطه که توی صنعت راه افتاده و تصمیم گیرنده اش هم ناشرها هستن و تنها هدفش درامدزایی هستش.این موضوع وقتی بیشتر مسخره تر میشه که اکثر بازی ساز ها الان حتی قبل از اینکه بازی اصلی عرضه بشه نوید DLC میدن.حسی که به آدم دست میده اینه که گیمر عزیز اماده باش یک 10-20 دلار هم باید اضافی پرداخت کنی.

نسل ششم را به یاد بیار.وقتی Resident Evil 4 رو تموم میکردی خط داستانی Ada برات آنلاک میشد بدون اینکه ریالی اضافی بابتش ازت گرفته باشن.حتی توی Resident Evil 6 هم همینطور بود.این خود ما گیمرها هستیم که باعث شدیم الان روال به این ترتیب باشه.یا توی Bayonetta وقتی خط داستانی رو تموم میکنی و یک کم بیشتر بازی میکنی Jeanne برات آنلاک میشه.الان طبق روال امروزی اینم میتونست DLC باشه.هم مثال داستانی زدم هم غیر داستانی.

کلا اکثر چیزهایی که نسل های قبل تر به عنوان Reward برای گیمر داخل بازی اصلی قرار می گرفت تقریبا یک نسلی میشه که بابتش پول میدیم.منتهی بسته به انصاف سازنده محتواش فرق میکنه.
حالا هرچی که هست الان این کار انجام شده. چه غلط باشه چه درست باشه. تقصیر ناتی داگ هم نیست که ریختین اینجا دارید محکومش میکنید. جوری دارید حرف میزنید انگار نوتی داگ و سونی این کارار و شروع کردن. کاش بقیه هم یاد بگیرن مثل نوتی داگ DLC بدن که همه کف و خون قاطی کنن.

من هم این کار تایید DLC و فروش سیزن پس و ... رو اصلا تایید نمیکنم و خیلی کار مسخره و دزدی در روز روشن میدونم. اما بحث این تاپیک اینی نیست داره انجام میشه.

حالا هرچی که هست الان این کار انجام شده. چه غلط باشه چه درست باشه. تقصیر ناتی داگ هم نیست که ریختین اینجا دارید محکومش میکنید. جوری دارید حرف میزنید انگار نوتی داگ و سونی این کارار و شروع کردن. کاش بقیه هم یاد بگیرن مثل نوتی داگ DLC بدن که همه کف و خون قاطی کنن.

من هم این کار تایید DLC و فروش سیزن پس و ... رو اصلا تایید نمیکنم و خیلی کار مسخره و دزدی در روز روشن میدونم. اما بحث این تاپیک اینی نیست داره انجام میشه.

اتفاقا ربطی به نوتی داگ نداره .کلا من به شخصه فکر کنم توی 3-4 تاپیک مربوط به بازی های دیگه هم محکوم کردم این حرکت رو:d.الانم واقعا چون هیچ چیزی از داستان مشخص نیست و خود تاپیک هم موضوع خاصی برای بحث نداره فقط میشه رو همین مساله بحث کرد

یکی از هدف های اصلی ناشرها از اینکه بازی هنوز نیومده اعلام میکنن بازی Season Pass داره و DLC داستانی و مولتی داره اینه که اینکار باعث میشه شمایی که بازی رو گرفتی وقتی به اتمام رسوندیش دیگه نری بفروشیش، نگهش میداری تا مثلاً برای آنچارتد DLC داستانی بیاد! اینجوری باعث میشه تعداد نسخه هایی که بصورت دست دوم فروش میرن کمتر بشن چون بازی بیشتر تو دست میمونه و اگه کسی بخواد بازی رو بخره نو تهیه کنه.این یعنی فروش بیشتر. از اونور میان کانتنت هایی در اختیار شما میذارن که از اونا هم سود بدست میارن، حالا چه پرمحتوا و خوب چه مثل کانتنت های COD AW که یکی از یکی مضرخف تر. چیزی که مهمه اینه که شما بابت پولی که داری میدی بعدش احساس نکنی ازت دزدی شده چیزی که من سر Season Pass هایی که برای COD گرفتم به غیر از BLack ops بخاطر مپ های زامبی، بقیشون واقعاً به هدر دادن پول بود. برعکسش هم میشه Left Behind که فکر میکنم 10$ بود و من اگه برمیگشتم به اون زمان خیلی بیشتر هم حاضر بودم براش بدم.

یکی از هدف های اصلی ناشرها از اینکه بازی هنوز نیومده اعلام میکنن بازی Season Pass داره و DLC داستانی و مولتی داره اینه که اینکار باعث میشه شمایی که بازی رو گرفتی وقتی به اتمام رسوندیش دیگه نری بفروشیش، نگهش میداری تا مثلاً برای آنچارتد DLC داستانی بیاد! اینجوری باعث میشه تعداد نسخه هایی که بصورت دست دوم فروش میرن کمتر بشن چون بازی بیشتر تو دست میمونه و اگه کسی بخواد بازی رو بخره نو تهیه کنه.این یعنی فروش بیشتر.

با این حساب مرسی راک استار بعد شونصد سال یدونه dlc داستانی برای Grand Theft Auto V معرفی نکرده ولی هنوز فروش بازیش تضمین شدس.

اتفاقا تفاوت راک استار با ناتی داگ در اینه که کمتر از بالا دستی دستور میگیره ازادتر عمل میکنه

به اینم فکر کنین که ساخت یه بازی 3 سال و هزینه ... در بر میگیره و سازنده مجبور میشه واسه رسیدن به سود این کارا رو بکنه . مثل قدیم نیس که تو سه سال سه تا اویلو دینوکریس .اونیموشا و... بدن و حتی موفق نبود بگن به درک ...
به نظر من dlc یکی از عواملی هست که صنعت بازی رو سر پا نگاه داشته وگرنه خیلی از شرکتا با این مخارج بازیها الان مثل اتاری و thq محو شده بودند

پول بگیرن برا بخش داستانی ایرادی نداره از نظر من ، بابتش زحمت زیادی کشیده میشه ، ولی پول گرفتن برا چلنجها ، آرمور، سلاح ، شخصیت ، چیپ ترین حرکت ممکنست ، نمونه ی بارزش بتمن ، از ۱۹۶۰ همینطور بیا بالا شیردوشی از سریالو فیلمشو کوفتو زهرمارش باز کرده ، حالا SP هم میخریم ولی این چیزا برای همه باید رایگان باشه چه دانلودیش چه لاک شده توی خود بازی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or