ND : هنوز هيچ ايده ايي براي DLC داستاني U4 نداريم

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
[FONT=&amp]مسئولين[/FONT][FONT=&amp]ND [/FONT][FONT=&amp] در طي مصاحبه‌ايي با سايت « [/FONT][FONT=&amp]GameSpot[/FONT][FONT=&amp] » توضيح دادند كه هنوز هيچ فكر خاصي براي[/FONT][FONT=&amp]DLC [/FONT][FONT=&amp] داستاني « [/FONT][FONT=&amp]Uncharted 4[/FONT][FONT=&amp] »[/FONT][FONT=&amp] ندارند. اگر نگاهي به محتوا‌هاي وعده داده شده در [/FONT][FONT=&amp] Season Pass[/FONT][FONT=&amp]بازي بيندازيم، در كنار دو [/FONT][FONT=&amp]DLC Multiplayer[/FONT][FONT=&amp]، يك [/FONT][FONT=&amp]DLC Single-player[/FONT][FONT=&amp] نيز به چشم مي‌خورد.

[/FONT]
Uncharted-4_drake-truck-drag_1434547652-600x337.jpg
[FONT=&amp]
[/FONT]​
[FONT=&amp]
[/FONT]

[FONT=&amp]«[/FONT][FONT=&amp]Arne Mayer[/FONT][FONT=&amp]» مسئول بخش ارتباطات و روابط عمومي [/FONT][FONT=&amp]ND [/FONT][FONT=&amp] در همين مصاحبه گفته است:
[/FONT]
[FONT=&amp]« يك ماه پيش داشتم با [/FONT][FONT=&amp]Neil Druckmann[/FONT][FONT=&amp] -كارگردان بازي-[/FONT][FONT=&amp] درباره داستان‌هاي ساخته شده و واكنش طرفداران صحبت مي‌كرديم. براي من جالب بود كه مردم فكر مي‌كنند ما قسمتي از داستان يا كارهايي كه انجام داده‌ايم را به عنوان [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني كنار گذاشته‌ايم اما حقيقت اين است كه هنوز هيچ ايده‌ايي براي آن نداريم.[/FONT]

[FONT=&amp]ما به شدت مشغول بازي اصلي هستيم و من به او گفتم كه ريسك بالايي بر سر [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني پذيرفته‌ايم چون هنوز هيچ ايده‌ايي براي عملي كردن آن نداريم. ما با هم متعهد به ساختن چيزي شده‌ايم كه كيفيت بالايي داشته باشد، يك داستان گيرا و جذاب در آن نهفته باشد و ما اين را نيز گفته‌ايم كه اين آخرين مرحله كاري [/FONT][FONT=&amp]U4[/FONT][FONT=&amp] است. ما بايد همه اين موارد را انجام دهيم در حالي كه هيچ ايده‌ايي براي آن نداريم. »[/FONT]

[FONT=&amp]اقاي [/FONT][FONT=&amp]Meyer[/FONT][FONT=&amp] بر اين موضوع تاكيد كردند كه همه مشغول بازي اصلي هستند و [/FONT][FONT=&amp]Neil[/FONT][FONT=&amp] حتي شروع به فكر كردن درباره [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني نكرده است.[/FONT]
[FONT=&amp]ND[/FONT][FONT=&amp] قبلاً اعلام كرده بود كه دليل ساخته شدن [/FONT][FONT=&amp]DLC[/FONT][FONT=&amp] داستاني براي [/FONT][FONT=&amp]U4[/FONT][FONT=&amp] موفقيت [/FONT][FONT=&amp]Left Behind[/FONT][FONT=&amp] اضافه‌‌ي داستاني[/FONT][FONT=&amp] The Last O Us است.[/FONT]

منبع

آخرین ویرایش:
با اینکه خودمم DLC داستانی رو محکوم میکنم و اصلاً موافقش نیستم، ولی طبق آخرین آمار از اینسایدر های BC اینا که از داخل بازی کَنده بودن ؟! :دی

Left Behind فوق العاده خوب بود چون بنظرم یکی از بخشهای اصلی بازی بود که جداش کردن و بعداً درقالب DLC فروختن!.
بعد اینکه ما یا حداقل من از ND به عنوان چیزی که الان هست و نیاز به تعریف نداره توقع دارم اون چیزی که برام میپزه سولاخ داستانی نداشته باشه که بعداً با 15.99$ بخواد پرش کنه :biggrin1:.

یه بازی مث ویچر یا اسکایریم یا بازیا بایوور میاد dlc داستانی میده خو پیش خودت میگی منطقیه چون سازندهه تا جایی که جا داشته محتوا چپونده تو بازیه و بعدا میاد یه سری ماموریتا داستانی اضافه میکنه. درسته اونم برا پوله اما مثلا برا ویچری که فقط 200 300 ساعت خود پک بازی بت محتوا میده یه پنجا شص ساعتم برا dlc میاد ازت پول میگیره مشکلی نی و باز میگی قابل تحمله اما اینکه برا یه بازی خطی که دیگه نهایتش بیس ساعت بزور میشه بیای از همون بیس ساعتم یچیزی بکنی و بچپونی تو dlc واقعا جالب نی

http://forum.bazicenter.com/thread97804/

مگه نمیگن اخرین ماجراجویی های ناتان هست بعدش DLC داستانی مسلما نمیتونن بعد از ماجرا های پایان بازی بذارن ولی البته میتونن یک DLC برای داداش ناتان بذارند و بک استوری ایشون رو روایت کنند.البته الان که اواخر انچارتد دو هستم خیلی از النا خوشم امده . دوست دارم مثل مکس پین دو مراحلی باشه که بتونم کنترلش تو دستم بگیر باهاش ناتان رو نجات بدم :D

خب وقتی نمیدونین کدوم بخش داستان رو DLC باید پر کنه مگه مجبورین روی خودتون فشار بیارین بسازین!
بجاش وقت و سرمایه رو روی پروژه های دیگه بزارین!

مگه نمیگن اخرین ماجراجویی های ناتان هست بعدش DLC داستانی مسلما نمیتونن بعد از ماجرا های پایان بازی بذارن ولی البته میتونن یک DLC برای داداش ناتان بذارند و بک استوری ایشون رو روایت کنند.البته الان که اواخر انچارتد دو هستم خیلی از النا خوشم امده . دوست دارم مثل مکس پین دو مراحلی باشه که بتونم کنترلش تو دستم بگیر باهاش ناتان رو نجات بدم :D
به خاطر طرفدارا میان یه داستانی از عمو سالی رو روایت میکنند! :x >:)
البته کلوئی هم احتمالش هست:-"

خب وقتی نمیدونین کدوم بخش داستان رو DLC باید پر کنه مگه مجبورین روی خودتون فشار بیارین بسازین!

این تصمیمات رو ناشر و مدیران استدیو میگیرن. یعنی دو دوتا چهارتا میکنن میبینن سود آوره، به این نتیجه میرسن باید عین LB یه DLC هم برای UC4 ساخته بشه. بعد این تصمیم به کارگردان منتقل میشه و ایشون باید یه خاکی تو سرش بریزه.

چون هنوز هيچ ايده‌ايي براي عملي كردن آن نداريم.
dlc داستانی تایید شده اما هنوز نمیدونن داستانش چیه و اصن قراره چی بشه/:) اصن ملوم نی اجباریه:d کلا نفس dlc داستانی برا یه بازی خطی با گیم پلی 15 16 ساعته چیز مسخره ایه چه ناتی داگ(ع) این کارو کنه چه شرکت نوین افزار کهگیلویه و بویراحمد:d
چرا؟
همون بالا هس جوابش:d
یه بازی مث ویچر یا اسکایریم یا بازیا بایوور میاد dlc داستانی میده خو پیش خودت میگی منطقیه چون سازندهه تا جایی که جا داشته محتوا چپونده تو بازیه و بعدا میاد یه سری ماموریتا داستانی اضافه میکنه. درسته اونم برا پوله اما مثلا برا ویچری که فقط 200 300 ساعت خود پک بازی بت محتوا میده یه پنجا شص ساعتم برا dlc میاد ازت پول میگیره مشکلی نی و باز میگی قابل تحمله اما اینکه برا یه بازی خطی که دیگه نهایتش بیس ساعت بزور میشه بیای از همون بیس ساعتم یچیزی بکنی و بچپونی تو dlc واقعا جالب نی
احتمالش هس بازم lb مثال بزنید اما همون lb کاش تو خود بازی اصلی بود کلا فک نکنم کسی وجود داشته باشه که از طولانی شدن مدت زمان بازیایی مث تلو یا انچ بدون اینکه پول اضافه بده خوشحال نشه:d

آخرین ویرایش:
کلا نفس dlc داستانی برا یه بازی خطی با گیم پلی 15 16 ساعته چیز مسخره ایه چه ناتی داگ(ع) این کارو کنه چه شرکت نوین افزار کهگیلویه و بویراحمد:d

چرا؟

پ.ن: چون نوشته اندک است.

این تصمیمات رو ناشر و مدیران استدیو میگیرن. یعنی دو دوتا چهارتا میکنن میبینن سود آوره، به این نتیجه میرسن باید عین LB یه DLC هم برای UC4 ساخته بشه. بعد این تصمیم به کارگردان منتقل میشه و ایشون باید یه خاکی تو سرش بریزه.
در این صورت پس سونی و مدیران ناتی داگ دارن تصمیم مضخرف و حرکت اشتباهی انجام میدن, لزوما هر بازی ( به نظر من هیچ بازی) نیازی به DLC داستانی نداره!

در این صورت پس سونی و مدیران ناتی داگ دارن تصمیم مضخرف و حرکت اشتباهی انجام میدن, لزوما هر بازی ( به نظر من هیچ بازی) نیازی به DLC داستانی نداره!

برعکس به نظر من بازی های مثل UC یا TLOU که ناتی ساخته کلا نیاز به DLC داستانی دارن الن یه مثل میزنم کی بدش میاد داستان زندگی سالی بازی کنه مشخصا نمیتونه یه UC دیگه باشه خوب اما میتونه یک DLC داستانی باشه که داستان زندگی سالی بازگو میکنه .

TLOU کی بدش میاد داستان تامی یا حتی داستان دیوید به صورت DLC بازی کنه به شخصه دوست داشتم داستان از نظر تامی یا حتی دیوید ببینم به خاطر اینکه دنیای بازی خیلی تاریکتر و خشن تر از این میشد اگه از دیدگاه دیوید به بازی میپرداختیم و به نظر من میتونست یه DLC خوب ازش در بیاد.

بعد از Left Behind که تجربه ی فوق العاده ای بوود به شخصه انتظار یه DLC در همون حد رو دارم ازشون
مشکلی هم نداره به نظرم !! LB از داخل خط داستانی اصلی کات نشده بود که بگیم اشکالی داشت ( یه قسمتیش بود که به نظرم اگه داخل بازی اصلی بهش میپرداختن از رَوَند خودش خارج میشد )
یکی از شخصیت هایی که میشه بهش پرداخت هم عمو سالی هستش
به هر حال ND نشون داده که هیچوقت کاری به ضرر بازی خودشون و فن هاشون نمیکنن پس جای نگرانی وجود نداره

من فکر میکنم DLC داستانی حول محور sam بچرخه چون همینجوری وارد داستان شده و حتما یه گذشته قابل روایت داره.حالا ممکنه بخشیش در بازی اصلی هم باشه ولی به نظرم پتانسیل DLC شدنش خیلی بالاست

خوب این نظر تو هست و اینکه فکر میکنی یه ناشر بزرگ مثل سونی نباید چنین تصمیمی رو بگیره چون تو دوست نداری برای من خیلی عجیبه!! یه وقتایی ما بهتره نظراتمون رو برای خودمون نگه داریم. واقعا دلیلی نداره همه چیز رو بیان کرد! و بدتر اینکه واقعیت دونستش!

LB یه بازی کاملا موفق بود. هم نمرات خوبی گرفت. هم من گیمر راضی بودم و هم سود آور بود! چرا نباید همچین پروژه سراسر موفقی تکرار بشه؟

خب اینکه خیلی خوبه. نشون میده به منتشر کردن یه بازی کامل متعهد هستن.
بعضیا از شرکتای معلوم الحال اول DLC میسازن بعد برای DLC بازی میسازن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or