ND از داستان Uncharted 4 پرده برداشت {حاوی اسپویلر در باره U3}

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Navid

?Can I Play Daddy
کاربر سایت
attachment.php

در پایان U3شاهد بودیم ناتان و النا حلقه خود را پوشیده و از یک شروع دوباره صحبت کردند ولی در شماره جدید این آرامش دوام چندانی نخواهد داشت.
ND در شماره فبریه Game Informer از داستان آخرین بازی در دست ساخت خود پرده برداشت؛ داستان بازی سه سال بعد از شروع پایان نسخه سوم در حالی که نیت و النا مشکلات خود را حل و فصل کرده اند به وقوع میپیوندد که این آرامش با آمدن برادر نیت "سم" که به نظر میرسید مرده باشد دچار چالش میشود.
نیت که به دلیل علاقه خاص به ماجراجویی و همچنین قول وفاداری به خانواده همراه سم که دلیل آمدن خود را پیدا کردن Artifact قدیمی دزدان دریای بیان کرده، راهی کلن افسانه ای Libertaria واقع در جزیره ماداگاسکار میشود (که البته ND بیان کرده که این تنها محل اتفاق افتادن ماجرای بازی نخواهد بود ) و در ادامه داستان دو رقیب "Rafe" و "Nadine" شما را تا انتهای بازی تنها نخواهند گذاشت و آرامش و خواب و خوراک را از شما خواهند گرفت.
ND اضافه کرد اعضای تیم بعد از طراحی دنیای تاریک و محزون TLOU با تمام توان برای ساخت U4 دست به کار شده اند.
با وجود اینکه گیم پلی بازی دستخوش تغییراتی مانند اضافه شدن وسایل جدید از قبیل طناب و دستکش کوهنوردی، پیدا کردن غارهای مخفی برای مقابله بهتر با دشمنان و یا اجتناب از جنگیدن و فضای وسیع و بزرگتری برا ماجراجویی شده است، اما هنوز مسیر کاملا خطی را دنبال خواهد کرد.

منبع:
Naughty Dog Discusses Uncharted 4's Story and Life After The Last of Us - IGN

Attachments

• Uncharted-4-Screenshot-01.jpg
    Uncharted-4-Screenshot-01.jpg
    177.2 KB · مشاهده: 1,227
آخرین ویرایش:
اگه دشمنی لبه پرتگاهی رو گرفته و میخواین شوتش کنین پایین، میتونه پای شما رو بگیره.
یک موردی رو خودم تازه دیروز متوجه شدم، گفتم حیفه اعلام نکنم! :دی
این انیمیشن (گرفتن پای شخصیت اصلی) تو The Last of Us هم بوده. مطمئنم 99% ـمون اصلا از وجود همچین انیمیشنی با خبر نبودیم! :دی یعنی حتی خودم که 9 بار TLoU رو تموم کردم هم، متوجه این موضوع نشدم. به عبارت دیگه Naughty Dog یک انیمیشنی رو طراحی کرده که اصلا خیلی ها بهش برخورد نکردن! مثل انیمیشن "کله زدن"، که خودمم فقط یک بار تجربش کردم! کلا این ویدئو رو ببینید، خالی از لطف نیست.
watch?v=7jqCFTYKfBA

لول دقت به جزئیات: +90000
پ.ن: عجب انیمیشن هایی داشته باشه U4! =p~

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or