NBA Street Homecourt

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام .اقا خبری از نسخه جی بازی نشد؟ یکی از بچه ها گفت که یکی از فروشنده ها تضمین داده تا 1 شنبه میاره . ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هنوز ورژن j این بازی در اینترنت برای دانلود قرار نگرفته من نمی دونم اون مغازه دار چطور به شما قول داده که یکشنبه می یاره؟

آقا اين بازي نسخه j رو كسي آورده يا نه ؟ اونهايي كه اين بازي رو انجام دادند يك نقدي انجام بكنند.
قربون اين Nextgen برم شده نمايندگي UC در ايران.

هنوز ورژن j این بازی در اینترنت برای دانلود قرار نگرفته من نمی دونم اون مغازه دار چطور به شما قول داده که یکشنبه می یاره؟

البته من نگفتم نسخه جی بازی 1 شنبه می یاد من خودم داشتم سوال می کردم .چون torrent نسخه جی بازی تو سایت ها نیست برای من هم جالب بود فروشنده چطور قول 1 شنبه را داده.البته بازی برای اسیا هم ریلیز شده فقط امیدوارم کسانی که از ما لزی بازی میارند این بازی را هم سریعا بیارند. این مشکل را در def jam:icon هم خواهیم داشت چون بازی 100 درصد قفل داره:(

البته من نگفتم نسخه جی بازی 1 شنبه می یاد من خودم داشتم سوال می کردم .چون torrent نسخه جی بازی تو سایت ها نیست برای من هم جالب بود فروشنده چطور قول 1 شنبه را داده.البته بازی برای اسیا هم ریلیز شده فقط امیدوارم کسانی که از ما لزی بازی میارند این بازی را هم سریعا بیارند. این مشکل را در def jam:icon هم خواهیم داشت چون بازی 100 درصد قفل داره:(
عزیز من این بازی رو مکس گیم واسه j اورده در مورد def jam هم نسخه ی j همزمان با نسخه ی u ریلیس میشه بستگی داره کی بیارن

درود به همه
دوستان این بازی رو گرفتم. خنده دار، هیجان انگیز و شاده. کلی حریف واسه کل کل وجود داره. مسابقات و زمین های متنوع هستند و تعداد زیاد حرکات باعث میشه بازی تکراری نشه. اما یکم گیج کننده است اول و مثل FNR3 از بخش آموزشی خبری نیست. خلاصه یکم گیم پلیش پیچیده است. گرافیک و صدا گذاری بازی خیلی خوبه مخصوصا تو HD TV ولی همین جوریش خفنه:biggrin1: :love: زمان یاد گیری گیم پلی و قلق بازی 1 ساعت بیشتر طول میکشه ( البته اگر مثل من سیریش باشی :biggrin1: ) .
خلاصه به دوستان توصیه نمیکنم این بازی رو بخرن چون ممکنه از فرط هیجان به وسایل منزل ( مادیات فدای سرتون ) و خودشون صدمه بزنن;)
من 2 تا تورنومنت رو تموم کردم و Level 13 هستم. هرکس سئوال یا مشکلی داشت در خدمتم:love:

سلام بچه ها امیدوارم خوب و خوش باشید. منم این بازی گرفتم اولش کمی سخت بود ولی بعد که کاملا یاد گرفتم دیگه نمی تونم از پای تلویزون بلندشم حرکات بازی کاملا تخیلی ولی قشنگ و هیجان انگیز مثلا موقعی که یارو داره اسلم دانک میکنه میشه زدش به طوری که خود شما نیز به شهادت می رسین گرافیک بازی خیلی خوب و بعد از FNR3 بهترین گرافیک بازی های ورزشیو از نظر من داره . تو بازی یک چیز بسیار جالب داره اگر شما حرکات زیبا یا دریپ زدن انجام دهید یک خط بالای تصویر پر میشه که اگر به اخر برسه باید روی دایره ی مرکز زمین وایسین و دکمه ی Y رو بزنین اون موقع توپ دست هرکی باشه خدا رو بنده نیست هر حرکتی بگین میزنه از ملق گرفته تا برک و شرخ و فلک و هر چیز دیگه در کل بازی خیلی خوبی و بازی کردن ان را به شما پیشنهاد می کنم.ممنون:cheesygri :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or