NBA 2K18

• Thread starter Thread starter rowan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
NBA 2K18

r6e_dbo-fxtuwaadyk5.jpg

.
.
.

2K
September 19, 2017
Platforms:
ps4 - Xbox One - switch - pc - ps3 - Xbox360​

مزیایای پیش خرید کردن
sfco_اتلت.png

.
.
LEGEND EDITION

e43b_aspect-b3i55a5gas-1000xauto.jpg

h0wo_رذرذر.png

LEGEND EDITION GOLD

l2m8_aspect-yf4q5oahuk-1000xauto.jpg

zek_ذد.png

.

پست با خبر های تکمیلی اپدیت میشود

سلام. بلاخره گرفتيم بازيو. تو گيم نت يك ساعت نشستم پاش ديدم راه نداره بايد گرفتش :| يه توضيح كوچولو در موردش ميدم. دوستاني كه نسخه هاي قبلي رو بازي كردن بدون شك از سيستم شوتينگ بازي راضي نخواهند بود تا دو سه روز اول. بعدش عادت ميكنيد. گرافيك بازي فوقولاده تر از قبل شده. يعني وقتي تماشاچيا تو تايم شروع بازي سرصدا ميكنن بالا پايين ميپرن حس ميكنيد هر كدومشون با بقيه فرق دارن و حسابي روي اين بخش كار كردن. يچيزي كه يكم توي حال ادم ميكوبه فيزيك بازيكناس و وزنشون. زيادي حس ميكنم سبك هستن :| دومن استيل كردن توپ يكم راحت تر شده و ديگه نميشه با توپ وسط بازيكناي حريف ويراژ بدي. ولي اينم يكم رو مخي شده دليلشم اينه كه اون لحظه ها كه توپ از دست بازيكن جدا ميشه انگار هيچ اتفاقي نميفته! يعني انگار توپ بازي وزن نداره و برخورد توپ با بدن و دست بازيكنا خيلي مصنوعي شده. سروراي بازي در حد فاجعه هست. البته اگه قبلن بازي كرديد ميدونيد نيازي به گفتن نيست. ولي با تمام اينا بايد بگم بهترين ان بي اي اي هست كه من بازي كردم و قطعااا ارزش پولي كه براش ميديد داره.

من هم با توجه به علاقه شدید، امسال برای اولین بار خریدم و دانلودش تا چند ساعت دیگه تموم میشه. سوالم اینه که میشه لیگ NBA رو مستقل رفت، یعنی تیم گلدن استیت رو انتخاب کرده و مثل دنیای واقعی لیگ رو شروع کنی! لطفا نخندید به سوالم!

من هم با توجه به علاقه شدید، امسال برای اولین بار خریدم و دانلودش تا چند ساعت دیگه تموم میشه. سوالم اینه که میشه لیگ NBA رو مستقل رفت، یعنی تیم گلدن استیت رو انتخاب کرده و مثل دنیای واقعی لیگ رو شروع کنی! لطفا نخندید به سوالم!
اره میشه . هم میتونی لیگ mygm بری که اصلیشه . هم این که my league بری که میتونی قوانینش را خودت تغییر بدی. مثلا تعداد بازی های فصل را کمتر کنیمثلا از 82 بازی به 28 یا 58 گیم بازی برسی و غیره

بارم نفهمیدم چجوری میشه بازیکن خرید ؟

رفقا به طور مفصل توضیح بدید تا من یاد بگیرم تو NBA نوب نوبم
تو ان بی ای یا باید بازیکن های ازاد را بخری که اون اخر فصله وقتی لیگ تموم میشه . اون هم حد نصاب داره و قوانین خودش را داره . یعنی یک حد نصاب بودجه مشخصی هست. دیگه الان نمیتونه گلدن استیت با این همه بازیکن پول بده لبرون جیمز هم بخره .

ولی بخش اصلی trade هست . من هنوز 2018 بدستم نرسیده. ولی نسخه پارسال را بهت میگم.احتمال فرق خاصی نداره
برای trade باید بری قسمت trade office
یک قسمت Player finder هست که اونجا میتونی سرچ بکنی بازیکن مورد نظرت. مثلا چه پستی میخوای و سه امتیازیش خوب باشه یا نه و از این چیزا دیگه.
یک قسمت دیگه داره trade finder
که تو اون تیم ها هستند . اون بازیکنی که میخوای را بین تیم ها پیدا میکنی ضربدر میزنی روشون .بعدش استارت میزنی. اگه پیشنهادی برات داشته باشه . صحفه پیشنهاد برات میاد که اونجا قبولش میکنی یا نه .
مثلا من استیو کری را انتخاب کردم . طرف میگه نه پیشنهادی نداریم. ولی گرین انتخاب کردم . به من پیشنهاد داده که جردن را بده من . منم گرین را بدیم بهت
.
ولی همه این قوانین سخت گیرانه در قسمت my league قابل تغییره که شما میتونی در قسمت my league setting کل نقل انتقالات تیم ها رو خودت به عهده بگیری .

یا اگه trade override ,trade approval را on کنی. همه پیشنهادات را قبول میکنه

• Like
Reactions: w.rooney
سلام آقا کجا میشه یه آموزش کامل از حرکات دید؟

من اصلا نمیتونم دفاع کنم
پدرمو در میارن تیمای مقابل
بهترین تاکتیک واسه دفاع وقتی شما زیاد وارد نیستید اینه که شخص خودتون را در بازی تغییر بدید. یعنی بذارید سی پی یو کار دفاع بازیکن صاحب توپ را انجام بده . شما حواستون به بازیکنی باشه که صاحب توپ نیست

بهترین تاکتیک واسه دفاع وقتی شما زیاد وارد نیستید اینه که شخص خودتون را در بازی تغییر بدید. یعنی بذارید سی پی یو کار دفاع بازیکن صاحب توپ را انجام بده . شما حواستون به بازیکنی باشه که صاحب توپ نیست
این قضیه میکرو ترانسیشن تو بخش my career چیه که یک سایت بخاطر همین میاد ۳۰ میده ؟ گفته خیلی شدید شده

این قضیه میکرو ترانسیشن تو بخش my career چیه که یک سایت بخاطر همین میاد ۳۰ میده ؟ گفته خیلی شدید شده
من خودم نسخه 18 به دستم نرسیده هنوز. ولی مثل اینکه بخش اپگرید بازیکن گند شده و سخت شده . دهن سرویس میشه توش پیشرفت کنی بدون کمک پول vc.

چقدر سرورا داغونه :دی بسکتبال هم بازی ای هست که سرعت خیلی مهم تره 1 میلی ثانیه دیلی نباید باشه :دی ولی بازی فوق العادس!:| من هر کوارتر رو 12 دقیقه بازی میکنم انقدر میچسبه :| فک کنم از موقعی که خریدم تا الان 25 30 دست بازی کردم! خیلی چیزا دستم اومده ولی بازم جا داره:دی فقط میگم حیف سرورا کیفیت لازمو ندارن! یا شاید بهتره بگیم نته ما کیفیت لازمو نداره

چقدر سرورا داغونه :D بسکتبال هم بازی ای هست که سرعت خیلی مهم تره 1 میلی ثانیه دیلی نباید باشه :D ولی بازی فوق العادس!:| من هر کوارتر رو 12 دقیقه بازی میکنم انقدر میچسبه :| فک کنم از موقعی که خریدم تا الان 25 30 دست بازی کردم! خیلی چیزا دستم اومده ولی بازم جا داره:D فقط میگم حیف سرورا کیفیت لازمو ندارن! یا شاید بهتره بگیم نته ما کیفیت لازمو نداره
مودای آنلاینش جدا تو ایران جواب نیست. میشه بازی کرد ولی فقط فان.

من که اصلا نمیتونم یه بازی رو هم ببرم
خیلی سخته
کاش فوتبال هم میساخت این 2k
فوق العادست همه چی

دوستانی که وارذن در مورد نحوه پرتاب توپ هم واسه اینکه با دقت و عالی باشه پرتاب و همینطور نحوه زدن اسلم دانک لطفا توضیح بدن ممنون میشم

• Like
Reactions: N!ma
من که اصلا نمیتونم یه بازی رو هم ببرم
خیلی سخته
کاش فوتبال هم میساخت این 2k
فوق العادست همه چی

دوستانی که وارذن در مورد نحوه پرتاب توپ هم واسه اینکه با دقت و عالی باشه پرتاب و همینطور نحوه زدن اسلم دانک لطفا توضیح بدن ممنون میشم
توصیه میکنم اول بخش 2ku که آموزشی هست رو بری و بازی ها رو هم رو درجه rookie بازی کن فعلا یه چند دست که بردی کم کم ببر بالا لولشو تا برسی به آخر :دی تو کنترل ستینگ هم همه تکنیکارو به صورت فیلم نشون داده و اینکه با کدوم دکمه کار میکنن...

• Like
Reactions: aminrafael3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or