شما احتمالا رفتی توی قسمت کریر تیم های بسکتبال نه اون کریر اصلی که شخص میسازی و از صفر شروع میکنی بسکتبال رو ... چون هسته اصلی بخش کریر همون خیابوناست اونجا باید کاراکترت رو اپگرید کنی ...
من دو سه روز MyGM رو شروع کردم بچه ها ! هیوستون راکتز رو برداشتم 3 تا بازی اول رو بردم بازی چهارم خیلی خیال راحت رفتم با ممفیس بازی کنم توی خونه خودم تحقیر شدم ! واقعا تیم به تیم بازیکن به بازیکن فرق داره این بازی ! ینی اصلا احساس نمیکنی داری با یه هوش مصنوعی تکراری بازی می کنی !
راستی اون تیم های منتخب تمام ادوار هم خداست ! به نظرم بهترین تیم توی این بخش لیکرز هست ! کوبی برایانت،مجیک جانسون،شکیل اونیل،کریم عبدالجبار و جری وست
اپدیت دادن امروز ؟ توی وان یه گلیچ اومده بود میشد VC بی نهایت زد احتمالا به خاطر اون بوده ! در مورد سختی هم نترس ! اگه یه ذره به بسکتبال علاقه داری بگیر از درجه راکی شروع کن کم کم راه میفتی ! عجله نکن واسه برد..کم کم یاد میگیری چجوری دفاع کنی یا چجوری و کی اسکیل بزنی و اینکه با کی و چطور 3 بزنی ! فقط و فقط نیاز به تمرین داره که اگه از درجه اسون شروع کنی اتومات یاد میگیری این چیزا رو ...